Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Natočeno podle oblíbené dětské knížky. "Lední medvídek" je úžasný a srdečný příběh plný jiskrného sněžného dobrodružství, skvělé animace a něžného poselství o úctě k ostatním - i když jsou jiní než vy! Lars je malý lední medvídek, ztracený ve velkém, mrazivém světě. Potká Robbieho, který je vtipný, přátelský ... ale je to tuleň! Všichni samozřejmě vědí, že medvědi a tuleni nemůžou být kámoši. Vědí to všichni - až na Robbieho a Larse. Netrvá dlouho a jejich přátelství se pro ostatní lední medvědy a tuleně stane vzorem pro vzájemné soužití. Ale tento nový způsob života ohrozí obrovská kovová "příšera", která připluje do jejich světa - a začne požírat všechny ryby! Aby zachránil svou rodinu a přátele, vydá se malý Lars do dalekých exotických zemí a najde spoustu nových zvířecích přátel. To vše vám nabízí překrásně animovaný, vzrušující příběh, který určitě okouzlí fantazii dětí stejně jako dospělých! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (11)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Animovaný snímek výrazně orientovaný na nejmenší diváky, což se projevuje nejen v realistickém výtvarném pojetí a mravoučné zápletce, ale i v absenci nadsázky a odstupu.Medvídek Lars se zkrátka bere moc vážně a to mu brání být opravdu dobrým animákem.Tradiční disneyovský kýč to sice určitě není, ale i tak na sebe kladné postavy vrhají láskyplné usměvavé pohledy a je to plné "jiskrného a srdečného švitoření".Navíc by vůbec neškodilo snímek zkrátit o čtvrt hodiny...Celkový dojem 40%. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Tenhle animáček je výrazně, jednoznačně a zcela otevřeně orientovaný na malé děti, pokud na to máte ve svých zapšklých 15-25, případně v přehlíživých 25-30, nebo ve svých já nevím jakých já nevím kolika nároky jako kdyby to mělo být cokoliv jiného, než líbezný jednoduchý animáček s hezkými zvířátky pro tříleté děti, tak je chyba na vaší straně. Mně osobně na tom vadila ta přeslazenost, to, že generační nenávist se vyřešila jednou honičkou a že mezidruhové přátelství bylo divné jen mezi dvěma živočišnými druhy, mezi jinými, které se také spíš požírají než co jiného, to fungovalo bez problémů. Nedělejte z dětí pitomce, však ony časem zblbnou samy. Za hezkého medvídka, vlastně za všechny (mám ráda medvědy), za hezkého tuleně, vlastně za všechny (mám ráda tuleně), za hezkého zajíčka (mám ráda zajíčky) po hvězdě. ()

bouncer 

všechny recenze uživatele

Dosti infantilní animovaný snímek, který má určité poselství pro děti (když lední medvědi nebudou jíst tuleně, tak jim tuleni budou lovit ryby a všichni budou spokojeně jíst ryby). To asi může pochopit jen dítě, vždyť je to narušení potrvního řetězce :-) Jinak docela rodinné, slušná 2D animace a hlavně málo toho hrozného disneyovské zpívání... ()

svik 

všechny recenze uživatele

V celku hodně promyšlený děj. Zajímavá kombinace a zároveň poučná ve formě přátelsvní dvou odlišných stran ledního medvídka a jeho potravou. Vše okořeněno a různé doplňující vtipné pohádkové postavy a je z toho v celku uklidňující a krásný filmeček pro krátké noční večery. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Po rokoch vidím tento nemecký animák síce v ružovejších farbách, ale je to len kvôli peknej a sympatickej animácii. Príbeh a hlavne hlavná zápletka priateľstva medveďa bieleho s tuleňom (teda jeho potravy) je podľa mňa pre deti nesprávna a tvorcovia museli zápasiť na hranici toho, ako to celé vyskladať, aby to dávalo aký-taký zmysel. Hádam nebudú nabudúce chcieť zachraňovať jabĺká, aby ich nezožrali krvilačné obludy menom "ľudia" a radšej sa spolu iba kamarátili. Dobrodružne je to striedmejšie, vlastne okrem jednej straty a opätovného návratu sa nič zaujímavejšie neudeje. Privítal by som možno aj viac humoru. Ale ako vravím, animácia sa vydarila nadmieru. Víťazí tak forma nad obsahom. ()

popkec 

všechny recenze uživatele

Příšerný animovaný snímek který je opravdu jen a pouze pro děti. Hloupý děj který se neustále mění (nemá to žádnou hlavní linku), průměrná grafika a dabing a absence jakýchkoliv vtipných scén. Nevychází mi z toho víc než *, pokud je vám 12 a víc ruce pryč ()

Rado-KE 

všechny recenze uživatele

na môj vkus veľmi podarený snímok v 2D animácii, klasická rozprávka plná ponaučení, v ktorej však nechýbajú ani vtipné scény. ()

Reklama

Reklama