Reklama

Reklama

Everly

Trailer

Strhující a napínavý thriller vypráví příběh exkluzivní prostitutky Everly, která zradila svého šéfa a stala se policejní informátorkou. To ale její boss nenechá bez odplaty a pošle na Everly a její rodinu několik zabijáků. Částka 50 tisíc dolarů vypsaná jako odměna za její zabití je pro každého z nich víc než lákavá. Aby Everly ochránila svou dceru a matku, bude muset překonat ty nejtěžší nástrahy a nakonec možná přinést i oběť největší. (Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (192)

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Je Everly klasický akční výplach?? Určitě. Je Everly absurdní?? Určitě. Jak jinak vysvětlíte, že zbědovaná, postřelená, pomlácená, nejspíše znásilněná a polomrtvá prostitutka proti své vůli Salma Hayek, dokáže pozabíjet všechno, co se pohne, od Jakuzy po elitní jednotky a pána s katanou, potažmo pána se sekáčkem. Je Everly brutální?? Ano, a jsem tam je to nečekané. Dá se na Everly dívat?? Jo, ale pokud chcete sledovat křivky Salmy, zvolte Desperada, nic lepšího už nikdy nebude. Bude vás Everly bavit?? Ačkoli jsem zástupce mužského pokolení, tak musím říci, že ani moc ne... ()

Ellmariachi 

všechny recenze uživatele

S filmem mám několik problémů. První je ten, že nemám rád až moc brutální násilí k ženám. Čehož se tu dostává poměrně dost. Ten druhý je ten, že nevím co si o Everly myslet. Jednou Salma pokosí všechny kolem jako prd, jindy nevím jestli zrovna nechytne hysterák. Prostě tak nějak nevím co tý postavě věřit. Ale možná právě to byl záměr. Film je poměrně dost krvavý což nevadí, ale někdy je to až moc kýčovitý. Neskutečně vyhrocené scény střídají až šíleně humorné. (Bonzaji míček) Občas mi to celé přijde jak kdyby to bylo někde na půl cesty a nevědělo zda na sever nebo na jih. A abych nezapoměl Salma je furt kus! 60 procent. ()

Reklama

Flipnic 

všechny recenze uživatele

To je taková paráda tohle!!! :)) Sice už takových filmů vzniklo víc, ale ten nápad je supr a když si daj tvůrci záležet na postavách a hereckých výkonech, tak je to vždycky velká zábava. Salma Hayek ve velkým bytě čelí přívalu najatých zabijáků, všelijakých individuí, swatu a samotné mafii... A všechny odrovná !! :-DD Po bytě se postupně válejí mrtvoly, krví doslova vymalováno (to mě někdo vysvětlete, proč třeba Expendables 3 bylo "odkrveno" a takovejhle "malej flick" obsahuje GORE scény jak běžnej horor !!??). Navíc Salma je pořád kus a mužský divák nesleduje film pouze dvěma smysly, ale třemi (oči, uši a penis --> proto se nedivím, že film J*A*S*M*A nijak nezaujal, bylo by to proti zákonu přírody ...). Scéna, kdy japonskýmu sadistovi tečou vnitřnosti z huby a břicha na podlahu je k nezaplacení. Stejně tak Salma dostává zabrat jako v mírnějším exploitation flicku. Prostě parááááda!!! Akce, brutalita, krev, skvělej vizual a strašná sranda ... i když notně teda černej humor ... ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Full action and violent package!! Tohle je Guilty Pleasure jako kráva a režisér přesně věděl, co akční fanoušci chtějí vidět! Sexy kočky, jeden uzavřený barák, spousta mrtvol, černý humor, výborná kamera, perfektní stylizace, spousta akce a quantum perfektně udělaného gore (z některých scén jsem si trhal vlasy, celéj pokoj je vymalovanéj krví a děvkama po zemi)!! Co zamrzí, že se zde nevyskytne žádný pořádný fight, ale jinak je to nonstop akční a adrenalinová jízda s velmi atraktivní Salmou Hayek, která ví, že legíny a výstřih na chlapy prostě platí. Velmi málo chybělo k plnému kotlu. Foresťáci a Shawshaňáci ať se drží dále, nic pro intelektuální šméjdy. 80% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Bože to byla neskutečná kundovina toto. I v mým měřítku. Mám skoro až lehce rozpačitej pocit, že to hodnotím jak to hodnotím, protože větší dějovou a veškerý logice na prdel dávající kravinu už jsem hodně dlouho neviděl, ale má to svý naprosto ultimátní momenty. Škoda, že do toho srali tu trochu zbytečnou dějovou linii z rodinou hlavní hrdinky, to tam fakt bejt nemuselo, ale jinak se jedná o stylově krvavou a černohumornou nálož která musí každýho fajnšmekra potěšit. Při pár scénách jsem se fakt válel smíchy po zemi. Nejlepší je to s tím psem jak mu hodí ten granát. Prej pejsku míček! míček! Počkej to není míček... a plesk! Takže intelektuálové a milovníci realistických filmů si budou muset už z principu jednu či dvě hvězdy odebrat. Ti ostatní se skvěle pobaví.85% ()

Galerie (86)

Zajímavosti (4)

  • Everly si měla zahrát Kate Hudson. Produkce se ale protáhla a herečka už se dále projektu nemohla účastnit. Nakonec studio rozhodlo, že postavu ztvární Salma Hayek. (Terva)
  • Na začátku filmu je Everly (Salma Hayek) postřelena a má průstřel ma levé straně boku. Poté, co začne uklízet spoušť, si dá sprchu a chystá se převléknout. Předtím si začne ošetřovat a ovazovat ránu na boku. Rána je najednou na pravé straně. (Mydlivoj)
  • Film měl premiéru na festivalu Fantastic Fest 20. září 2014. (Terva)

Reklama

Reklama