Uživatelská zóna Přihlásit Registrovat Ztracené heslo

Dance with Me

Drama / Romantický / Hudební
USA, 1998, 122 min

Režie: Randa Haines
Hrají: Vanessa L. Williams,  Chayanne, Kris Kristofferson, Joan Plowright, Jane Krakowski, Harry Groener, Mike Gomez, J.E. Freeman

komentáře
galerie
 ve filmotéce
v bazaru

Obsah:

Když se tanečníci Rafaela a Ruby poprvé uviděli, okamžitě mezi nimi vzplály silné city. Když však Rafael následuje Ruby do Las Vegas na Světový taneční festival, ona je nucena tančit s jiným partnerem - a vyhrává. Rafael však hledá v životě mnohem více, než pouze taneční partnerku a Ruby chce dosáhnout vyššího cíle, než jen první ceny v tanci.   (oficiální text distributora)

Komentáře uživatelů k filmu
profil / všechny komentáře uživatele Djkoma **

Kdyby se mě ona tolik nelíbila asi bych se na to nepodíval nebo spíše bych dal jen jednu * :). Ještě, že tam hraje. JInak tento film nemá moc velký smysl. Prostě oddechovka o tanci.

profil / všechny komentáře uživatele Marius **

Na to, že v záverečnej súťaži tancuje niekoľko semifinalistov MS profesionálov v latine, ten film ukázal z tanca setsakra málo. 5/10

profil / všechny komentáře uživatele T2

Rozpočet $-miliónovTržby USA $15,923,122Tržby Celosvetovo $-

profil / všechny komentáře uživatele Jeanne **

Nejnudnější ze všech tanečních filmů! Jen sentimentální příběh mladé tanečnice s malým dítětem podle tradičního schématu těchto filmů - tedy až po soutěž v tanci na konci filmu a tradiční happyend. A žádná legrace! A ještě navíc ten (podle mého osobního názoru) příšerný latinskoamerický styl hudby i tance!

profil / všechny komentáře uživatele meave ***

Mám rada latino hudbu, vášeň, ktorá ide zo srdca a vtip, aj keď mu chýba rafinovanosť. Zabavila som sa.

profil / všechny komentáře uživatele klerik **

Priveľa sa kecia, málo sa tancuje. Vanessa je krásna, ale absolútne ma neprinútila aby som sa zaujímal o jej časť príbehu, dokonca mi bolo jedno aj to, ako dopadne jej tanec. Dráma je primálo presvedčivá, len občas zábavná a spoločenské tance krásne, ale akosi v úzadí... Pozrite si minimálne z choreografického hľadiska kvalitnejší Tanec s vášňou

profil / všechny komentáře uživatele Jaňo **

Také, nó, nijaké. Zo začiatku to vyzeralo fakt dobre, ale to som zistil, že sa len nudím. Keď prešla nuda, odišlo s ňou aj nadšenie...

profil / všechny komentáře uživatele Kikania **

Ďalší z mnohých na kopyto rovnakých tanečných filmov. Škoda, lebo krásna Vanessa L. Williams za iných okolností mohla zahviezdiť aj viac.

Hodnocení uživatelů:
kleopatra **