Reklama

Reklama

Sněhová královna 2

  • Rusko Sněžnaja koroleva 2 (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Gerdě se s pomocí skřítka Orma podařilo porazit Sněhovou královnu a vysvobodit bratříčka Kaye. Ostatním skřítkům se zalíbila svoboda, kterou do té doby nepoznali a Orm se stal jejich hrdinou a vzorem. Z ledu a sněhu však povstali nové temné síly, kterým dokáže čelit jen po boku svých věrných přátel. Orma tak čeká napínavé dobrodružství plné nebezpečí a nástrah, na jehož konci zjistí, že přátelství, štěstí a pravá láska překoná všechny překážky a zvítězí i nad tím najvětším zlem! (Mirius FD)

(více)

Recenze (21)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby Celosvetovo $15,640,057▐ rusáci nechcú ostať moc pozadu tak tvoria aj animované filmy, lenže tých je už tak moc a zo všelijakých krajín, že len máloktorý dokáže niečo výživné ponúknuť a to je prípad aj tohto animáku, kde animácia je v pohode znesiteľná ale príbeh ničím zvláštnym neokúzli a na zábavnosť sa tu až moc okato tlačí, tá tu moc nesedí, neberie /videl v kine 3D verziu: 45%/ ()

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Po dějové stránce méně zajímavé a povedené než byl první díl. Hlavní myšlenka byla poměrně jednoduchá, zápletka a její rozuzlení dost očekávané. Pokud mě první díl zaujal, tak tady jsem se místy trochu nudil a fakt že hlavní postavou měl být Orm, který se mi v prvním díle líbil, tomu nepomohl a skřítek to podle mě sám příliš zajímavým ani zábavným neudržel. Animace zhruba stejná jako u prvního dílu, hudba se mi líbila o něco víc. Pro děti to nemusí být špatné, pro mě však jen slabší průměr 4,5/10. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dvojka ma bavila asi ešte o chlp viac by som povedal. Postavy ma nenudili, príbeh bol dobrý, no predovšetkým ma zaujala akčná stránka v kontraste s dobrou hudbou. A tiež slovensky dabing znova stal za to. 65% - 3* ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Takto nejako podľa mňa nevyzerá film, ktorý ide do kín, ale taký, ktorý sa dá priamo na DVD, ktorý pustíte svojim deťom v sobotu ráno, aby ich niečo rozptýlilo. Sú tam dobré myšlienky, no podané nie sú úplne najlepšie a trošku to stráca to, čo mal prvý film. Tu sa prvú polku toho moc nedeje a reálne dobrodružstvo začína až v druhej polke. A keď ho aj sledujem, nemám z neho tak dobrý pocit ako minule. Film sa tentokrát sústredí na Orma, ktorý sa bude musieť postaviť čelom svojmu najväčšiemu nepriateľovi a tým je on sám. Deti si sledovanie užijú, dospelí podľa mňa až tak moc nie. Je proste pokračovanie, ktoré sme nepotrebovali, ale mohlo to dopadnúť horšie. Hodnotenie: C ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Spokojenost 1 dílu, super 2 to vytáhla o něco víš úžasný soundtrack skvělá podívaná konečná bitva s hudbou jak z nějakého velkofilmu, příběh výborný začátek filmu mi hodně připomínal hru ( Hobbit ) nevím proč ale je to tak krásná pohádka. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Pokračování, které by klidně mohlo tát jako samostatný film, protože zde sice jsou nějaké ty postavy z minulého dílu, ale ta návaznost je taková celkem volná. Animace je pořád docela dobrá, ale ten příběh mě prostě nebaví. Je to takové předvídatelné a já se u toho docela nudím. Navíc ten hlavní hrdina mi tu přijde otravný. ()

majo25 

všechny recenze uživatele

Tradične o niečo slabšie ako jednotka. Vizuál je pritom identický. Celkovo jednoduchý príbeh ujde, ale zápletka varí iba zvody, namiesto Snehovej kráľovnej je tu boj sám so sebou, so svojím klamstvom. Príbeh je o čosi zábavnejší ako prvý film, aj má viac nápadov (aj keď ručná brzda na lodi či pirátska loď na zľadovatenej ''bobovej'' dráhe už boli trochu priveľa), ale točí sa jedine okolo jednej postavy - Orma. Názov zavádza, malo sa to radšej volať napr. Orm sa vracia. Inak skvelý Marcinov dabingový výkon. ()

