Reklama

Reklama

VOD (1)

Patnáctileté dívky Colleen Collette (Lily-Rose Depp) a Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) jsou posedlé jógou, milují své smartphony a nenávidí svou brigádu v obchodě se smíšeným zbožím Eh-2-Zed v Manitobanu. Ale když pradávné zlo povstane zpod kůry Kanady a ohrozí jejich vytoužené pozvání na velkou párty, děvčata spojí síly s legendárním lovcem lidí Guyem Lapointem (Johnny Depp), aby společně bojovali o své životy. (noelcoward73)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (66)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Kupodivu, už když jsem viděl trailer, říkal jsem si, že to bude paráda. Když jsem pak četl různé komentáře k filmu, byl jsem si už takřka jistý že se mi to bude líbit. Zbývalo jen přesvědčit se na vlastní oči. Smith naprosto zešílel. A to je to nejlepší, co pro nás mohl udělat. Ten film je jedním slovem parádní, už dlouho jsem se tak nebavil. Klobáckové jako by sem utekli z filmů Charlese Banda. Úvodní song je úžasnej (vlastně všechny, co tu holky zpívají). Obě holky skvělé, Justin Long tradičně výtečný a Johnny Depp naprosto rozsekal. Tohle je prostě pecka, která mi sedla jako prdel na hrnec. Chci dvojku! Kevin Smith válí. ()

666teen 

všechny recenze uživatele

Kevin je sám doma a totálně mu mrdlo. A tak si usmyslel zavolat svého oblíbeného dealera středně těžkých drog a nabídnout mu nějakou tu fachu. Takže se vrací další kretén (kolikátý už?) v podání pana Deppa. A tentokrát přitáhl i malou Deppku a exDeppku. Mladá Smithka si taky štěkne roli. Výsledek je...ne, nebudu sprostý, slíbil jsem, že nenapíšu hovno, ani za pytel sraček. Zapomeňte na Jaye, Boba a Dogma. Trauma. ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Wunderbar!“ Kokoooos, to čo bolo??? Ale nie, teraz vážne. Kevin Smith sa síce preslávil ako režisér konverzačných komédií, v ktorých sa postavám nezavrie pusa, ale mne sa viac páčia jeho hororové pokusy. Po vynikajúcom Krvavom štáte, ktorý bol smrteľne vážny a temný, sa Kevin vrhol na Mrožieho muža. Ktorý už až taký extra temný nebol. Ponúkol viacero nezabudnuteľných, hnusných výjavov a niektorí diváci, vrátane mňa, ho prirovnávali k beštiálnej Ľudskej stonožke od Toma Sixa. Pár vecí mi vadilo (najmä humorné vsuvky). Reakcie boli správne búrlivé, škandalózne a kontroverzné, čo bolo zrejme presne to, čo chcel a tak sa vrhol na rip-off. Film s „jednotkou“ spája nielen postava absurdného súkromného detektíva (Johnny Depp v jednom z najhorších výkonov svojej kariéry), ale i postavy dvoch kamošiek, mladých trubiek, ktoré sa v Mrožom mužovi mihli ako predavačky vo večierke. „Dvojka“ je komplet o nich, okrajovo sa spomenú udalosti ohľadom Justina Longa a hor sa na nový prípad, do ktorého znova strká svoj nechutný nos obskúrny Depp. Tento film sa na horor ani len nehrá, je to čisto WTF komediálna záležitosť s pár krvavými nápadmi. Chápem, čo sa divákom na tejto snímke nepáči, ale mne sa práveže TO na „Jógových blbkách“ páčilo. Bizarný scenár je plný neuveriteľne hovadských nápadov. Veľa tomu dáva i ústredné babské duo (dospievajúce dcéry Johnnyho Deppa a Kevina Smitha!), ktoré sú presne také bláznivé a pojašené, aké mali byť a kým iných to možno iritovalo, ja som sa v ich spoločnosti cítil dobre. Veľakrát mi to pripadalo až tak, že sa v niektorej scéne mali tváriť vážne, no proste im to nedalo a uprostred scény vybuchli do smiechu (a režisér to tam nechal). Yoga Hosers je typická smithovská konverzačka (do ktorej sa ešte ako bonus pridala Deppova bývalka a matka jeho dcéry) s tomu odpovedajúcimi silnými hláškami a dialógmi („Vy ešte máte menštruáciu?!“ alebo „Vypadni odtiaľto. Rozmazávaš mi tu svoju perverznú energiu.“). Každopádne ma mrzí, že sa Smith rozhodol nenakrúcať čisté horory a radšej nakrúca hororové čudá s humorom. Ak by sa totiž úplne zbavil humoru, možno by ho z toho bolelo srdce, ale myslím si, že by potom bol schopný nakrútiť budúcu hororovú klasiku. ()

Psychor odpad!

všechny recenze uživatele

Těžko se mi komentuje obsah pytlíku na zvracení. Znáte ten pocit, kdy je vám trapně za samotné postavy, které se vás 88 minut snaží zaujmout svým záchodovým ostrovtipem a vy při tom máte v rámci pudu sebezáchovy chuť zakřičet: "Proboha, už dost!"? Tak tady si ho užijete do sytosti. Chápu, že snímek Yoga Hosers je primárně určen pro mentálně zaostalé třináctileté slečny, které budou hýkat nadšením nad všudypřítomnou prostoduchostí. Avšak režisér Smith zapojil do snímku i hororové prvky a tím si chtě nechtě zároveň vysloužil pozornost hororového publika. Jestliže slintáte hororovým blahem při pohledu na dvě otravné teenky, které za doprovodu poprockové hudby pomocí svých košťat likvidují nacistické CGI klobásy, jste tu správně. Každý opravdový fanoušek hororu, neřkuli přímo hororový expert jako já, by však režisérovi tuto slátaninu bezpochyby nejraději omlátil o hlavu. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

No prosim..Máme tady dalšího človíčka na sesli,kterej si zaslouží nálepku už nikdy,už nic od něj nechci vidět.Dvě děsně ukvákaný puberťačky,a jako závdavek malý náckové lezoucí z držky..V půlce sem ukončil tu křeč,protože už mi neni patnáct,a i když filmy o mladejch a pro mladý mi vcelku neva(i já sem ještě pořád puberťák)tak tohle je i na mě moc.0%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (3)

  • Celosvětová premiéra proběhla 24. ledna 2016 na filmovém festivalu Sundance v Utahu (USA). (BMW12)
  • Natáčení skončilo 12. 1. 2015, poslední natáčecí den se dělaly převážně efekty. (kellne)

Reklama

Reklama