Reklama

Reklama

I kveld med Ylvis

(pořad)
Zábavný / Talk-show
Norsko, 2011, 44 min

Kamera:

Magnus Flåto

Účinkují:

Bård Ylvisåker, Vegard Ylvisåker, Calle Hellevang Larsen, Atle Antonsen, Harald Eia, Hans Olav Brenner, Jonas Gardell, Kristoffer Joner, Joe Labero (více)
(další profese)

Obsahy(1)

16. septembra 2014 sa začala štvrtá séria talkshow Vegarda a Bårda Ylvisåkerovcov, ktorí spolu so svojimi pomocníkmi Magnusom Devoldom a Callem Hellevangom- Larsenom roztočia cirkus, kde sa mieša postreh, hudobný talent a súrodenecká rivalita bratov s groteskným humorom ďalších dvoch. Show prinútila milióny ľudí zamyslieť sa nad otázkami ako napríklad čo robí líška či akému účelu slúži Stonehenge. (kaphibarka)

(více)

Recenze (6)

socket7 

všechny recenze uživatele

I wish I was Jan Egeland. Poslední dobou moji nejoblíbenější protagonisté inteligentního i záchodového humoru. Hodnocení 99% zde taky o něčem vypovídá. Ta norština je hodně divný a zároveň zajímavý jazyk, těžko se na ní zvyká, ale jakmile přejedete 2-3 díly tak se to dá. Na youtube jsou všechny díly této show s anglickými titulky. ()

Sylvin 

všechny recenze uživatele

Norové jsou takový Britové, který někdo každejch pět minut šťouchne do oka. Prostě se se vším serou ještě míň. Což ovšem této show neubírá na inteligenci. Všude samí Grahamové Nortonové, Jimmy Fallonové, Alanové Carrové a ejhle! V Norsku vylezl na povrch drahokam v podobě dvou pomatených bratrů Ylvisovců a jejich dvou o nic více normálních kamarádů. Vtipný, naprosto střelený, kluci jsou dobrý muzikanti, takže sice dokážou zpívat 4 minuty o srubu v lesích, ale hudebně se tomu nedá nic vytknout a textově taky ne, protože proto. Za zmínku stojí i záležitosti typu "The Sixties", nebo srandičky jako je například "The Intelevator (voice activated elevator)", či "4-stjernes middag". Ženský navnadím na samotné bratry Ylvisåkerovy, jako pardon, ale Bård je krasaveček. Prosím, dejte jim šanci. Můžete se u toho učit norsky. A komu se to nelíbí: hold kjeft. ()

Reklama

renoarko 

všechny recenze uživatele

Táto dvojka fakt nemá obdobu, tak vtipní, talentovaní a krásni bratia, nemôžete ich nemilovať (hlavne Bård je neskutočné zlatíčko...) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama