Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (192)

verbal 

všechny recenze uživatele

I když už je paní Hájkové skoro požehnaných padesát, jeden by ani chvíli nezaváhal naplnit jí bez reptání tortillu nebo poslintat fajitas, aniž by se při tom cítil jako gerontoúchyl. Nevím, je-li to dokonalými maskéry, či jí od krku dolů fejkli tím hobitovským softem na trpajzlíky tělo nějaké kozaté třicítky, ale jak se říká, na darovaného koně při honění nehleď. Jen je trochu škoda, že na stará kolena sexuálně apeluje ve filmech, které spíš než grind připomínají něco, na čem si smlsne Otok mozku, když dostane chuť na Mango. Avšak i když je to plné jeblých Japonců, škaredých vyšinutých děvek přestrojených za školačky a logických štěrbin velikosti vjezdu do pískovny, pokud k tomu člověk přistoupí jako ke kapku ujetým a řádně krvavým trampotám katalogové MILFky a přemýšlí u toho čurákem, dá se to vcelku úspěšně přežít až do konce, aniž by vám hráblo a dostali jste pak chuť třeba na Jebnuto: Shitpūden, Kuroshitchuji nebo nedejbože Princeznu se streptokokem. Takže film za dvě a jedna navrch za tu nekompromisně chalapeňovou pichnu. Na závěr bych ještě rád, možná trochu netradičně, podotkl, že i když dávám relativně nízké hodnocení, pořád je to oproti té přihřátými pozéry vyhajpované, trapné, odpudivé a mimořádně nudné pičovině jménem Birdman naprostá dokonalost. Birdman delenda est. ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

"Banzai, aport!" Stále rozkošná Salma v rozkošnom béčkovom mäsiarstve v horami mŕtvych yakuzákov a oceánmi krvi. Ako jednohubka pobavilo. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $163,532▐ béčkový nárez ktorý sa veselo môže radiť k Grindhouse peckám ako Machete či Planéta Teror, Salma Hayek tomu dáva mrštnú šťavu a zo svojím mexickým prízvukom aj exotiku, slušné sústo akcie, krvavých masakrov a nevyhnutnej uletenosti, taká béčková maškrta /60%/ ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„EVERLY- 50 TISÍC ZA MRTVOU…“ /// Zabijácký divadelní představení, ve kterým se snažej dostat ze Salmy to nejlepší. Vizuálně (a navíc) i herecky. Sexy béčko, který to nepřehání s věrohodností, ale vo to víc všechno dohání krví a hnusem. Nečekejte zázraky, jen solidní jednohubku o pokoji plným mrtvol, ve kterým matka a dcera řeší rodinný záležitosti. A tak zamrzí jen to, že se se týhle akční kraviny nechopil týpek, co má podobný kusy v krvi. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zajímá mě, co se stane, když pejskovi hodím místo míčku granát. 2.) Jedna z děvek začíná chytat divný manýry. Mám se bát? 3.) Thx za titule ,,mindhunter29“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR * AKCE *** NAPĚTÍ ne ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Full action and violent package!! Tohle je Guilty Pleasure jako kráva a režisér přesně věděl, co akční fanoušci chtějí vidět! Sexy kočky, jeden uzavřený barák, spousta mrtvol, černý humor, výborná kamera, perfektní stylizace, spousta akce a quantum perfektně udělaného gore (z některých scén jsem si trhal vlasy, celéj pokoj je vymalovanéj krví a děvkama po zemi)!! Co zamrzí, že se zde nevyskytne žádný pořádný fight, ale jinak je to nonstop akční a adrenalinová jízda s velmi atraktivní Salmou Hayek, která ví, že legíny a výstřih na chlapy prostě platí. Velmi málo chybělo k plnému kotlu. Foresťáci a Shawshaňáci ať se drží dále, nic pro intelektuální šméjdy. 80% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

To je taková paráda tohle!!! :)) Sice už takových filmů vzniklo víc, ale ten nápad je supr a když si daj tvůrci záležet na postavách a hereckých výkonech, tak je to vždycky velká zábava. Salma Hayek ve velkým bytě čelí přívalu najatých zabijáků, všelijakých individuí, swatu a samotné mafii... A všechny odrovná !! :-DD Po bytě se postupně válejí mrtvoly, krví doslova vymalováno (to mě někdo vysvětlete, proč třeba Expendables 3 bylo "odkrveno" a takovejhle "malej flick" obsahuje GORE scény jak běžnej horor !!??). Navíc Salma je pořád kus a mužský divák nesleduje film pouze dvěma smysly, ale třemi (oči, uši a penis --> proto se nedivím, že film J*A*S*M*A nijak nezaujal, bylo by to proti zákonu přírody ...). Scéna, kdy japonskýmu sadistovi tečou vnitřnosti z huby a břicha na podlahu je k nezaplacení. Stejně tak Salma dostává zabrat jako v mírnějším exploitation flicku. Prostě parááááda!!! Akce, brutalita, krev, skvělej vizual a strašná sranda ... i když notně teda černej humor ... ()

choze odpad!

všechny recenze uživatele

Akčňák odehrávající se celý v jednom bytě s ozbrojenou a odhodlanou kráskou ve velkých nesnázích je super nápad, pokud by ho napsal a režíroval třeba Gareth Evans (Raid I, II). Ale tohle je prostě nehorázná nuda, kde je akce po málu a nestojí za moc a postavy akorát iritují. Uznám mu jen, že toho zabijáka se psem a ty japončíky ve výtahu smázla Salma pěkně, ale tyhle dvě kraťoučké scénky to rozhodně nezachrání. Nejhorší akčňák za dlouhou dobu. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Někdo tu chtěl obšlehnout Tarantina a Rodrigueze, ale zapomněl, že pár slušných gore efektů a kvalitní akce nejsou zdaleka všechno a to ani v akčním filmu. Prostřední část je k uzoufání nudná a nezachrání to ani Salma Hayek v jakémkoliv typu oděvu. Jeden z nejhorších ryze akčních filmů za hodně dlouhou dobu míchající x odkazů podpultových braků na zaprášených VHSkách, ale nefunguje to. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Parádní akční řeznické béčko! Čest skoro padesátileté Salmě Hayek a jejím vnadům, jelikož zde vypadá tak 30 a bezproblému rozkrájí všechny protovníky, kteří se hodlají postavit mezi ní a její dceru. Everly je neskutečně badass hrdinka a podobný akční výplach jednou za čas neuškodí...65% ()

