Reklama

Reklama

Kabát: Burlaci

(hudební videoklip)
všechny plakáty
Krátkometrážní / Hudební
Česko, 2006, 5 min

Recenze (9)

corpsy 

všechny recenze uživatele

Trochu zmiernim hodnotenie, pretože ak zhliadnete videoklip, ktorý príliš nevyniká, ale jeho audio pôsobí, proste zmäknete. ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nikdo z mé rodiny nepatřil k burlakům a ani já sám netahám lodě proti proudu řeky, protože nemohu najít druhého idiota, který by můj tah vyrovnával z druhého břehu. Přesto mi nečiní větších potíží zavýt si na temný nebe, zahrát si ruskou ruletu či zaskotačit si tanec smrti s medvědem, ale tenhle seriózní klípek už mne zdaleka nebaví tolik, jako když se pivem uvolnění Kabáti svou slávou skutečně bavili. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Skladba "Burlaci" je v poradí treťou piesňou na jedenástom oficiálnom albume Corrida od českej kapely Kabát. Vydali ho koncom roka 2006. V tej dobe som už Kabát nijak zvlášť nesledoval. Skôr naopak. Vývoj tejto skupiny od dravého thrash metalu ku komerčnému soft rockovému mainstreamu ma odradil od toho, aby som sa naďalej o nich zaujímal. Ich tvorba ma prestala baviť. Ku songu "Burlaci" natočili profesionálne dobre zvládnutý video klip. Náhodou som naň natrafil v niektorej televíznej hitparáde. Avšak ani ním ma nedokázali zaujať. Kabáti mi už nemajú čo ponúknuť. ** ()

Zajímavosti (1)

  • Režisér klipu F. A. Brabec nechal do centra Prahy přitáhnout alegorický vůz, symbolicky tažený Bulraky, na nastrojené, přes 20 metrů dlouhé soupravě se pak vezla kapela. [Zdroj: Óčko Star] (rafix)

Reklama

Reklama