Reklama

Reklama

Winx club - V tajemných hlubinách

  • Itálie Winx Club: Il mistero degli abissi
Trailer 3

Obsahy(1)

Winx jsou zpět! Tentokrát se chtějí chopit císařského trůnu a aktivovat ohromnou sílu, omylem však probudí krutou vílu Politeyu, která byla zakletá třemi čarodějkami. Ona je však připravená uzavřít s Winx dohodu. Víla Politeya jim řekne, že proto aby aktivovali trůn je potřeba osvobodit Tritanuse z Oblivionu, ale předtím musí získat životní sílu krále. Winx si okamžitě vzpomněly na Skaje, který je králem Eraklionu a manželem Bloom. Čarodějnice vyráží do Gardenije, kde Bloom a Skáj tráví společné chvíle.. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (15)

BLEEDER 

všechny recenze uživatele

Tak toto nevyšlo... Winx Club: V tajemných hlubinách nám predstavuje pokračovanie príbehu po veľmi podarenej 5. sérii. Trix, po vyhnaní Tritannom z Nekonečného oceánu, opäť prídu späť. Chcú nadobudnúť moc Cisárskeho trónu, aby sa stali cisárovnami. Icy zradí Darcy a Stormy a chce si moc Cisárskeho trónu nechať len pre seba. Zrazu sa objaví Politea, nynfa, ktorá bola prekliata a zmenila sa na morskú príšeru. Keď jej však Trix v 5. sérii vysali moc, vysali aj jej prekliatie. Teraz je späť, no len ako slabý duch. Vysvetlí im, že trón patrí jedine Tritannovi, ktorý je vo väzení Oblivion. Aby ho odtiaľ dostali, potrebujú moc mladého vládcu a preto unesú Skya. Pomocou neho nakoniec vyslobodia Tritanna a vydajú sa hľadať najmocnejší predmet oceánu - perlu z hlbín. Trix zradia Tritanna a Politea zradí Trix, aby si perlu nechala sama pre seba. Nakoniec víly Winx porazia Politeu a všetko je v pohode. Vlastne nie, nič nieje v pohode! Najviac ma na tomto filme štve to, že strašne veľa scén je iba vystrihnutých z 5. série. Takmer polovica filmu sú scény, ktoré sme už raz videli a pôsobia dosť zle a nerealisticky, keďže mimika postáv nekorešponduje s dialógmi. (Pretože tam kedysi boli úplne iné dialógy, ktoré s obrazom korešpondovali!) Politea je veľmi zaujímavá postava, o ktorej sa ale aj tak nič nedozvieme. Fakt super Rainbow :) Jediná vec, ktorá zachraňuje tento film, je český dabing, ktorý je podľa mňa spravený dosť dobre. Teda ak si porovnám ten anglický s českým, tak mi príde, že český dabing pre tento film je boží. Dej filmu je veľmi fádny, nudný a predpokladateľný. Je to veľká škoda, pretože kvôli tomuto zlému filmu nevyšiel 4. Winx Club film, ktorý mohol dopadnúť o dosť lepšie. Za mňa si tento film zaslúži maximálne 30% a to len preto, lebo som veľkým fanúšikom Winx Clubu. VEĽKÉ SKLAMANIE! ()

RyuzakiSE 

všechny recenze uživatele

Tento film je určen pro mladší dívky v mladém věku, nikoliv pro dospělé... takže když jsem byla v kině s mladší sestrou, mohla jsem se znudit a už od začátku jsem věděla, jaký to bude mít konec. Sestra byla z Winx nadšená, společně s dalšími dívkami, co byly v sálu... takže tvůrci splnili to, co měl tento film splňovat → zaujmout mladší dívky. ()

Reklama

P.H. 

všechny recenze uživatele

Tak jo. Zhluboka nadechnout, koncentrovat mysl... Dneska na Winx chtě nechtě musím do kina, dcera je neúprosná. (Kde se v dětech ta krutost bere???) Pokud přežuju, poreferuju. Držte mi bulvy. EDIT: Tak to mám za sebou. Musím uznat - výjimečný výplach. Byť vybaven třemi dvanáctkami v plechu, přišel jsem nejméně o rok života. Příběh natolik zmatený, že jsem plechovky místy podezíral z obsahu čistého lihu. Rypouš sloní coby padouch, který je tahán za rypák třemi (čtyřmi) perfidními rachomejtlemi. Všechny potíže se vyřeší stylem "dáme do toho všechno a všichni společně". (Viktor Kožený už si mne ruce :-) ) Dámy a pánové, zlatá Zvonilka. Zlatá Zvonilka! Nicméně - dcera (6) byla nadšena. A včil mudruj... Dvě hvězdy za malou tam hodím, ale nechce se mi, vážně ne. Co dodat závěrem... Snad jen - perkusní úder!!!!! ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nějak nevím, co je na těchto postavách zajímavé. Jasně, primárně je cíleno na holky, což já nesplňuji, ale animace se mi prostě nelíbila a rozjásanými barvami se takový nedostatek moc zachránit nedá. Příběh je jednoduchý, klasický boj dobra se zlem, který nemá žádné překvapivé nebo nečekané rozuzlení. ()

ASSEMBLEDSK 

všechny recenze uživatele

Zo všetkých Winx Club filmov je Winx Club: V Tajemných Hlubinách najslabší. Hlavná záporačka Politea ma veľkým spôsobom dosť sklamala, pretože bola len na začiatku a na konci filmu a skoro nič sme sa o nej nedozvedeli. Návrat Tritanusa mi prišla dosť divná a nespravodlivá, aspoň Trix mi prišli veľmi fajn. Animácia a CGI je vlastne taká istá ako v 5. série a moc sa nezmenila. Moc sa mi nepáčil Kiko, ktorý mi prišiel vizuálne najhorší zo všetkých filmov (dokonca aj v prvom filme vypadal o dosť lepšie) a transformácia Sirenix 3D sa vôbec nezmenila a mám istý názor ako v 5. sérii. Finálny súboj mi prišiel celkom fajn, ale prišiel mi strašne moc urýchlený a smrť Politei ma tiež celkom sklamala. Finálna pieseň bola akože WTF! (veď to nedávalo žiadny smysel!) 3/10. ()

Galerie (43)

Zajímavosti (4)

  • Scény, při kterých Winx bojují s mutanty pomocí štítů a pěstí, jsou vystřiženy z druhé série seriálu Winx Club (od r. 2011) z epizody s názvem"Bitva o Nekonečný oceán". (JackBurda)
  • Winx Club mal dostať svoj štvrtý film. Avšak po neúspechu tohto (tretieho) filmu sa projekt ukončil a štvrtý film sa nikdy nedokončil. (BLEEDER)
  • Veľmi veľké množstvo scén v tomto filme je iba skopírovaných a digitálne prerobených z piatej série originálneho seriálu. (BLEEDER)

Reklama

Reklama