Reklama

Reklama

Cecelia Ahern: Mezi nebem a zemí

(TV film)
  • Německo Cecelia Ahern: Zwischen Himmel und hier (více)

Obsahy(1)

Amélie se vydává do Irska hledat své kořeny a na krásném ostrově nachází nejen samu sebe, ale především lásku, která jí změní život... (TV Barrandov)

Recenze (3)

marrjaana 

všechny recenze uživatele

Já se do tohoto filmu jednoduše zamilovala. Trocha kouzel, tajemství a romantika Jasně že i to kdo je její otec víte hned jak se tam objeví, ale proč ne? Film je to strašne milý. Navíc je super, že za potvoru je tentokráte tak trochu hlavní hrdinka, která "podvádí" úplně super chlápka. Navíc hlavní dva hrdinové jsou fajne. (PS Zdá se mi to, nebo ta holka má během filmu stále světlejší a více do červena vlasy?) ()

chrispe 

všechny recenze uživatele

Já bych to zas tak hrozně neviděla :-) jako v druhým díle je tu německá romantika v irském prostředí šmrnclá trochu kouzly (ale to k Irsku patří, stejně tak, jako k těmto typům německých romantických filmů kýč). Průhledná zápletka spěje pomalu ke konci, hlavní pár je sympatický, a i když závěrečné shledání se moc nepovedlo, neházela bych ten film hned do odpadu. A konečně jsem se tady dočkala toho "neděláníkreténazbývaléhopartnera". Juch! :D A písnička Two steps from heaven je pěkná ;) ()

Reklama

Sinusiridum odpad!

všechny recenze uživatele

Neměla jsem to dělat!! Koš plný prádla žádal si doprovod nenáročné romantiky v TV.....skončilo to ošklivě, v zoufalství jsem si přejela ruku žehličkou a v mozku jediný příkaz KILL KILL KILL KILL KILL!!!! ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama