Reklama

Reklama

Příběh o hledání vlastního stylu zasazený do světa elektronické hudby a hollywoodského nočního života, ve kterém ctižádostivý 23letý DJ Cole (Efron) tráví dny tím, že kuje pikle se svými přáteli z dětství, a po nocích pracuje na skladbě, se kterou udělá díru do světa. Všechno se ale změní v okamžiku, kdy se seznámí s charizmatickým, ale poněkud pošramoceným postarším DJ Jamesem (Bentley), který si ho vezme pod svá křídla. Věci se však zkomplikují, když se Cole zamiluje do Jamesovy mnohem mladší přítelkyně Sophie (Ratajkowski). S tím, jak zapovězený vztah nabývá na intenzitě a rozpadá se jeho přátelství s Jamesem, musí si Cole vybrat mezi láskou, loajalitou a budoucností, pro kterou je předurčen. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (13)

Trailer 3

Recenze (161)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Stylový kousek natřískaný luxusními tanečními songy, který Vás přivede do světa elektronické hudby L.A. Výborné obsazení party mladých kluků, kteří žijí nočním životem, nekonečnými párty a poflakováním se po prosluněném městě snů. Zac Efron je krásný, to ví(dí) snad všichni, herecky se hodně posunul, i když co se týká jeho projevu zde, oproti ostatním mi přišel svým výkonem docela pozadu. Nejvíc si mě svým výkonem získal Jonny Weston coby Mason a Alex Shaffer coby Squirrel. Jona Bernthala jsem poznala, jen co promluvil:) Ten jeho výrazný hlas jsem prvně poznala ve válečném nářezu Fury a nyní ho již nelze zapomenout. Emily Ratajkowski je kočka s luxusními rty. Film se mi moc líbil. Co takhle natočit podobný z 90tých let?:) Taneční hudbu miluju, zejména eurodance, trance, 90's a early 00's. Moderní doba však přináší také výborné pecky. Z We Are Your Friends rozhodně stojí za zmínku následující: We Are Your Friends, Desire (Gryffin Remix), Cole's Memories. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Konečně taky nějaký film kde prim hraje moje oblíbená muzika! Co víc můžete od filmu ze světa Dj's očekávat než párty, drugs and hot girls? Originální příběh? To asi néé... skvělou muziku, tak to zaručeně! Efronův Dj uvěřitelnej, a už v sousedech se mi líbil narozdíl od těch všech muzikálů kde začínal. Jak stárne tak pomalinku zraje pro filmové role. Možná se jednou dočkáme nějaké role kde zaexceluje, a tvrdě se zapíše do paměti filmových diváku. Z krásky Emily Ratajkowski vám prasknou... P.S. - Neprodávejte píčoviny po netu. ()

Reklama

Gemini 

všechny recenze uživatele

Byly doby, kdy v určitých kruzích představoval největší zlo High School Musical, jehož hlavním apoštolem byl Zac Efron. Od té doby ale uplynulo už celkem dost vody, a jmenovaný mládenec urazil docela slušný kus cesty. I tak je ale na We Are Your Friends asi největším překvapením, že navzdory lehce varujícímu obsazení, synopsi a stopáži se nedá říct, že stojí Za Kefron;) Na druhou stranu bohužel pokud jde o hudební stránku a slibovaný náhled do hlav DJů, se i přes skutečnost, že tu hlavní hrdina rozmlouvá s někdejším megaobjevem Hollywoodu Wesem Bentleyem i sám se sebou o podstatě elektronické hudby, její tvorby, a o spojení s myslí DJe i davu svíjejícího se v příslušných BPM, nedá říct, že by se tu dělo něco nad kvalitativním limitem Step Up 1 až 67 (kde se hraje jiný styl) - nebo určitými segmenty Klubu Sráčů:) A pokud jde o příběh/děj, mluvíme o úrovni lehce nad zmíněnou nekonečnou sérií Step Up. Aby to nevyznělo zle - není to provar, to ani omylem. A nutno říct, že i Emily Ratajkowski dokáže roli módního doplňku, zmítaného mezi dvěma muži, v takovémto druhu filmu zahrát obstojněji, než byste čekali od slečny, která (nutno uznat, že svým způsobem moudře) vystavila svůj veškerý kapitál na odiv hned v počátku kariéry (ano, myslím tím ten videoklip, k němuž ani nestojí za to mít puštěný zvuk). Dá se to připodobnit k Maggie Grace v Lockoutu;) Tvůrci jen poněkud nezvládli míru, do jaké má film působit vážně a jak vážné (a jak zobrazené) věci by v něm chtěli mít. Step Up je mimo technickou část věci jednoznačně přiznaná naivní šablona - We Are Your Friends se ale snaží tvářit jako seriózní drama z hudebního prostředí o nelehké cestě "jednoho z mnoha" na vrchol. A to zkrátka a dobře nefunguje, byť se samozřejmě nedá nesouhlasit s tím, že drogy jsou špatné, áno, byť by vypadaly sebevíc cool. V tomto případě víc než jindy platí, že krátká stopáž leccos zachraňuje. 50%, dejme tomu. ()

maddy 

všechny recenze uživatele

We Are Your Boring Friends. S najväčšou pravdepodobnosťou ten najzbytočnejší film aký za minulý rok vznikol a išiel do kín. Zvyčajne píšem k filmom dlhšie komentáre, ale k tomuto skutočne nemám čo. V tom filme sa totiž nič, ale absolútne nič za celú dobu neudeje! Nie je to ani dráma, ani komédia, ani romantika, ani ... no NIČ! Jediným hnacím motorom tu od polovice je totálne nezáživný milostný trojuholník, ale inak prázdnota. A to podotýkam, že nemám nič proti DJom, elektronickej hudbe, ani Zacovi Efronovi (napríklad v Neighbors bol značne cool), ale toto zbytočnosť. Tie zdrvujúce kritike a totálny prepad v kinách úplne zaslúžene. CELKOVO: 1,5* (3/10) ()

Matt Raider 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem dítě moderní hudby, je to pro mě o to silnější zážitek. Herecky mě hrozně překvapil Zac Efron, který byl po celou dobu věrohodný a podle mého i sympatický. Krásná Emily Ratajkowki mi taky padla do oka (komu z pánů ne, že?). Problém je v těch zbytečnostech okolo. O těch přehnaných strastech působícíh tak trochu uměle. Připadá mi to, že to má jen emotivně působit na člověka a dohnat ho k větší sympatii k postavám. Nicméně jsem mile překvapen a přál bych si ještě pár takových snímků. "Ten okamžik, než to vypukne." (-85%) ()

Galerie (76)

Zajímavosti (12)

  • Film je historicky štvrtý najhorší debut pre film, ktorý sa odvysielal vo viac ako 2000 kinách. Priemerná tržba na jedno kino bola len 758 dolárov. Najhorší výsledok drží Jem a Hologramy (2015) s priemerom 570 dolárov na kino. (Arsenal83)
  • Originální název filmu We Are Your Friends vychází z názvu skladby hudebního dua Justice, která zazněla i v traileru. (vteco)

Související novinky

Největší propadáky roku 2015

Největší propadáky roku 2015

29.11.2015

Člověk občas slýchá zábavný argument, že nemá ten či onen film předem odepisovat, ale má si na něj udělat názor až poté, co ho uvidí. Vzhledem k tomu, že jde do českých kin zhruba 250 filmů ročně (a… (více)

Reklama

Reklama