Reklama

Reklama

Games TV

(pořad)
Publicistický
Česko, 2014, 5 min

Režie:

Jiří Markvart

Účinkují:

Lukáš Grygar

Obsahy(1)

Pořad internetové televize Stream, který připravují redaktoři webu Games.cz a časopisu LEVEL. Každý týden představuje v rychlém přehledu nejzajímavější novinky ze světa videoher a podrobně recenzuje jednu vybranou hru. Games TV se nevyhýbá žádné herní platformě ani žánru a snaží se přitom mluvit jasně a srozumitelně. Pořadem provází Lukáš Grygar. (StreamCZ)

(více)

Recenze (9)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Letem herním světem ve formě týdeníku, který má jedinou funkci; a to sice přístupnou formou představit "co herní týden dal". Autoři však sobě sama podrážejí nohy úvodní odstrašující epizodou; přes neustále švenkování kamerou se na to nedalo koukat a moderátorova rádoby cool pařanská póza/mluva se zase nedala poslouchat. Je smutné slyšet něco takového z úst děcka, je o to smutnější slyšet to ve stylizované podobě z úst inteligentní třicetileté bytosti. Naštěstí dal někdo tvůrcům výchovný pohlavek, který si vzali k srdci a tak to od druhého dílu je i navzdory přetrvávající "echt pražštině" přesně tím, čím to chce být. Tedy pořadem pro lidi, kteří si rádi tu a tam něco zahrají, ale nemají čas či chuť dění na herní scéně pravidelně sledovat. A ano, opravdu to tedy není pro někoho, kdo se na herní scéně orientuje, protože pro takového jedince to nemá sebemenší přidanou hodnotu. PS: "Druhá řada" z roku 2017 výrazně lepší; přešlo se na koncept jdoucí více pod povrch témat i záběru. Rázem to má opodstatnění. "První řada" 2014 - 2016: 3/5 "Druhá řada" od 2017: 5/5 ()

Colby Sawyer 

všechny recenze uživatele

Pěkná informačně-herní jednohubka, u které by bylo fajn prodloužit jednotlivé díly aspoň na 10 minut. Jinak Lukáš je výborný moderátor, který se dobře poslouchá, takže v celku vše Ok. ()

sir-dave 

všechny recenze uživatele

Ten ginger, co to uvádí se vyzná. Shrnutí podstatných novinek je taky fajn ale za těch pár minut se toho moc stihnout nedá. Některé hry by se mohly rozebírat klidně dýl. ()

Sheffield 

všechny recenze uživatele

Velice povedená videoherní relace, která se bohužel na ploše pěti minut nestihne nad něčím vyloženě pozastavit a rozebrat to do detailu. Janchorův styl vyjadřování a humoru se mi líbí, ale to už dlouhá léta, co působil (a působí) v časopisu LEVEL. A jelikož dění na herní scéně nesleduji tak náruživě jako před lety, stačí mi i tohle k dostatečné a plně uspokojující orientaci ve videoherní problematice. ()

Reiner 

všechny recenze uživatele

Hezké, ale stopáž je malá. Není to propracované. Prostě taková náhražka - světélko, které se připomene, jen když je potřeba. Nic, co by stálo za to dlouhodobě sledovat :( ()

Reklama

Reklama