Reklama

Reklama

Femmine insaziabili

  • Itálie Gli insaziabili (více)

Recenze (4)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Italský zpravodaj Robert Hoffmann (Paolo Vittori) v Los Angeles vyšetřuje smrt svého dávného přítele Giulia, který zemřel při autonehodě, ale nebylo v tom něco trochu jiného-nečestného? Lobby, korupce, velké mocenské mechanismy? Zpravodaj hledá různé odpovědi na palčivé otázky a divák se přes sérii záběrů do minulosti dovídá že téměř každý ze zůčasněných, by mohl mít důvod pro jeho vraždu, zpravodaj je tu navíc kolem jeho dlouhé cesty rozptylován různými potenciálními ženskými milostnými zájmy a to téměř všech věkových skupin a stále se tak nachází ve fyzickém ale i romantickém nebezpečí. Tohle je to velmi příjemná a celkem povedená stylová a vzrušující Martinovka, živá a swingující, s krásnou dobovou prosluněnou atmosférou. Nicolaiův hudební doprovod (který vyšel jako soundtrack) je opravdu velkolepý a zcela jistě se vám vryje natrvalo do vaší paměti. Podle mého jeden z jeho nejlepších co kdy tento skladatel udělal. Viz malá ochutnávka: http://www.youtube.com/watch?v=lOQu-yeeO2Q&feature=related . Je tu i nějaké to patřičné množství akce a nahoty, na svou dobu stále docela ještě odvážné scény, je tu zajímavá ač bezdůvodná psychedelická orgie, čistě podobná stou z filmu "Trumpet of the Apocalypse", rovněž rok '69, kde krásná Romina Power, ztvárnila podobnou roli hippie dívky, hezká scéna byla i ta v bazénu. Film sice na druhou stranu i trochu nudí, díky svému značně pomalému tempu, spiknutí je jednoduché, zaměřené spíše jen na jednotlivé postavy, najde se tu však pár zajímavých zvratů a překvapení, a když už se začnete nudit, tak vím stoprocentně že brilantní sladká a jemně pulsující melodie vás vždy opět spolehlivě vtáhne do děje. EuroCult obsazení, kterému se podle mě celkem dobře podařilo adaptovat na americké prostředí, je neskutečné a celý film pak příjemně zábavný! ()

fragre 

všechny recenze uživatele

Děj filmu je plitký a táhne se, leč dobový šedesátkový vizuál mi dělal dobře, erotično je téměř stále přítomné (Romina Power je moc pěkně hipícky vystajlovaná) a hudba je v svém žánru opravdu vynikající. ()

vitekpe 

všechny recenze uživatele

Chtel jsem se po dlouhe dobe podivat na Dorothy Malone, tak jsem ji videl. I ve ctyriactyriceti to byla porad kocka, a ty jeji ucesy - to uplne zeru. :-) Pocinajici sedmdesatkovy vizual byl fajn, muzika taky, ale jinak jde o film snadno ignorovatelny. Takova proslunena krimi s hodne vlaznym tempem a divokou muzikou, ktera mi pripominala filmy s Budem Spencerem a Terencem Hillem... :-) ()

Reklama

Reklama