Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Romantický příběh o skupině lidí, kteří zápasí s koncepcí dokonalého vztahu a musejí znovu přehodnotit svůj postoj k tomu, co je skutečná láska. Vypráví o Ellen a jejích přátelích na přelomu třicítky a čtyřicítky, kteří touží po romantickém vztahu, ale spíše mají komplikace v lásce, zapříčiněné více či méně jimi samotnými. Příběh je souhrnem tří let milostných vrcholů i pádů této skupiny přátel, vyprávěný v osmi kapitolách, přičemž každá je pojata jako večírek: silvestrovský večer, večírek v novém domě, letní slunovrat, svatba, náhodný večírek, křtiny, výročí a narozeniny. (honajz)

(více)

Recenze (3)

jhrasko 

všechny recenze uživatele

Hlavná postava je podľa mojich dvoch kamarátok typická žena....hmhmhm....no ja neviem....nemám rád ľudí, ktorí nevedia čo chcú....tým pádom som sa nevedel preniesť cez to, čo hlavná postava v príbehu stvára....jednu hlúposť za druhou...vraj zo života? Hm, tak určite nie z toho, ktorý poznám.... ()

studentice 

všechny recenze uživatele

Byl to pro mě velmi milý film. Líbil se mi způsob vyprávění příběhů, hudební doprovod i jednotlivé příběhy. Možná se mohou některé z nich zdát jako klišé, ale život bývá klišé plný. Ani minutu jsem se u filmu nenudila a byla jsem zvědavá, jak se hlavní hrdinové poperou především se svým milostným životem. ()

Reklama

Reklama