Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (266)

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Do psychopatického mukla Kevina Costnera, který má v mozku kus prázdného místa narvou zbytky CIA frajera Ryana Reynoldse umučeného v akci, který po sobě nechal ženu a hladový krk. Pak je tam nějaký hacker a skvěle obsazené křoví Gary Oldman a Tommy Lee Jones + méně známý zlý padouch se sympatickým motivem zbavit svět české vlády... vlastně všech vlád a nastolit konečně řád. Devadesátková zápletka s fajn akcí a běsnícím hlavním hrdinou, který neváhá rozlouct někomu hlavu lampou a zmasit fotbalové fanoušky, kvůli dopravnímu prostředku. Sympaticky odsýpající staromilský příběh, který se nedá brát vážně, ale fandu starých dobrých časů Skály nebo Tváří v tvář potěší. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Přiznám se, že jsem již nedoufal, že by vznikl další pokus o natočení podobných snímků, jako byla Skála, či Tváří v tvář, a hle ono to jde i dnes. Gary super, Tommyho si pravda člověk moc neužije, ale na druhou stranu už má také svůj věk a Ryan na pohodu... No a co se týče Kosti, ten mě opravdu moc bavil, záporák jako poleno. Jednu věc bych ale určitě vytkl, tu jeho figuru na můj vkus příliš polidštili, ten zlom je ve filmu až moc patrný. Jinak velice milé pokoukání. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Predstavte si postavu Toma Hardyho z filmu Bronson ako sa dostane na slobodu a zacne robit bordel. Ale postupne sa vdaka mensiemu sci-fi figlu zacne menit na Jasona Bourna a po krku mu pôjde jak tajna sluzba, tak hnusni grázli, pretoze chcu od neho dostat nejake informacie vdaka ktorym môzu ovladnut svet. A popritom tu je este povinna romanticka linia s nadhernou Gal Gadot. Proste celkom slusny gulas poskladany z inych filmov ale celkom chutny a funkcne poskladany. Jedinu vytku ktoru mam, ze z kazdeho rožku ponuka trosku ale nic poriadne na plne gule. Bud to mohlo byt viac akcne a bol by to perfektny vyplach, alebo viac psychologicke a bola by to zaujimava studia o premene totalneho psychopata na normalneho cloveka, alebo viac romanticke a citlivejsie duse by si pri tom poplakali. Ale bohuzial je to len mierne nadstandardny mix toho vsetkeho. Najlepsi je Costner v netypickej ulohe vsetko schopneho magora. Vdaka nemu aj ta skratkovito prevedena premena funguje. Ostatni uz nemaju tolko priestoru ale vsetky tie hviezdne mena predvedu slusny standard. Oldman ako prisny sef tajnej sluzby, Jones ako citlivy vedec, Gal Gadot ako nadherna Gal Gadot, Reynolds ako po par minutach mrtvola, co si uziju jeho neprajnici. Vadil mi len Jordi Mollà ako dost slaby zaporak. Uz mi tento herec zacina liezt na nervy. Akcnych scen tu nie je vela, ale ked uz na ne dôjde, tak vyzeraju dobre. Väcsinou skutocne vybuchy a znicene auta a vsetko je to dokonale prehladne. A ked niekto zomrie, tak to schyta v stavnatom R-kovom style. Takze vysledkom je zaujmavy mix zanrov, ktory stoji za to. Hlavne pre fanusikov Kevina Costnera. 6/10. P.S: Ano, hra tam aj Adkins. Tento film dokonale ukazuje velkost jeho starpower. 0,000000000001. V arenovkach za 3 mega je king, ale akonahle sa objavi v niecom drahsom, tak len ako no name poskok, ktory sa parkrat mihne v zabere a je rad, ze hral po boku takych hviezd. Kruta realita. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Pozoruhodně nezáživně napsaný a natočený thriller s minimem akce. Scenáristé Skály napsali po letech její slabý odvar říznutý Tváří v tvář a nezachránil to ani rutinní rejža, ani nejluxusnější casting široko daleko, samozřejmě těžce nevyužitý, protože kromě tradičně fajn Costnera nikdo nemá co hrát. Sledovat Costnerovu postavu s jejím vnímáním světa přitom mohlo být dostat zajímavé i bez toho sci-fi bazmeku, ale holt by to chtělo schopnější tvůrce. ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Dám příklad: Vezměte si Jasona Bourna a random psychopatickýho týpka z basy a zkřižte je dohromady a z toho vám nejspíše vznikne Kevča s dvojitou osobností a jako bonus má i ty emoce! Podle mě je to skvělej, no více než skvělej příklad, jak by měl vypadat kvalitní akční film se všema těma bum bum sračkama a náháněčkama přes celý město plus víceméně zavřenej konec! No páni opravdu jsem si to užil.. :D ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama