Reklama

Reklama

Nikdy nejsme sami

  • angličtina We Are Never Alone (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Do obce roztažené podél státní silnice se nastěhuje paranoidní pracovník vězeňské správy a jeho rodina. Spřátelí se se svým novým sousedem, nezaměstnaným hypochondrem, kterého živí jeho žena pracující v místní prodejně. Unavená životem a starostí o dva syny, všimne si vyhazovače z nočního klubu. Ten ale miluje striptérku. Ta však čeká na otce svého dítěte, který sedí v nedaleké base, kde pracuje náš bachař. Drama o současné době a lidech, kteří jsou obětmi i strůjci jejích běsů. (Falcon)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (137)

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva 2018 - Česká republika. U filmů Petra Václava je patrné, že mají mezinárodní přesah což je pravděpodobně dáno Václavovým pobytem ve Francii. Jeho snímky můžeme směle posílat kamkoli do světa, Václav není zatížen malým českým rybníčkem se vším dobrým i zlým, co v něm plave. Spojení Roden-Vlasáková nám už nabídl v Paralelních světech a i tentokrát funguje skvěle, byť v naprosto jiném rozpoložení. Roden podle mě podává ještě mnohem lepší výkon než ve vychvalovaném Masarykovi. Nesmím zapomenout na Miroslava Hanuše - divadelní i televizní diváci si jej mohou užít dosyta, ale ve filmu se zase tolik neobjevoval. Určitě by měl dostávat více hereckých příležitostí aby si jej většina národa nepamatovala jen jako odporného Korejse z 1. oddělení. A abych jen nechválil - bez Rodenovy nechutné scény na toaletě bych se klidně obešel a myslím, že se scénářem si Petr Václav mohl pohrát ještě více a lépe. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

První půlka i přes ne moc atraktivní,zábavnej děj,se docela dala označit za pravdivou,všechno co se dělo,nebo řeklo mělo s realitou dost společnýho.Bohužel druhá půlka už se blížila spíš tý Nahotě na prodej v art verzi,jak tady už někdo napsal.Celkově zbytečně vynaložený úsilí,a i prostředky za něco,co nemůže nikoho bavit.10%. ()

Reklama

bohemia_regent 

všechny recenze uživatele

Po režijní stránce výborné, jen jsem nepochopil systém ve střídání černobílého a barevného obrazu. (Což ovšem nevylučuje, že nějaký důvod tam byl.) Naopak škoda, že scénář trpí nedotažeností, ať už se jedná o příběhové linie některých lidských osudů, anebo o jednotlivé motivy, které jsou podobným způsobem jen rozehrány a pak se vytratí. Ale i tak je to pro mě nejlepší Václavův hraný film, ke čtyřem hvězdičkám nechybělo moc. -------- V titulcích filmu uvedeno: koprodukce Česko / Francie. ()

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Mám dilema: tři hvězdičky se mi zdají málo, čtyři zas moc. Ten film totiž otevírá nejedno důležité téma (podoby nežitelného života na periferii, sociálního vyloučení, konspiračních teorií, neutěšené rodinné vztahy), Roden s Vlasákovou tu ukazují, proč se řádí k naším nejlepším současným hercům/herečkám, na druhé straně však sdílím týž dojem jako Martin Svoboda a.k.a. xxmartinxx, že režisér Václav „není s prostředím, o němž vypráví, úplně propojený“, pročež sklouzává až k (nechtěné) karikatuře, všechno je tu hrozně přestřelené, má to zkrátka daleko k tomu, aby se to dalo označit za živoucí, spíše se to samo ze sebou míjí. Ty tři hvězdičky si ospravedlňuju tím, že o dva roky starší Cesta ven na mě působila daleko lépe. 60 % ()

markotter 

všechny recenze uživatele

Všichni (včetně dětí) jsou úchylové :-). Dělají věci, které by normální lidi nedělali a celkově působí film hodně depresivně. Jsou to taková novější Poupata. Na rozdíl od nich je to ale víc střípkovité a nedrží to moc pohromadě. Takže celkově spíš pobavení nad některými scénami, správná deprese z atmosféry asi severních Čech, ale myslím, že se to mohlo udělat trochu líp. ()

Galerie (30)

Zajímavosti (3)

  • Film byl natočen v Senicích. (SONY_)

Související novinky

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

Road-movie Martina Jelínka v Kině Pilotů

27.05.2016

Road-Movie, film vypovídající o současné generaci mladých lidí, jejich dezorientaci, absenci vlastního názoru a nespokojenosti s vlastním životem, se bude promítat exkluzivně v Kině Pilotů od 26… (více)

23. Dny evropského filmu

23. Dny evropského filmu

02.04.2016

Dny evropského filmu jsou jediným festivalem v České republice zaměřeným výhradně na evropské filmy. Hlavní přehlídka proběhne v Praze ve dnech 7. - 14. 4. (kina Lucerna, Světozor a Royal) a v Brně… (více)

Reklama

Reklama