Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V tomto filmu známí nosáči vysílají ve své stanici zábavné songy a jsou v širokém okolí velmi populární. To se nelíbí konkurenci a jeden ředitel jedné nejmenované stanice oznámí policii, aby rádio dvou nosáčů zastavila. Jenže je není lehké dopadnout, protože používají nejrůznější převleky... (duklak2)

Recenze (38)

Le6n 

všechny recenze uživatele

Na DVD u nás uvedený ako 'posledný' diel do zbierky a on to pritom bol prvý z nich. Je to na ňom aj cítiť, Gottschalk s Krügerom akoby sa len zahrievali na ďalšie páchanie spoločných komédií. Bohužiaľ u väčšiny dnešných mladých divákov film neobstojí - nie sú tam digitálne efekty a modré pozadie, netočilo sa to v 3D, nie je to paródia na čokoľvek, neprdí a nezvracia sa tam a nemá to ani dvanásť bombastických trailerov na YouTube. Všetko, čo táto komédia má - dvoch správnych bláznov, pár dobrých nápadov a hlášok, dobrú muziku a spád - mi stačí na dobrý pocit, príjemne strávené popoludnie a poctivé tri hviezdy... ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Státem organizovaná kultura (jediné státní rádio) se nikomu dvakrát nelíbí, a tak není divu, že pirátské vysílání Mike (Mike Krüger) a Tommyho (Thomas Gottschalk) má obrovský úspěch. To si samozřejmě státní správa nechce nechat líbit, a vynaloží jakékoliv úsilí, aby vysílání pirátského rádia přerušili... Musím přiznat, že oproti oběma pokračování jsem Dva nosáče a rádio nikdy neviděl. Ale také musím přiznat, že mi to ani dvakrát nechybělo. Možná v roce 1982 to mohla být dobrá sranda, ale v roce 2011 jen divák neuvěřitelně zírá, co vše bylo dříve možné (Západní Německo, Československo - myslím, že všude to bylo stejné - akorát u nás by se patrně tento film vysílat ani nesměl - to by tak scházelo, aby se někdo chtěl postavit státní moci). Vtipy ve filmu jsou povětšinou docela ubohé (opět z dnešního pohledu), nicméně pár se jich přece jen podařilo (internát)... ()

Reklama

Bigfuckman 

všechny recenze uživatele

Nejstarší z dílů nosáčů a nejlepší německá komedie 80 let? Ty skopčáci fakt nemají rozum. Tohle je očividně nejslabší díl z celé trilogie nosáčů. Možná to vidět v těch 80 letech kdy se u nás promítala maximálně Harpuna :) tak by mě to třeba trošku nadchlo, ovšem jak jsem již říkal je to nejnepovedenější díl. Škoda. Poznali jste v roli programového ředitele rozhlasu Sama Hawkinse z Vinetua?! Byl to on, jestli se nemejlím :) ()

Kalda69 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem na to narazil na youtubu a musim rict ze jsem si tenhle prvni dil vubec nepamatoval. Prestoze to nedosahuje kvalit nasledujicich dilu i tak jsem se bavil a byl potesen ze zas tak moc tato komedie nezestarla a pro me osobne jde o lehky nadprumer a rozhodne stokrat lepsi nez vetsina radoby komedii typu "prcicek" dohromady. ()

Barybal 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říci, že v podstatě souhlasím s většinou komentářů zde a to sice, že se jedná o nejslabší díl celé série, ono se stává, že se objeví nějaká dvojice, která hraje v nějakém filmu, ale během toho filmu se přijde na to, že ta dvojice má potenciál a vzápětí vznikne nový příběh, který je této dvojici napsán "na míru" a tudíž ten předešlý díl poněkud zastíní. Mě osobně tento díl dlouhou dobu míjel, vlastně jsem o něm ani nevěděl, až jsem na něj náhodou narazil, skouknul a docela dobře se bavil, bylo to poněkud příliš ukřičené a ne úplně dotažené, ale jako celek se mi to celkem líbilo. Proto dávám tři hvězdičky, neboť tuhle dvojici a jejich trampoty mám rád a vžd se na ně rád podívám... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se v německém Mnichově. (GASTON73)

Reklama

Reklama