Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Falešný kněz Glenn Reno (George Hilton) pohřbívá na malém venkovském hřbitově údajně mrtvého Roye Fultona (Gordon Mitchell), vůdce bandy desperátů, kteří ukořistili při vyloupení banky 200 tisíc amerických dolarů. Po dohodě s Royem jsou v rakvi ukradené peníze. Zbývající bandité brzy lest odhalí a peníze ukradnou. Po smrti Roye se Glenn vydá po stopách lupičů se snahou získat peníze zpět. (curil)

(více)

Recenze (2)

kkarx 

všechny recenze uživatele

Mně se režie zdála naopak dost dobrá a dokonce ze začátku tu bylo několik zajímavých působivých scén s Gordonem Mitchelem a se hřbitovem, ale poté film úplně nepochopitelně změnil tón z vážně pojatého na hloupou podřadnou komedii a příběh to nemělo vůbec žádný. ()

špaček421 

všechny recenze uživatele

Poměrně vtipný western o jedné velké loupeži a příliš mnoha lidech, kteří se nehodlají o kořist dělit. Těch zvratů tam bylo až příliš, každejch pět deset minut jeden, ale aspoň se člověk nenudí. Hilton je sympaťák, i když ho tu zas tak moc není, musí se dělit o prostor s dalšími, Ireland je tvrďák, Sandra Milo je pěkná mrcha a ostatní jsou do počtu. Režisér je dřevo, ale mohlo to dopadnout hůř. ()

Reklama

Galerie (13)

Reklama

Reklama