Reklama

Reklama

VOD (1)

Šéfkuchař Adam Jones (Bradley Cooper) měl všechno, co si jen mohl přát, bohužel svojí vinou o to všechno přišel. Se dvěma hvězdičkami od Michelina měl bývalý postrach pařížských restaurací pocit, že mu patří svět. Vždy dělal věci po svém a jediné co ho zajímalo, byla dokonalá exploze chutí na talíři. Nyní se o to musí pokusit znovu – otevřít si vlastní restauraci a získat nepolapitelnou třetí michelinskou hvězdu. Na to ale bude potřebovat získat na svoji stranu ten nejlepší tým. Dokonalý šéf je výjimečně vtipný a emotivní příběh o lásce k vaření a jídlu, o lásce mezi dvěma lidmi a o síle druhé šance. (Forum Film CZ)

(více)

Videa (28)

Trailer 2

Recenze (389)

rikitiki 

všechny recenze uživatele

Nevíme nic o hlavním hrdinovi, netušíme, proč se dal v minulosti na scestí a je jen naznačeno, co všechno to prý tehdy způsobilo. Setkáváme se s ním, když je už v cajku a chce všechno napravit tím, že umanutě vaří a vaří. Neohlíží se na nikoho a na nic, takže se vlastně žádná změna k lepšímu nekoná, pořád je zahleděný jen na sebe a o nikoho jiného se nestará. Shrnuto: nudný (nedějový) příběh o vaření a nesympatický hrdina = je zbytečné tomu věnovat čas. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý vám ukradne zo života 100 minút a nič po ňom nezostane. Ani chuťové poháriky nedostanú svoje. Sterilný príbeh o návrate jedněho šéfkuchára na výslnie je dramatický jedine vo vulgarizmoch, ostatné motívy sú len akési okrajové a po komediálnej stránke mu už chýbalo všetko. Ľahko priemerno-podpriemerná záležitosť. ()

Reklama

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ach kuchárske filmy. Mám ich rád, kvôli množstvu rôznych rád a tipov a vizuálne lahodného jedla. Burnt bol pre mňa jedným z najočakávanejších filmov. Bohužiaľ je značne nefunkčný v rámci hlavného charakteru v podaní Coopera. Neviem čím to je, ale akonáhle sa snaží hrať drámu tak mu to nie som schopný uveriť. Vedľajšie postavy ho značne prevyšujú. Či už Sy, Millerová, alebo perfektný Bruhl. Nenáročný film o akejsi ceste naspäť, ktorá ma v zásade netrápi. Emócie a vzťahy sú naznačené a ako divák ich musíme rešpektovať či už chceme alebo nie. Ale aj tá odľahčenosť je v zásade veľmi provizórna. Chef od Favreaua je omnoho úprimnejší a zábavnejší hoci sa jedná o prípravu sandwichov. Toto je čistý priemer a zase raz sa jedná o nevyužitý potenciál. Film bez pridanej hodnoty, ktorý je síce príjemný ale nikto sa k nemu už nevráti. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Mám rád kulinářské filmy, ale tady mě až tak nezaujalo ani to jídlo a hlavně mě štvalo, že divák dost dlouho neví, která bije. Jako kdybych se díval na druhý díl něčeho bez znalosti toho prvního. Na druhou stranu působí Burnt až překvapivě realisticky a kde byla Láska na kari spíše barevná a zábavná, tam zase Burnt působí o mnoho uvěřitelněji. Akorát ani zdaleka ne tak sympaticky. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $1,702,040Tržby za predaj Blu-ray v USA //počet predaných kusov Tržby za predaj DVD v USA //počet predaných kusov ║ Dokonalý "kuchársky" šéf ale len v ďalšej tuctovej zápletke ktorá nemá čo nové ponúknuť a zas sa naháňajú len hviezdičky, ak by sme tu nemali dokonalého animovaného Ratatouille alebo Lásku na kari, tak fajn ale v konkurencii týchto počinov len šedí tieň ktorý obohacuje len bohatý herecký menoslov /videl v kine: 60%/ ()

Galerie (42)

Zajímavosti (13)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v Londýne a americkom meste New Orleans. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama