Reklama

Reklama

Příběh správného muže v nesprávném těle. Posledním zoufalým pokusem o zastavení ďábelského spiknutí je implantace vzpomínek, tajemství a dovedností mrtvého agenta CIA nevypočitatelnému a nebezpečnému odsouzenci na smrt v naději, že dokáže dokončit agentovu misi. (Magic Box)

Videa (22)

Trailer 4

Recenze (266)

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

What? Was? That? --- 0,5* --- Že jsem si nepustil nějakou amatérskou předělávku celého filmu předpokládám jen kvůli množství známých herců, kteří se téhle ukrutné bolestivé srágoře upsali. To je úplně neuvěřitelné. Costner, Oldman, lee Jones, Gadot, Reynolds, Adkins, pár dalších ksichtů známých spíš ze seriálů a nezajímavých filmů účinkují v něčem postrádajícím logiku, jakoukoliv uchopitelný děj, neskonale ubohý scénář, hodně silnou vrstvu těch nejubožejších klišé a imbecilních zvratů... Hrůza! Ryane, ty vole, máš za sebou Deadpoola, ten ti otevřel dveře z tvé pochmurné kariéry někam výše a ty se furt sereš do takovýchhle ubohostí :( To i to tvoje Self/less je proti tomuhle Oscarovka, ke všemu navíc na stejné brdo. ()

kinderman 

všechny recenze uživatele

Film, který stálo za to dokoukat do konce, protože mě inspiroval: pod svou hnědou koženou bundu jsem si zakoupil úplně stejnou košili s modrým proužkem, jakou má Costner v poslední scéně. Zpětně mi ale došlo, že ta scéna se vyskytla už na samém začátku. Jo, tři hvězdičky jsou tak akorát a ty proužky mi fakt seknou. ()

Reklama

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Neskutečná scénáristická debilita s příšerným Kevinem Costnerem, který hraje absolutně tupého a nesympatického debila a Ryan Reynolds je tady jen pár minut, což je pro děj naprosto obrovský hřeb do rakve. Děj je stupidní, dialogy bolí, Scott Adkins, tupý herec ale smrtící řezník tu jen mluví, ano, ano...ano...to je jako byste točili porno, Madison Ivy nechali nosit kafe a řekli ste Tommymu Gunnovi aby oprcal zvukaře. Akční béčka jsou akční béčka, ale když děj vrší sračku za sračkou, dá se to fakt už jen těžko přehlížet. On totiž jeden IT ňouma může položit svět a jeden teroristický ňouma s pěti zabijáky jedním letadlem unikne kompletní protiteroristické jednotce Velké Británie a zastaví je vězeň s půlkou mozku. Ten film je děsná lobotomie. Ani nevim za co ty 2*, asi že sem viděl větší sračky. 40%. ()

Kaka 

všechny recenze uživatele

Zajímavý potenciál do budoucna, kdy by se látka mohla začít brát trochu vážně a ne jen na regály videopůjčoven. Tentokrát směska nadšení a zároveň smutku. Nadšení pro skvostné herecké obsazení, které jede full throttle ve svých rolích a solidní akci s kvalitní porcí krve. Costner si zaslouží uznání ještě extra, protože si tu dělá zálusk na zrození nového akčního hrdiny. Zmateného, vulgárního a nepředvídatelného, který nemá emoce a hodnoty. Kevin si to užíval vskutku znamenitě a chci ho vidět i v pokračování. Smutek pak z šablonovitého scénáře a tristní gradace. Potažmo ještě z kopírování zajímavých trademarků ze scénáristicky přínosných filmů z předešlých několika let (především Self/less), leč bohužel kopírování značně neomalené/nešikovné. Zatím béčko, nicméně dejte to Hillcoatovi a ten to vykropí tak, že budeme chtít trilogii. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Costner v úloze, která by více sedla Liamu Neesonovi. Klasická akční jednohubka o starém drsňákovi, na své "poslední misi". Bohužel i přes výborné obsazení (trestuhodně nevyužité) se jedná o snímek, který je horší, než by se mohlo zdát a ve kterém nefunguje jediná složka, která by dělala film zajímavým. I ten Costner příšerně přehrává. ()

Galerie (164)

Zajímavosti (6)

  • Väčšina natáčania prebiehala v Londýne, filmári však navštívili aj Kings Road či leteckú základňu R.A.F. Saint Athan vo Walese. (MikaelSVK)
  • Ve scéně, kdy je operován Ryan Reynolds, byla použita speciální figurína. Bylo to údajně levnější řešení, než platit na dva dny skutečného Reynoldse, který by na natáčení stejně jen nehybně seděl, což by pro něj bylo i velice únavné. (Gary)

Reklama

Reklama