Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (161)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Zac Efron mi začíná celkem sedět, jeho filmy jsou trendy a kouká se na ně příjemně. We Are your friends je typický chill movie s pěknýma kočkama ( Emily jsi boží!!), slušnou hudbou, pořádnou párty a nechybí i drogy, tedy víceméně život dnešních teenejždrů. Příjemně jsem se bavil, ke konci však lehce dojemné až smutné. 80% ()

Dimo 

všechny recenze uživatele

We are your friends nemá z nějakého důvodu český název a tak tedy sledujeme partu amerických párty fetek, se Zacem Efronem v čele, kterak se chce velkoDJem státi. Filmů z DJ prostředí je jako šafránu a proto jsem se na tento těšil. Není špatný, ale žel příliš nevyniká. Hlavní hrdina se snaží, dívčí prvek, či jak bych partnerku protřelého opileckého DJe nazval, je fakticky hezký, onen opilecký DJ, co se z nějakého důvodu rozhodne zaškolit Zaca jáchcibýtDJavypadnoutzLA Efrona je též snaživý, byť jeho chování mi moc logiky nedává, a pak nám tu přicmrndují Zakovi dementní kámoši a je už rozebírat raději nebudu. Kdo má rád EDM, bude spokojen, komu taková hudba nic neříká, možná neusne. ()

Reklama

viperDavid 

všechny recenze uživatele

Hezky si nalijeme čistého vína. Film kde Emily Ratajkowski tancuje bez podprdy a s obrovský výstřihem, film kde hraje přeslatenej Zac a film, který má suprovou muziku, nemůže být nikdy propadák a taky není. Atmosféra je perfektně zachycena, přesně jaká v klubech bývá. Zacovi jsem teda moc nevěřil, že by byl opravdu DJ, ale jinak super. ()

Gemini 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy v určitých kruzích představoval největší zlo High School Musical, jehož hlavním apoštolem byl Zac Efron. Od té doby ale uplynulo už celkem dost vody, a jmenovaný mládenec urazil docela slušný kus cesty. I tak je ale na We Are Your Friends asi největším překvapením, že navzdory lehce varujícímu obsazení, synopsi a stopáži se nedá říct, že stojí Za Kefron;) Na druhou stranu bohužel pokud jde o hudební stránku a slibovaný náhled do hlav DJů, se i přes skutečnost, že tu hlavní hrdina rozmlouvá s někdejším megaobjevem Hollywoodu Wesem Bentleyem i sám se sebou o podstatě elektronické hudby, její tvorby, a o spojení s myslí DJe i davu svíjejícího se v příslušných BPM, nedá říct, že by se tu dělo něco nad kvalitativním limitem Step Up 1 až 67 (kde se hraje jiný styl) - nebo určitými segmenty Klubu Sráčů:) A pokud jde o příběh/děj, mluvíme o úrovni lehce nad zmíněnou nekonečnou sérií Step Up. Aby to nevyznělo zle - není to provar, to ani omylem. A nutno říct, že i Emily Ratajkowski dokáže roli módního doplňku, zmítaného mezi dvěma muži, v takovémto druhu filmu zahrát obstojněji, než byste čekali od slečny, která (nutno uznat, že svým způsobem moudře) vystavila svůj veškerý kapitál na odiv hned v počátku kariéry (ano, myslím tím ten videoklip, k němuž ani nestojí za to mít puštěný zvuk). Dá se to připodobnit k Maggie Grace v Lockoutu;) Tvůrci jen poněkud nezvládli míru, do jaké má film působit vážně a jak vážné (a jak zobrazené) věci by v něm chtěli mít. Step Up je mimo technickou část věci jednoznačně přiznaná naivní šablona - We Are Your Friends se ale snaží tvářit jako seriózní drama z hudebního prostředí o nelehké cestě "jednoho z mnoha" na vrchol. A to zkrátka a dobře nefunguje, byť se samozřejmě nedá nesouhlasit s tím, že drogy jsou špatné, áno, byť by vypadaly sebevíc cool. V tomto případě víc než jindy platí, že krátká stopáž leccos zachraňuje. 50%, dejme tomu. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Konečně taky nějaký film kde prim hraje moje oblíbená muzika! Co víc můžete od filmu ze světa Dj's očekávat než párty, drugs and hot girls? Originální příběh? To asi néé... skvělou muziku, tak to zaručeně! Efronův Dj uvěřitelnej, a už v sousedech se mi líbil narozdíl od těch všech muzikálů kde začínal. Jak stárne tak pomalinku zraje pro filmové role. Možná se jednou dočkáme nějaké role kde zaexceluje, a tvrdě se zapíše do paměti filmových diváku. Z krásky Emily Ratajkowski vám prasknou... P.S. - Neprodávejte píčoviny po netu. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Kvôli katastrofálnym tržbám filmu Warner Bros. zrušilo vydanie Blu-ray a namiesto toho vydalo film na štandardnom DVD. (Arsenal83)
  • Vo filme sa objavili aj DJ Nicky Romero a DJ Alesso. (crash2403)
  • V titulcích je ještě jedna scéna. (romajz15)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama