Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak se vypořádají s nečekanou svobodou dvě dospívající děti, jejichž rodiče se vydali na plavbu jachtou po oceánu? Co udělá odloučení s dosud perfektně fungující rodinou? A co když do tohoto rodinného „testu" vstoupí další, nečekaně dramatická událost? (CinemArt)

Diskuze

Artigas

Artigas (hodnocení, recenze)

Mně stačí v titulcích trapná Boková, kterou nevím proč někdo tlačí, tragedku. Už to je na odpad.

Stegman

Stegman (hodnocení, recenze)

hippie2222

Zajímavá teorie, to o tom upadnutí do manýry. Předpokládám, že to nemůžeš doložit ničím jiným než svým pocitem, ale ta sebejistota, s kterou to tvrdíš, je ohromující. :)
http://www.ranker.com/list/celebrities-who-started-in-daytime-soaps/celebrity-lists
Já Pechláta v divadle taky neviděl, ale v čemkoli jsem ho viděl ve filmu nebo v TV, byl excelentní. Nemůžu ty jeho role porovnávat s rolí doktora z Ulice, ale když si ho vybavím třeba ve filmech Já Hepnarová, Modré stíny, Vlk z Královských Vinohrad, Příliš mladá noc nebo Odpad město smrt, tak bych asi jen těžko hledal odlišnější typy. Dokonce bych řekl, že v rozmanitosti rolí ho u nás předčí jen málokdo, takže tvoje výtky fakt nechápu.

Asi to bude totéž, jako když mi můj kámoš kdysi říkal, že nemá rád Rudolfa Hrušínského st., protože hraje pořád stejně. Marně jsem mu oponoval, uváděl odlišné role, na svůj názor "měl právo" a s tím prostě nešlo hnout. :(
Hlavně ale nerozumím tomu, proč se na Ulici díváš, když jí tak opovrhuješ.

Uživatel Stegman smazal svůj příspěvek.

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Stegman

No, musel bys vidět hromadu dílů, kde je jeho postava, abys porozuměl, ale zkusím i tak:  Pokud někdo (kdo není už hodně vyhranej na hromadě skvělejch rolí) hraje v nekonečným seriálu nějakou z těch schematickejch figur a nechá se zlákat snadným výdělkem na mnoho let, upadne do manýry, kterou si tahá bezděčně do dalších filmů. Já neviděl Pechláta nikdy na divadle, je možný, že je tam dobrej. Ale cokoli, co jsem viděl ve filmu, je jenom bezvýrazná varianta na toho zoufalýho doktora z Ulice (podle mýho, samozřejmě). Je to trochu podobný, jako když je někdo léta používanej na jeden jedinej vyhraněnej typ (protože k tomu svádí třeba zjevem) - dostává se do hereckýho vězení, ze kterýho nemusí bejt cesta ven. Největší riziko je to pro mladý začínající herce (což není Pechlát, vím). Jsou herci, který to včas pochopili (Sara Sandeva např.) a z toho cirkusu rychle vystoupili.   

na příspěvěk reagoval Stegman, Stegman

Stegman

Stegman (hodnocení, recenze)

hippie2222

Jen klid. Nikdo nečekal, že se takový -poněkud artovější- film zalíbí každému. Ale zaujalo mě, že Pechláta "navždy zničila Ulice". Jak se to stalo? Pechláta mám za vynikajícího herce, jehož kariéra je na vzestupu a jehož herecký rejstřík se neustále rozšiřuje... na Ulici se ale nedívám, tak prosím o vyjasnění. Díky

na příspěvěk reagoval hippie2222

hippie2222

hippie2222 (hodnocení, recenze)

Tak tohle nezachrání ani Roden. Kde nic, tu nic. Ani ten chlupatej Robinson mě nebavil.  Pechláta navždy zničila Ulice a trocha tý nahý kůže Křenkový to taky nevytrhne. Všechny vztahy bez emocí, dialogy divný a konec žádnej. Vztahový drama, ve kterým se nedozvím ani o jedný postavě, kdo to je, o co jí jde, co cítí k ostatním figurám? Děláte si p...?

na příspěvěk reagoval Stegman

mibara

mibara (hodnocení, recenze)

Co to měli za maskéra, který místo opálení vytvořil " bubu masku " ? Hybnerová musela zešílet, když se rozhodla celému národu ukázat ubohé zbytky toho, čemu se dříve říkalo prsa.  A proč měla Křenková před rozkrokem dlaně, když ve výtahu nikdo nebyl ?

Uživatel Bluntman smazal svůj příspěvek.

Rob Roy

Rob Roy (hodnocení, recenze)

Film, který běží v televizi v nemocnici. Měl jsem na to podezření hned (i když jsem ho neviděl), v závěrečných titulcích se to potvrdilo.

Uživatel iamek smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Chcete vyhrát cestu na festival do Cannes?

Chcete vyhrát cestu na festival do Cannes?

06.03.2017

Program Kreativní Evropa MEDIA letos v lednu vyhlásil celoevropskou soutěž s názvem #euFilmContest, v níž si filmoví fanoušci mohou otestovat své znalosti současného evropského filmu. Deset… (více)

Nominace pro 24. ročník cen Český lev

Nominace pro 24. ročník cen Český lev

18.01.2017

České lvy letos budou velkým česko-britským duelem. Masaryka se 14 nominacemi totiž vyzve na souboj Anthropoid s 12 nominacemi, jimž v hlavní kategorii sekunduje Rodinný film, Hřebejkova Učitelka a… (více)

Tokijský mezinárodní filmový festival

Tokijský mezinárodní filmový festival

26.12.2016

Tento festival patří mezi 15 nejvýznamnějších filmových festivalu podle asociace FIAPF. Založený byl v roce 1985 a první čtyři ročníky se konaly co druhý rok. Od pátého ročníku až do současnosti se… (více)

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

Startuje letní přehlídka BEST FILM FEST

14.07.2016

Volné seskupení čtyř artových kin v Praze: Atlas, Evald, Lucerna a MAT pořádá od 14. do 20. července tohoto roku BEST FILM FEST, týden nejúspěšnějších a divácky nejnavštěvovanějších filmů první… (více)

Reklama

Reklama