Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scout (Sarah Butler) studuje nalezený bílý trojúhelník popsaný záhadnými symboly – zbytek staré vesmírné lodi, který byl objeven ve skalnatém údolí na Zemi. Z ničeho nic se – ne zcela dobrovolně – ocitne nahá na Měsíci před roboty, kteří chrání tajemství dávné civilizace. Volný sequel filmu Moontrap (1989), napsaný stejnými autory, ale bez přímé návaznosti. (Peabody)

(více)

Recenze (6)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

Ou shit tohle zabolelo. Pokud jste jako já za svých mladších let žrali tenhle trashovej sci-fi kulťáček, tak se na tohle radši nekoukejte a nekažte si svoje vzpomínky na něj. Nějak jsem nepochopil jakou má tohle souvislost s původním filmem. První půlku se furt žvaní frajerka má flashbacky celý to nemá hlavu a patu a hlavně furt nikde žádný KALIA. Když už se zjeví na scéně, tak je to epic průser a celá druhá půlka se odehrává před laciným digitálním pozadím a vypadá to fakt hrozně. Je tu jenom jedna scéna odkazující na originál, ale tím to hasne. Fakt jsem nepobral co tím chtěl režisér říct, ale svůj best film měl nechat spát. Tohle je absolutní odpad.0% ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Tak místní většinové hodnocení tentokrát téměř nekecalo, je to fakt průser film. Zlákala mě na něj hlavně avizovaná nahatá Sarah Butler. No a ona je taky jedním ze dvou důvodů, proč dám téhle slabomyslné, nudné a amatérské ptákovině aspoň jednu hvězdu, i když nahatá tedy nebyla, jen skoro. A druhý důvod je druhá, měsíční polovina, s nezapomenutelným robotím duelem, která na vyložený odpad není, možná dokonce tak i na dvě hvězdy, pokud tedy máte aspoň trochu zvrácený vkus. Jo a "zajímavá" postava byla ještě i jakási prdelatá mamina napresovaná v džínách a kvazirockerský kožený bundičce, vystupující v téhle klauniádě jako nájemná zabijačka. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Chachacha, už dlouho jsem se tak nebavil. Už "jednička" je naprostá špína scifi, ale tohle teda nasadilo úplně novou úroveň hoven. Mark my words, viz moje diskuze k této ultramegaextragiga sračce. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Tady budu hodně hodný, ale nemůžu si pomoct. Já jsem čekal skutečně něco špatného, vyloženě béčkové, nebo spíše céčkové sci-fi, kde nebude nic pořádně technologického nebo mimozemského, ale ono se i s minimálním rozpočtem povedlo udělat pár docela dobrých scén. Jasně, není to skvělé, je to jiné než film z roku 1989, ale není to tak zlé. ()

GameboyNES odpad!

všechny recenze uživatele

člověk se těší na nahatou Šárku Komorníkovou a nějaká píča buzerantská feministická nechala ty nahý scény rozostřit! Hnus. ať chcípnou na kovida!!!! ()

Reklama

Reklama