castor 

všechny recenze uživatele

Salma Hayek chytla za pačesy jednu jedinou roli (Fridu Kahlo), její ostatní výlety byly, no, vesměs rozpačité. U diváka často bodovala podle toho, v jak moc mokrých, krátkých nebo těsných šatech se objevila. Jenže hormony holt vždycky nestačí. Příběh bez vnitřní energie na ní hrne jeden problém za druhým. Nasrané Japonce, násilné děvky a další individua. Ti všichni jí chtějí zabít, rozsekat nebo jakkoliv jinak zhyzdit tu její stále luxusní postavičku a tvář. Každá přestřelka má slušné nápady, celé to má solidní tempo i atmosféru, a vesměs přijde s něčím, co v té předchozí nebylo. Připočteme slušnou kameru a černý humor i (dobrou) inspiraci jinde. Třeba taková nadržená Bitch Slap byla dle mého přeceňovaná, tady ten sexy béčkový náboj funguje a baví. Ostatně, co by za něco takového dal (momentálně hodně mimo formu) Robert Rodriguez. Dneska toho šlapky ale vydrží. Velmi slušné tři hvězdy!! ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Krvavé videoherní divadlo, vlastně přímo jednoaktovka, ve které jde hlavně o to, že Salma Hayek likviduje zabijáky, kteří se snaží zlikvidovat ji a její rodinu. Nečekejte vic než zručně natočené a postupně umocňované akční scény, sympatickou stopáž a občas lehounce černý humor a snad nebudete zklamáni. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bože to byla neskutečná kundovina toto. I v mým měřítku. Mám skoro až lehce rozpačitej pocit, že to hodnotím jak to hodnotím, protože větší dějovou a veškerý logice na prdel dávající kravinu už jsem hodně dlouho neviděl, ale má to svý naprosto ultimátní momenty. Škoda, že do toho srali tu trochu zbytečnou dějovou linii z rodinou hlavní hrdinky, to tam fakt bejt nemuselo, ale jinak se jedná o stylově krvavou a černohumornou nálož která musí každýho fajnšmekra potěšit. Při pár scénách jsem se fakt válel smíchy po zemi. Nejlepší je to s tím psem jak mu hodí ten granát. Prej pejsku míček! míček! Počkej to není míček... a plesk! Takže intelektuálové a milovníci realistických filmů si budou muset už z principu jednu či dvě hvězdy odebrat. Ti ostatní se skvěle pobaví.85% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Rozkošný masomlejn ve skvělém střihu s velkou kopicí mrtvol, kdy kromě jiného dojde i na střeva ven - jo, kyselina je prevít. V žánrové kolonce chybí komedie, páč tohle je černohumorná vybíjená, kdy aport s granátem je jen jedním střípkem z masakru, kdy se prostě člověk musí smát. Cynický film, který by se obešel bez rodinných dojemných scének, proto nedávám plný počet. Sice jsem Salmě tu postavu úplně nevěřil, ale možná vypadala opravdověji, než kdyby byla chladným zabijákem. Oddechová podívaná, kdy je třeba se povznést nad mrtvoly a nikoho nelitovat. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Slušný masaker a uchylárna, pri ktorom na vás vykúkajú kozy božskej Salmy Hayek, ktorej táto akčná rola až neskutočne sadla. Nie je to síce strhujúci a napínavý thriller ako sa píše v obsahu, ale len akčný masaker v jedom byte. Vela takýchto pozeratelných kúskov sa nevidí, obzvlášť nie s takouto herečkou v hlavnej úlohe. 65% - 3* ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Super béčko grindhouseovskýho stylu, kterýmu jsem se zasmál v dobrý i horším, takže kdo ví, do čeho jde, bude spokojený. Nápaditost, stylový interiér, množství umělé krve....takže jak řekl jeden Japončík......."that's a lot of dead whores....". 80% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|40%| Tak co jsem vlastně od tohoto díla čekal ? Trailer nebyl špatný, říkal jsem si, že to bude možná taková přehnaná - přeakčnělá jednohubka,ale dopadlo to poměrně hůře. No, rozhodně jsem neměl žádné velké očekávání, tak mě bylo při skončení filmu jedno, že mi to moc nesedlo. Mělo to takový šílený, zvrácený styl, který mi moc nevyhovuje. Musím ale uznat, že jsem se místy docela bavil (spíše ironicky řečeno) jaká to byla ptákovina. Asi proto dávám ty 2* jinač by to bylo v mém měřítku asi na odpad. No, prostě ujetárna jak vyšitá. Hned zezačátku tolik zmalovaných a různobarevných slepic naskáče do bytu a hlavní hrdinka je killne. Aspon jsem se bavil. Plusem je, že je to správně krvavé a některé vyvraždovačky byly zajímavé. 2 scény mě ale rosekaly takovým způsobem, že jsem se málem posral smíchy. 1 megavtipná scéna byla když protivník proti hlavní hrdince poštval rozzuřeného, agresivního psa a ona na něj zařvala: Bonzaji! (ten blbej čokl se jmenoval Bonzai) MÍČEK! A hodila mu granát. Pes letěl za granátem (míčkem) a protivník, který byl pánečkem či cvičitelem toho psa na něj vyděšeně volal: Bonzaji! Né, to není míček a BUM! A bylo po nich. No, z toho jsem fakt nemohl. Nebo malá dcerka hrdinky chtěla otevřít krabici: Jé, tady je dáreček. A napůl chcíplej čínan jí z plných sil prosil aby to neotevřela páč tam byla useklá hlava nějakého blbce. No sakra ! )))))))) Aspon jsem se bavil. No ale druhá půlka filmu už se začala táhnout. Jako furt se něco dělo, ale už to bylo furt dokola. Vyvraždovaček bylo dost a i to bylo pěkně natočené, ale tento styl filmu mě moc nebavil. Napsal jsem to dost lajcky, ale jinak jsem to nemohl popsat. Hudba ? Té jsem si ani nevšiml. