Reklama

Reklama

Piráti z Karibiku

  • Španělsko Yolanda: Secret of the Black Rose
Španělsko, 2000, 75 min

Obsahy(1)

Jolanda, pěkná osmnáctiletá dívka se jednoho dne dozvídá, že je dcerou největšího piráta v historii Černého Korzára. Ten se svými dvěma bratry válčil proti gubernátorovi Van Guldovi, tyranovi jejich země Maracaibo. Otec zanechal své dceři dopis, ve kterém jí vyzývá, aby se vrátila na Karibik a našla tajemnou Zelenou mapu. Při užití této mapy a doporučených předmětů má nalézt velký poklad z jehož pomocí má ukončit činnost despoty gubernátora. K tomu jí mají napomoci věrní přátelé Černého Korzára. Ale gubernator Van Guld se o tom dozvídá a začíná krásná celovečerní podívaná. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

majo25 

všechny recenze uživatele

Nevydarený animák so zápletku s "dobrými" pirátmi bojujúcimi o svoju česť. Na čele nich stojí blonďatá "pirátka", ktorá v súboji poráža kdekoho, aj 6 chlapov naraz (!), bojuje aj proti duchom (!). S jedným duchom (svojho otca) dokonca aj spolupracuje (!).  Ešte tu máme indiánsky národ a kostlivcových rozprávačov príbehu - jeden z nich je papagáj. Strašný guláš, navyše dejovo podaný dosť skratkovito. Celý námet je akoby šitý horúcou ihlou. Zlyháva aj animácia - pohyby postáv sú divné, žena uteká ako keby to bol chlap, robí fyzike nezodpovedajúce premety a vôbec všetko vyzerá lacne a narýchlo spravené. ()

Kri-kri 

všechny recenze uživatele

Asi jen málokdo ví, že jde o sestřih z 26-dílného seriálu Jolanda, dcera Černého korzára. Nechápu, proč Španělé z každého seriálu musejí udělat filmový sestřih? Zřejmě pro americký trh, kam se evropské seriály nemají šanci dostat, tak aby tamní diváci poznali alespoň zkrácenou verzi. I tentokrát byl film dost razantně prostříhán, mnoho zajímavých scén bylo vypuštěno, i když základní kostra příběhu zůstala. Seriálu jsem dal lepší tři hvězdy, sestřihu pouze jednu. 20% ()

Reklama

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama