Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Černá díra ve sluneční soustavě se nezadržitelně blíží. Představuje hrozbu zániku planety Země a celého lidstva. Pro vyvolenou hrstku lidí se připravuje únik v narychlo postavené vesmírné lodi. Naprostá většina lidstva, v řádech miliard, je však odsouzena k záhubě. Vyskytnou se ale tací, kteří věří, že záchranu naleznou v troskách mayského chrámu. Ukrývá se ve dvanácti starodávných lebkách síla, kterou lze apokalypsu zažehnat? (Universal Channel)

(více)

Recenze (19)

DavidWebb 

všechny recenze uživatele

Ak by mali niekedy v budúcnosti zničiť svet krištáľové lebky mätajúce hromy-blesky, tak až pôjdete k nim do miestnosti, aby ste zachránili svet, nasaďte si na hlavu igelitový sáčok - to by malo stačiť/pomôcť. Ľudia, toto bola taká krásna hovadina, že si to odpad! nezaslúži. Najskôr ani tie dve hviezdy, ale v neprebernom množstve céčkového televízneho bahna, vám toto aspoň občas zdvihne kútiky úst. No nie, Mr. Hastings? ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Ale tak není to tak hrozné. Jasně, údajná padělaná lebka sice je padělek, ale kupodivu vytvoří magnetické pole s ostatními (jak to?), hlavní hrdina zde běhá v bundě od Tchiba, andští indiáni jsou Bulhaři v kuliších, celé se to odehrává asi ve čtyřech lokacích, vedou se nesmyslné řeči, sem tam se vystřelí, ale přece jen se na to dá koukat, dokonce i dialogy nejsou vždy zcela trapné ("Vídeň, to je tam, jak mají Mozartovy koule?"- "Co se tam píše? Že ženské mají ve čtvrtek slevu."), znám hodně daleko horších nízkorozpočtových katastrofických filmů bez větších triků. ()

Reklama

karnifex

všechny recenze uživatele

Áááá, bezva! Klasické déčko se všemi atributy, které k tomu náleží - laciná produkce, kulisy a kostýmy jak z TV filmu osmdesátých let, scénář plný nelogičností atd. Prostě přesně ten typ filmu, u kterého pak hlavně přemýšlíte, proč ho vůbec někdo natočil (osobně mě napadl jediný důvod - praní peněz získaných z prodeje drog). Ale ať nekřivdím - herecké výkony byly slušné. A hlavně je to tak blbé, že to aspoň pobaví! Spoiler: Jo, a to že nakonec všechno dobře dopadne tady máte už od začátku posichrované, protože triky jsou na tak mizerné úrovni, že poučený divák brzo odhadne, že případná scéna "konce světa" by byla vysoko nad reálnými možnostmi tohoto filmu. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Shromažďuje lebky, zjistil, že spolu mají moc........... Již z úvodních dialogů je poznat, že to bude síla. Tedy myslím silný podprůměrný snímek, ale dám tomu šanci. Hudební doprovod je příšerný, za to bych vraždil. CITÁT - Nenechám ho zvracet na svůj nový oblek............ Herecké obsazení je béčkové a televizní, kamera průměrná a triky špatné. Obsahově, je to velmi zajímavá myšlenka, ale velmi špatně zpracovaná. CITÁT - Já umírám............ ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Pokus o Indianu Jonese sedm?? Pardon, to byl, samozřejmě, jen vtípek. I když pár scén se tomu podobalo. Nuže, co nám toto veledílo nabídne? Především snůšku pitomostí, kterým neuvěří ani chovanec jistého ústavu. Někdy jsem měl pocit, že si děj vymýšleli přímo na place, protože ucelený scénář jednoznačně chyběl. Možná, kdyby to režisér natočil jako němý film, šel bych s hodnocením výše, protože ty dialogy jsou příšerné a navíc popírají polovinu věcí dějících se ve filmu. No, nechci se dále rozepisovat, nemá to smysl. A proč jsem tohleto nehodil do té nejnižší úrovně? Protože se mi asi dvě nebo tři scény líbily a protože jsem se občas nějaké kravině sem tam chutě zasmál. Ponejvíce asi efektům. ()

Galerie (13)

Reklama

Reklama