Když se tanečníci Rafaela a Ruby poprvé uviděli, okamžitě mezi nimi vzplály silné city. Když však Rafael následuje Ruby do Las Vegas na Světový taneční festival, ona je nucena tančit s jiným partnerem - a vyhrává. Rafael však hledá v životě mnohem více, než pouze taneční partnerku a Ruby chce dosáhnout vyššího cíle, než jen první ceny v tanci. (oficiální text distributora)
Kdyby se mě ona tolik nelíbila asi bych se na to nepodíval nebo spíše bych dal jen jednu * :). Ještě, že tam hraje. JInak tento film nemá moc velký smysl. Prostě oddechovka o tanci.
Nejnudnější ze všech tanečních filmů! Jen sentimentální příběh mladé tanečnice s malým dítětem podle tradičního schématu těchto filmů - tedy až po soutěž v tanci na konci filmu a tradiční happyend. A žádná legrace! A ještě navíc ten (podle mého osobního názoru) příšerný latinskoamerický styl hudby i tance!
Priveľa sa kecia, málo sa tancuje. Vanessa je krásna, ale absolútne ma neprinútila aby som sa zaujímal o jej časť príbehu, dokonca mi bolo jedno aj to, ako dopadne jej tanec. Dráma je primálo presvedčivá, len občas zábavná a spoločenské tance krásne, ale akosi v úzadí... Pozrite si minimálne z choreografického hľadiska kvalitnejší Tanec s vášňou