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Stále sexy Salma Hayek alias Everly a její akční gore řežba, která se většinu stopáže odehrává v jednom pokoji a je okořeněná černým humorem. Příběh filmu je naprosto triviální a v podstatě není ani důležitý.Tady šlo prostě o krvavou vybíjenou. Ke snímku Everly musí divák přistupoat s velkým nadhledem a pak je tu šance,že si tuhle oddychovku možná užijete. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Až na vás bude mířit pistolí vysloužilá šlapka s tváří Salmy Hayek, co jí táhne na padesát a má hrát postavu přibližně o dvacet let mladší, zkuste se dopátrat, proč tak činí. Za pokus to stojí, i když se pravděpodobně dopátráte velkého hovna a maximálně ze závěrečných titulek zjistíte, že na filmu dělal jistý Nenad Kokot (to jsem si nevymyslel, to jméno tam opravdu je). Tím chci sdělit, že v tomhle filmu nevíte kdo je kdo, kdo za koho "kope", případně o co mu jde. Všichni však mají jedno společné, a sice chtějí Everly (sympaticky zestárlá a ve formě hrající Salma Hayek) zabít. Ta je uvězněna v bytě svého šéfa, který na milou tmavovlásku posílá v hojném počtu nejrozličnější individua, se kterými křehká žena svede vražedný souboj. A i když bytový komplex po 90.minut, co tenhle film trvá, neopustíme, bude to originální jízda střídající dynamické sekvence s napínavými až bizarními budící lehké pousmání. Robert Rodriguez zřejmě neměl čas, jinak si nedovedu vysvětlit, že nechal svoji někdejší dvorní herečku svěřit do rukou brakového režiséra Joe Lynche. Ten natočil grindhouse jízdu za přispění slavného ženského jména. Salma si zřejmě řekla, že stárne a mladší a hezčí už nebude. A dokud se na ní dá koukat, natočí žánrově pokleslý film, ve kterém bude běhat se svými bujnými vnady napěchovanými do podprsenky o číslo menší a brodit se krví svých nepřátel. Zkrátka, vlezu do grindhouse, a i kdyby mě to mělo semlet, tak ať. Joe Lynch hvězdu takového kalibru ve svých filmech doposud neměl. Bylo načase její přítomnost dobře zužitkovat. Po kontrole v úvodní scéně z koupelny, kde kamera seshora zabírá nahou a potetovanou Salmu, se pozorný divák může ujistit a oddechnout si, že zadek herečky není stižen nežádoucím orange efektem. Následně přijde výše zmiňovaná potíž s orientací a s přehledností v ději i postavách. Režisér nedopřeje obeznámit se s postavami a raději film tímto nezdržuje a vrhá diváka do víru akce, kde mu to docela jde od ruky. Ta nemá daleko do zběsilého rozměru, přičemž režisér nepotěší milovníky explicitních záběrů. Kamera v rozhodujících momentech krvavých jatek proradně uhýbá. Vzápětí se kompenzace dočkají alespoň diváci řádící se do skupiny "nechuťáci". V bizarní sekvenci s postarším ťamanským mužem říkajícím si výstižně Sadista, nebude nouze o útok na divákův žaludek. Film ve svém nasazeném tempu nikterak nepoleví ani se nezastaví. Salma se ukázala coby dobrá herečka, jejíž herecký projev je sympatický a i její mateřská poloha se jí dala věřit, to když jí scénář předepsal, že je nezodpovědnou mámou malé dcerky, jejíž výchova spočívala na bedrech babičky. Když to tak hodnotím, jedná se rozhodně o dosavadní nejlepší Lynchův film. Salma to vzorně odehrála, a to i přes chybějící přehlednost v postavách i v ději, ochuzení o krvavé sekvence, které měly být krvavé, neboť jsme v žánru, pro který je explicitní brutalita synonymem. Na filmu se nijak negativně neodrazilo, že vznikal v Srbsku. I česká stopa je v něm hmatatelná, neboť výpravu měl na starost Ondřej Nekvasil. Robert Rodriguez by mohl být vcelku spokojený. S ním by se film stejně proměnil ve velesračku s mexickým čurákem s mačetou v hlavní roli. Já beru Salmu všemi deseti. 80% () (méně) (více)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Dokud se karta neobrátí, je to celkem dobře koukatelnej krvavej béčkovej akčňák s nádechem černýho humoru. Je třeba mu odpustit nějaké ty nelogičnosti, ale jednu mu neodpustím. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nakoniec ide o celkom milé prekvapenie a to asi najmä z dôvodu, že sa táto strielačka/sado-maso/rezačka odohráva takmer celá v jednom byte. Prípadne na chodbe a tuším sa raz pozrieme aj k susedom. Takýto štedrý večer prežijete iba v máloktorom paneláku na Slovensku, skôr to pripomínalo rachejtlami Silvestra. Salma to celé bez problémov utiahne, len tých mŕtvol je tu toľko, že to už po čase začne liezť krkom a eliminácia hlavného záporáka mohla prebehnúť trochu inovatívnejším spôsobom. ()

Reklama

Reklama