Reklama

Reklama

Vybíjená je groteskou o přátelství, osudových láskách, kráse a ošklivosti, alkoholu a hledání lidského štěstí. V několika časových rovinách vypráví příběh spolužáků, kteří spolu prožívají různé životní etapy. Ocitáme se na abiturientském srazu gymnázia. Zdánlivě banální situace dává prostor nejen pro sentimentální vzpomínky, ale především k bilanci nenaplněných tužeb i uskutečněných snů a prožitého života. V centru příběhu jsou tři kamarádi – Jeff, Skippy a Tom, které životní peripetie neustále vracejí do společného bydliště – staromládeneckého doupěte, které se pro ně stává útočištěm podle toho, jak získávají či ztrácejí životní partnerky. Jejich protipólem jsou dvě ženské hrdinky – třídní kráska Eva, která se stane postupně objektem lásky všech spolužáků a ošklivka Hujerová, které schopnost sebeironického nadhledu dává nejen schopnost přežít ve světě krásných, ale najít i vlastní cestu ke štěstí. (Falcon)

(více)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Dneska jsem to zkouknul a nemám s tím sebemenší problém. Až na pár drobností dobře vystižená atmosféra včetně nezbytných retrospektiv a koz Krainové.

Teres

Teres (hodnocení, recenze)

Tento paskvil je založený na totální absenci úplně všeho, co by měl kvalitní film mít...

A k tomu všemu, už ani pořádně artikulovat ti héééérci neumí... Hnus!

helianto

helianto (hodnocení, recenze)

Hmm, a to by člověk řekl, že spojení Viewegh - Nikolaev by nemuselo dopadnout špatně. Pravda, hlavní představitelé nejsou extra elita, ale hraje tam i poměrně dost dobrých herců v dalších rolích ... Tak teda nevím ...

helianto

helianto (hodnocení, recenze)

Khumbac

Což je ale škoda. Moc by se mi líbilo, kdyby se v Čechách konečně natočila nějaká dobrá komedie :-/

Khumbac

Khumbac (hodnocení, recenze)

Již před premierou bylo zjevné, že tento film bude naprostá a totální cipovina !

na příspěvěk reagoval helianto

Ainy

Ainy (hodnocení, recenze)

Ondrus

tady jsem si říkala, že Woodymu prostě nezbylo nic jiného, než říct do médií, že se mu to líbilo. Jak jinak než být diplomat ... S režisérem jsou přátelé a jestli měl k filmu nějakou výtku/výtky, tak mu to buď neřekl vůbec a myslel si svoje, nebo mu to řekl až mezi čtyřma očima.

 (hodnocení, recenze)

Může to být jeden člověk z mála....

 (hodnocení, recenze)

Především tu jde o klišé. Podle mě to bude stát za hovno!

Bonaci

Bonaci (hodnocení, recenze)

Že je to pořád baví, točit podprůměrné komedie co na sebe sotva vydělají.

na příspěvěk reagoval helianto

shanila

shanila (hodnocení, recenze)

už se těším až dám odpad ,jak vidím tu piču Krainovou tak to nic než odpadem dopadnout nemůže ,

na příspěvěk reagoval drlo

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

Pro mě je to tak na úrovni Účastníků zájezdu a Mužů v naději. Takový lepší průměr, který podle mě má parametry českého diváckého hitu. A na rozdíl od Babovřesk bych to tomuhle celkem i přál. :)

helianto

helianto (hodnocení, recenze)

InJo

No, bylo by fajn, kdyby se zase povedla nějaká inteligentní česká komedie, ale tak nějak nevím, nevím ... :o) Na druhou stranu, pokud se Ti to líbilo, proč ne?

InJo

InJo (hodnocení, recenze)

Ten film není vůbec špatný. Já se nejednou zasmál, herci jsou hodně fajn (ale to řikam jako někdo, kdo rozhodně nemá averzi vůči Genzerovi a Suchánkovi, přestože Partičku fakt nemusím), řemeslně je to na úrovni (Nikolaev je podle mě hodně nedoceněný český režisér), příběh má čím zaujmout, i když je to typická "vieweghovina" - některý "životní" postřehy a situace jsou poměrně trefné, jiné trochu křečovité, totéž platí o humoru (samozřejmě nechybí dialogy a hlášky týkající se sexu, masturbace, přirození apod.). Btw Krainová ukáže ztopořené bradavky! ;) :D Za mě někde mezi 60 a 70 %.

na příspěvěk reagoval helianto

reccal

reccal (hodnocení, recenze)

Po ukončení megatrapáku Partička se katastrofické trio Sokol - Genzer - Suchánek našlo v novém projektu, kterému se díky tomuto obsazení na hony vyhnu. 

A to i proti faktu, že Vieweg není špatný spisovatel A Nikolaev v několika případech ukázal, že umí.

0kozel

0kozel (hodnocení, recenze)

De Large

Souhlas, ale Báječná léta pod psa jsou fajn. Zbytek už opravdu za moc nestojí, ještě ujdou Účastníci zájezdu. 

Reklama

Reklama