Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V temné atmosféře losangeleského tajného hráčského doupěte se scházejí karbaníci. Uznávají jen jediné pravidlo: podvádět. Po dálnici k L.A. se velkou rychlostí blíží automobil. Řidič drží v ruce balíček karet, které s lehkostí snímá: kouzelník, který předvádí své triky. Falešný hráč Vernon. Jeho stará láska Tiffany je žena, která by vyřízla muži srdce, kdyby jí to mělo rychle vydělat prachy. Všichni mají společný cíl: chtějí vyhrát nad Deanem, nepřekonatelným falešným hráčem, kterému ostatní dají všechny své peníze, jen aby mohli říct, že seděli u jeho stolu. A tak přichází ke slovu ON. Velký učitel podvodů a triků Steven (Sylvester Stallone) - král všech hráčů. Karty jsou rozdány a hra začíná! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (144)

Marsik 

všechny recenze uživatele

** FILM PLUS - Já mám tenhle film hrozně rád. Není to bůhví jak promakané krimi a atmosféra je taková poklidná, ale je strašně zábavné pozorovat všechny postavy, zejména samozřejmě Slaje :) Další herci jako Byrne, Newtonová, nebo pan Malini jsou fajn, a nebo Roger Guenveur Smith, coby gorila pana Maliniho, byl hrozně zajímavej. Škoda, že nedostal víc prostoru můj oblíbenec Jamie Foxx. V konečném součtu dávám 80%. // TV FANDA (10.8.2013) - Další opáčko a opět maximální spokojenost. Pan Malini a jeho komplici u mě opět zabodovali :) CZ Dabing také chválím, takže hodnocení je stále stejné - 80%. // (20.1.2016) DVD - Nemohu jinak, než opět potvrdit spokojenost z této super mini-gangsterky o hazardu. Stále 80% ()

Strike 

všechny recenze uživatele

Solidní film, který pobaví(teda na poprvé určitě). Většina hlavní herců hraje sympaticky (hlavně Towsend). Sly je taky obrovsky v pohodě. Co se týče ženských rolí, tak Thandie Nowton je solidní mrcha. Je každopádně to nejhezčí co se ve filmu objeví. Naopak ,,plasticlady" Griffith je hrozná, nechápu proč ji tam někdo obsadil. Takže prostě pohodovj film, který má v sobě možná trochu více zvratů(podrazů) než bylo nutné. Konec se dal snadno uhodnout už ve chvíli kdy se Sly objevil poprvý. ()

Reklama

Paldiny 

všechny recenze uživatele

Neškodná pokrová partička so sympatickými hráčmi. Niečo si berie od Goodfellas, dačo od Kasína, Scorsese by mal isto radosť. Určite spozoroval povedomé kamerové nájazdy aj prostredie v akom sa dej odohráva. Škoda, že sa v ňom vyskytuje asi poltucet zvratov čím počiatočná hravosť skĺzava do kŕčovitej exhibície s jediným cieľom vyškoliť diváka. Prichádza tiež na najmenej pravdepodobné situácie, kedy sa nepriatelia stávajú priateľmi, mafia kývnutím ruky odpúšťa státisícové dlhy, jednoducho rozprávka, v ktorej sa síce nedá nikomu veriť, ale v ktorej si nakoniec všetci poklepú po ramene. Hodnotenie čisto subjektívne, ak ste fanúšik pokru kľudne prihoďte symbolickú jednu, ak je vám ľahostajná hra aj Sylvester Stallone čo sa objavil v menšej roličke pokrovej legendy, kľudne zas uberte, alebo rovno film vynechajte. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Pro hráče pokeru: Pro nás ničím zajímavý film kromě toho, že se týká pokeru. Omaha už není v kurzu, teď se prostě hraje Texas holdem. Navíc v době dabingu ještě nebyla zažítá terminologie výrazů, takže většina řečí u stolu mně rvala za uši. Trapné vystřelování karet z rukávu si měli nechat do nějaké estrády. Pro ostatní: Film plný nelogických událostí, který se nás stále snaží nečím překvapit, ale ta snaha je tak křečovitá, až je to k smíchu. Já však při hodnocení jejich snahu beru v potaz. Tolik známých herců bych v něčem takovém opravdu nečekal, ale i to drží film nad hranicí průseru. ()

otík 

všechny recenze uživatele

Vcelku příjemná oddychová nevtipná komedie / nedramatické drama s příjemnou hudbou Christophera Younga a zajímavým koncem. Kdo se těší na Sylvestra, má smůlu, protože ten hraje až v druhé polovině filmu, je prošedivělý, kouří doutník a hodně kecá. Melanie Griffith je tu pouze do počtu, Jamie Foxx je zábavný, ale brzy musí opustit plátno, Thandie Newton je jen hezká květinka - mrcha, a tak film stojí na Townsendovi a Byrnemu, kteří to zvládli a uhráli role svých karbaníků velmi dobře. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (14)

  • Bo Hopkins se ve filmu jmenuje John Scarne. John Scarne byl slavný karetní mág 20. století. Ve filmu The Sting například dubloval ruce Paula Newmana. (PußyMagnet)
  • Většina hlavních mužských charakterů je pojmenována podle známých jmen v karetním oboru. (PußyMagnet)
  • Gang ve složení Tiffany, Charlie a Vernon pije během filmu pouze Jacka Danielse. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama