Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Diskuze

mrx.friend

mrx.friend (hodnocení, recenze)

Docela mě mile překvapilo, kolik je tu v diskuzi zarytých trancerů :) Zarytých ve smyslu, že si dovedu představit, o jakym přesně trancu mluví. Pod vaše názory bych se podepsal a není to jenom o tom, že se teď shodneme na žánru, ale prostě o tom, co současná EDM scéna představuje. To se trochu ukázat povedlo první půlhodině filmu, která díky tomu byla příšerná, ale jako celek film zase taková tragédie neni. Odráží prostě Ameriku, kde je tohle in a tuplem tam to takhle funguje. Nemluvě o tom, že se teď do popředí dostává tzv. trap, ze kterýho už je mi regulérně na blití a kdo ví, co za až hnedle nehudební žánry se po dubstepu, big room / trousu, future housu apod. ještě objeví :/

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Neviete niekto náhodou či daný film víde na DVD u nás a kedy?Veľmi by ma to zaujímalo..

Příspěvek byl smazán administrátorem.

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

mas0n

Tak stařecky povzdechnout si můžeme oba. Vyrostl jsem na Marushe atd. a docela jsem si všiml, že to jde celý do kytek...a to co jsi napsal....docela s tím souhlasím.

Kmyn

Kmyn (hodnocení, recenze)

TheDon

Done, jenom sem sdílel recenzi z webu kde nakupuju skladby. ale jinak sem si na to zašel do kina abych věděl, nijak sem to neodsoudil. a bylo to lepší než sem čekal, snesitelná fraška... ale hned potom sem si zašel raději na real houseparty spravit chuť... teď sem se vzbudil a jdu na další mejdan. takže cheers dude

mas0n

mas0n (hodnocení, recenze)

TheDon

Proč zrovna o trip-hopu? To by asi byl docela depresivní film... Těch možností je spousta, a je to na dlouhou debatu. Já osobně považuji tu současnou vlnu EDM DJ's, kteří ani neumí mixovat, tracky za ně produkují ghost-producenti a důležité jsou jen efekty, za úpadek taneční scény. Ovšem spoustu lidí to zase baví, hlavně těch mladších, takže to spíš ber jako takové stařecké povzdechnutí. A jinak, já taky trance kdysi poslouchal, electro jsem dokonce relativně nedávno hrával i v klubech, ale něco mi říká, že oba myslíme trochu něco jiného...

Každopádně, pokud tě to baví, přeju příjemný kino zážitek.

na příspěvěk reagoval TheDon

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

mas0n

To není o tom, že bych něco nevydržel....a  o čem bys natočil film Ty ? O trip hopu? Poslouchám electro a trance, takže jsem na to právě docela zvědavej.

na příspěvěk reagoval mas0n

mas0n

mas0n (hodnocení, recenze)

vercza

OK, já si chtěl jen trochu rýpnout, nemyslel jsem to nijak zle. A jak vidím, tak se povedlo, blázínek TheDon už to nevydržel...

Jinak já proti tomu filmu konkrétně nic nemám, vadí mi z principu, proč a o čem vznikl. Historie elektronické hudby nabízí tolik možností, ale vybrat z toho zrovna EDM (tak jak ji chápe současná mládež, nikoli tradiční význam této zkratky) mi přijde poněkud smutné. Ale zajdu na to do kina, a potom posoudím, jestli aspoň Zac a ta modelína podávají slušné výkony.

na příspěvěk reagoval TheDon

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

mas0n

Nějak jsem si nevšiml, že by jsi ten film vůbec hodnotil, takže nechápu proč odsuzovat něco, co jsem neviděl. Podle traileru? Kurva nikdo Ti to necpe a nenutí Tě, aby ses na to koukal.

vercza

vercza (hodnocení, recenze)

mas0n

No nejsem neomylná. :) Co člověk to názor. Myslela jsem to však tak, že se ten film bude líbit převážně lidem, kteří mají k té hudbě blízko a nejsou žánrově úplně jinde.

na příspěvěk reagoval mas0n

mas0n

mas0n (hodnocení, recenze)

vercza

Čauky verczo, elektronickou hudbu poslouchám (dost pravděpodobně) delší dobu než ty jsi naživu, zažil jsem víc parties a festivalů, než kdy v životě zažiješ, a přesto tento film odsuzuju, takže asi nebudeš mít až tak úplnou pravdu :) Takže zbývá snad jen ten Zac, ale to já nedokážu až tak úplně posoudit.

na příspěvěk reagoval vercza, TheDon

luka4615

luka4615 (hodnocení, recenze)

EDM miluju, tudíž si na tenhle film zajdu. Nemusí být skvělý, mě stačí, když tam uslyším parádní hosue music a uvidím své oblíbené DJs v miniroličkách (Alesso, atd.) :)

vercza

vercza (hodnocení, recenze)

Odsuzovat tento film můžou jen ti co poslouchají dechovku a el. hudba neni nic pro ně :D

Měla jsem možnost vidět We Are Your Friends na jedný akce od TV Óčko a líbil se mi, neni to ale nic legendárního co by nás přežilo, ale 4 hvězdy si to zaslouží. Navíc holky, na Efrona je pěknej pohled ;)

na příspěvěk reagoval mas0n

TheDon

TheDon (hodnocení, recenze)

Kmyn

Kvůli jedné recenzi už je to špatnej film? Sto lidí sto chutí. Je docela jasný, že to nebude dějově někde na špici, ale je to o hudbě ne? Tak wtf?

na příspěvěk reagoval Kmyn

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

No nehovoril som to že to bude blbosť? Říkejte mi médium... :D

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

MaStER__

..ale tak určite sa to bude dať niekde stiahnuť (tak ako skoro všetko..) po prípade si počkať na DVD,ale až tak dlho by som nečakala :-)

MaStER__

MaStER__ (hodnocení, recenze)

peiton

No, nie je to práve najočakávaneší film avšak si myslím, že je škoda ho stiahnuť z distribučného listu...Určite by si našiel pár fanúšikov. Neostáva nám nič iné než počkať na nejaký rip... :/

na příspěvěk reagoval peiton

peiton

peiton (hodnocení, recenze)

Skoda,ale asi majú na to nejaký dôvod,žeby predpokladaná nízka návštevnosť?

na příspěvěk reagoval MaStER__

Příspěvek byl smazán administrátorem.

West

West (hodnocení, recenze)

Pravej DJing na vinyl už je vlastně oldskool a je to škoda ,protože mně osobně to baví nejvíc. Děckám koupí rodiče controler co ti sync-ne oba tracky, přehoděj fader na mixáku a pak si říkají DJs. :D Ani nemají páru jak mixovat na doby, apod. Já bych udělal školení, pokud neumíš hrát jako pravej DJ , nemůžeš hrát na veřejnosti, v clubech a na velkejch akcích.. :D Myslím že by neprošlo víc lidí a to zahrnuje Davida "Sync" Spageuttu ..a další delikventy co se prošukali přes starý a gayský producenty..

Hyger

Hyger (hodnocení, recenze)

haffen

Je to (bývalá) pornohvězda.

A souhlas, Aoki je šašek, ale svým způsobem král. Vydělává těžké peníze šaškováním, na jeho místě bych si určitě nestěžoval.

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

bararich8

Áno, to je znakom kvality, lebo je tam plno. Aj Bieber má vypredané koncerty. Dnes tam prevažne chodia ľudia kvôli show. A kvalitná hudba sa dnes žiaľ nerobí. To čo sa dnes považuje za kvalitné, by pred 7 - 8 rokmi druhotriedna produkcia. Práve pre to, že dnes to ide na kvantitu. A nikdy nič čoho je veľa, nikdy nebude kvalitné. Dávnejšie bola produkcia a djing omnoho náročnejšie a ľahko sa oddelilo zrno od pliev. Dnes je všetko tak dostupné, že nie je problém sa naučiť mixovať za 1 - 2 týždne keď im to niekto ukáže čo majú stláčať. Prepracovaná technika to urobí za nich.

mas0n

mas0n (hodnocení, recenze)

Jasně, že EDM je sračka, o tom je ale skoro zbytečné diskutovat. A taky je jasný, že děcka, která nezažila nic jiného, to budou obhajovat. 

Ale musím říct, že chápu proč to dělají. Posledních pár let jsem měl možnost vidět na několika festivalech to šílenství, které kolem těchto DJů panuje. Jednoduchá muzika, spousta efektů, ohňostroje, ruce nahoře - prostě to umí prodat. A proč to nedělat, když to sype. Je to prostě byznys jako každej jinej. Takovej Steve Aoki v podstatě neumí ani mixovat, ale háže dorty a jezdí na člunu mezi lidma. No a jim to stačí. Je to jednoduché. 

bararich8

bararich8 (hodnocení, recenze)

sedlo03

souhlasím s tebou, zdejší reakce se daly čekat...