Yoshimitsu 

všechny recenze uživatele

Sólo příběh vymýšlejícího trola Orma, který žije ve svém světě lži poté, co je sněhová královna poražena, tak se tam o ní letmo zmíní. Mohlo to být klidně přejmenované na "Udatného gladiátora Orman". O kapku lepší než první díl, ale rychle zapomenuté. Dávám 50% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Ukázkový příklad zbytečného pokračování. Do popředí se dostává Orm, který mě nebavil už v prvním díle i zápletka za moc nestojí a rozjede se to až zhruba 15 minut před koncem. Gerda je zde tak 20 minut a moc nepředvede. ()

elimS 

všechny recenze uživatele

50% - komentář 20ti slovy: Sněžná královna bez sněžné královny, příběhově a vizuálně stejné jako první díl. Sem tam nějaký vtípek, neurazí, ale nic závratného. ()

DJ Kritik 

všechny recenze uživatele

Druhý príbeh o príbehoch Gerdy a jej priateľov. V tejto časti ide o život trolla Orma v obyčajných dňoch, kde nie je hrdinom a nik nevie, čo  spolu s Gerdou vykonal. Ale jeho povaha klamára mu len skomplikuje život. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie ruskej snehovej kráľovnej v celkom zaujímavom vizuálnom prevedení a taktiež so zaujímavým námetom. Avšak miestami som sa už dosť strácal a niektoré scény boli doslova zbytočné. Každopádne svoje kúzlo to malo, aj keď jednotka je vždy len jedna a toto je už len priživovanie sa na niečom obohranom. 55 % ()

makuk1 

všechny recenze uživatele

Roztomilé stejně jako předchozí díl. Pro děti skvělé tak akorát akční ani já dospělí jsem se nenudil. ()

jirkahodr 

všechny recenze uživatele

Velmi vtipné někdy po půlce bych řekl, že to trochu ztratilo tempo, ale pak to zase nabere dech.Vlastně si říkám proč něco takto povedeného nemůže vzniknout i u nás. ()

titix 

všechny recenze uživatele

Ani by to nemuselo být označené jako 2 protože to zas tak na předchozí film nenavazuje. Klidně se to mohlo jmenovat " Nová dobrodružství Orma" nebo tak něco. Animace moc pěkná, děti spokojení doospěláci také. ()

Chlo0opek 

všechny recenze uživatele

Řekl bych, že hodně malá přítomnost Sněhové královny v Sněhové královně 2 byla tomuto filmu přínosem. Ačkoliv ani postava skřítka Ormy není také 2x sympatická, přinesla orientace na jeho osobu do snímku věc, která jedničce chyběla - a sice humor, vtip. Ten zde docela fungoval a příběh měl alespoň spád. Graficky to také vyloženě špatné nebylo, i když jak již jsem psal, Orma se mi ani tak moc nezamlouval. Ve výsledku lehce lepší 3*. ()

Krnac 

všechny recenze uživatele

7/10 - vzhľadom na cieľovku. Posledná časť do ktorej nekecal ten Američan s Pixaru je prekvapivo najlepšia zo série. Dobré pre deti, dobre sa to dá pozrieť viac krát, žiadne zbytočné detské vtipy, plynulý, pohodový aj keď predvídateľný dej, koniec výborný, najlepšia je tá hlavná myšlienka ktorá vám na konci pri preslove jednej postavy vpáli do očí to že sa postavy nezachovali úplne správne napriek tomu čo si mysleli a ako to vyzeralo a v tých momentoch s nimi divák navyše aj súhlasil. ()

tmag22 

všechny recenze uživatele

Je to úplně samostatný film, trochu mi přijde blbost označovat to jako 2. Dětem se to líbilo a já jsem se také bavil, animace povedená celkově velká spokojenost. ()

Reklama

Reklama