Reklama

Reklama

Koruna podnikne prohnané kroky proti Jamesu Delaneyovi, zatímco společnost má své vlastní důvody ke zmaření spiknutí. Když mu Londýn začne zavírat dveře před nosem, James se rozhodne udělat všechno proto, aby ochránil svůj byznys. S impériem a chaosem na paměti James zapojí do své organizace zvráceného chemika Cholmondeleyho, což má výbušné následky. Zatímco Lorna je odhodlaná dokázat, že rozhodně není slabým článkem, pohřbená tajemství se stanou předmětem dalších intrik a násilí. (HBO Europe)

(více)

Recenze (15)

tron 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Dúfam, že nejdem nevhod." Po predsa len troška slabšej/nudnejšej tretej časti znova návrat do sedla. Drsné, pochmúrne, nekompromisné v zobrazovaní násilia a sexu, ale hlavne brutálne temnej atmosféry tej doby. Tom Hardy ako "diabol" tomu úplne šéfuje. Scény, v ktorých rieši veci so sestrou a láskou ma trocha nudia, ale akonáhle plánuje pomstu, je to ozaj novodobý Gróf Monte Christo. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Temnota se valí, atmosféra už snad nemůže být hustější, příslib magie se naplňuje, pletichy narůstají, každý ví na každého všechno a ještě aby člověk pořád bojoval o život. Nechybí recept na výrobu střelného prachu. ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Judging by the horror on the faces of the ladies, you are known." "Yes, and judging by the shame on the face of some of the men, so are you." Nechýbala akcia, lúpež ani spoločenské vyžitie na Delaneyho spôsob s výzvou na duel v závere. Do Jamesovho týmu navyše pribudol sympatický chemik - pyrotechnik. Spokojnosť. ()

IvoB 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po všech stránkách vydařená epizoda, která nasazuje poměrně vražedné tempo, které až do konce neustává, naopak velmi dobře graduje. Výborně se zde zužitkovalo postupné představování postav v předchozích epizodách. Série se zdá být čím dál jistější a odvážnější, dočkáme se tedy několika ikonických (a náležitě krvavých) scén. Série se prostě zase hnula přesně tím správným směrem. Tady je celá recenze. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama