Reklama

Reklama

Lana Del Rey - Summertime Sadness

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 2012, 5 min

Recenze (16)

ChArLeNe 

všechny recenze uživatele

Malé bezvýznamné plus za obsadenie Jaime King. Inak, klip je nuda. No taká typická lana - nudná, ľahko okúkateľná. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Ďalšie emocionálne silné dielo podfarbené históriou, škoda však niektorých príliš depresívnych častí. Inak je videoklip na vysokej úrovni, nie je fádny, je zaujímavý a hudobne je to dosť dobré. ()

Čtec 

všechny recenze uživatele

No po tomhle by si člověk fakt skoro hodil mašli (padání to ne, toho se bojím, z toho je mi vždycky blbě)...Jinak podle mne nejlepší píseň Lany Del Rey. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Smutný klip s instagramovým vzhledem, který když uvidíte jednom kousek, tak okamžitě poznáte Lanin rukopis. Krásná písnička a retro výjevy, které ji vhodně doplňují - např. záběry z jedoucího auta proti promítanému pozadí nebo silueta Lany v ostrém světle filmových reflektorů, cypřiše. ()

HonzyR 

všechny recenze uživatele

Ne, nehodíme si mašli, přestože je klip (společně s písničkou) depresivní, krutý a devastující. Uff, Lana valí a malá role Jaime jen potěší. Za mě ale osobně mám raději zrychlenou verzi (možná i kvůli tomu, že to není taková depka :)). __70%__ ()

Fin_429 

všechny recenze uživatele

Je vtipné jak je jeden komentář o tom, jak daného člověka nezaujal klip a další je o tom jak ho nezaujal zpěv. Mně se teda líbí všechno. Hlavně ta hloubka daných scén a konec klipu. ()

Kevi1

všechny recenze uživatele

Ona je proste bohyňa. Tá pochmúrna atmosféra prenesená do vizuálnej podoby.. Nádhera. Ak toto nie je hymna všetkých, čo prežili "lásku svojho života", tak potom už neviem. ()

Reklama

Reklama