že dnes je na tom EDM špatně - kulový, jen se to vyvíjí, nevidím, že by na koncertech/akcích bylo prázdno nebo se hudba špatně prodávala, spíš naopak. Když se vám to nelíbí, tak buď si poslouchám to svoje/starší kousky (a určitě existuje 1000+ tvůrců co to dělají hezky postaru, stačí hledat) a nebo smolík

 

jen do mě :)

na příspěvěk reagoval haffen

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

Hyger

Hlavne mi je na grc z toho, že keď som sa dávnejšie pracne učil mixovať na gramcoch, čo bolo celkom náročné, dnes "zvládne" Hiltonka, najnovšie ľahká Plačková a pod ťukaním do jednoho buttonu. Super mega špičkoví producenti z DJ MAG TOP 10 ala Bagetta, ktorí majú dopredu mixnuté sety - ký zránik či si to vôbec mixovali oni, tieňoví producenti ktorí vytvárajú tracky pre tieho mega hviezdy. No ďakujem pekne kam sa to až dopracovalo. Aby nejaký Avici trhol v popularite mená ako Cox, Jeff Mills a pod ktorí za deckami skutočne čarujú... a takýto filmový balast len pomôže ešte väčšiemu úpadku, lebo decká si budú myslieť, že o tomto djing a produkcia je. Keď som chodil na akcie okolo roku 2000, tak to bolo plné cluberov a ľudí, ktorí prišli vymlátiť energiu do podlahy. Dnes sa stačí isť pozrieť na veľké festivaly a hallovky čo tam sú za individuá - štekle, mobily a pri každom climaxe robiť srdiečka...  Nedávno som bol na akcii, kde hral Dj Lange. Kedysi som na jeho trance peckách vyrastal. Teraz sa to nedalo počúvať. Tak presladené p-oviny, že som sa musel zobrať a odísť na pivo k baru... hudba vhodná len na postávanie, srdiečkovanie a mávanie rukami. Samostatnou kapitolou je tragéd Tiesto ktorého som kedysi žral, lebo vedel fakt naložiť. Dnes by zaslúžil prefackať. Paul van Dyk detto... ešte donedávna jeho sety vedeli vymlieť aj poslednú kvapku potu z človeka a dnes... dnes to už Palino nie je, tež skomerčnieva.

na příspěvěk reagoval Hyger

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

sedlo03

Počúvam elektronickú hudbu a jej odnože 24 rokov, mám za sebou takmer 5 rokov DJ-ingu. EDM hudba nikdy nebola tak zle na tom ako je teraz. Zvlášť keď sa dostáva do popredia dnes tak strašne populárny bigroom trouse, ktorému prepadajú (aj kvôli prachom) mnohé hviezdy trance music a stala sa z toho len fabrika na peniaze. Nič viac. Produkuje každý kto dokáže zawarezáčiť akýkoľvek program na tvorbu, z djingu sa stalo prenášanie hudby na USB kľúčoch a stláčaní SYNC buttonov. O tejto hudbe čosi viem a viem, že film je len zas ďalším spôsobom, ako k EDM priviesť ešte väčšie masy ľudí kde každý chce byť dj, lebo je to tak strašne cool. Takže áno, pľujem na tento film prv než vôbec príde do kín a s radosťou si ho nepozriem. Takže svoje tekvice si nechaj...

na příspěvěk reagoval Hyger

sedlo03

sedlo03 (hodnocení, recenze)

Prosím o velký potlesk pro všechny místní diskutátory, co nadávají na film, kterej nevyšel, o hudebním žánru, kterej nemají rádi a neposlouchají. Bravo. Jestli vy nebude tak trochu iq tykve. Ale co, od toho je internet ne.

na příspěvěk reagoval mas0n, haffen, bararich8

haffen

haffen (hodnocení, recenze)

Zas niečo na propagáciu bigroom dementnej hudby? Pribudne ďalších 1 500 000 "talentovaných" (iní nie sú) púšťačov CD-čiek.

mas0n

mas0n (hodnocení, recenze)

To snad ne, jako by nestačilo že ty EDM sračky musíme všude poslouchat, oni už o tom točí i filmy...

West

West (hodnocení, recenze)

Achjo. Tak tohle bude tuctový.. jako DJ mam v tomhle jinej úhel pohledu a jen podle traileru, příběh stylem typek z ulice hraje po domovskejch party, chce to dotahnout na veleznameho DJe tomu se mu muze povyst ale zabouchne se do holky ktera to cele posere a nakonec vse dopadne dobre. A posledni scena kdy hraje na vysneny akci.. Done.. kýčovitější už to nemůže bejt.

TheSlezy

TheSlezy (hodnocení, recenze)

► Cez leto dorazí do kín sľubovaný film o DJingu a produkciou parties so Zac Efron (ktorého pre tento film učil mixovať Alesso)!

Hyger

Hyger (hodnocení, recenze)

O jé, diskopříběh o talentovaných a EDMshit produkujících laptop DJs, bůh nás ochraňuj

Uživatel Phantomass smazal svůj příspěvek.

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama