Reklama

Reklama

Joyland

(seriál)
všechny plakáty
? %
USA, 2020

Režie:

Tate Taylor

Předloha:

Stephen King (kniha)

Obsahy(1)

Píše se rok 1973 a jsme v zábavním parku v malém americkém městě. Devin Jones, vysokoškolák s literárními ambicemi a čerstvě zlomeným srdcem se rozhodne pracovat přes léto u kolotočů. Najde si mezi světskými nové přátele, zachrání jednomu děvčeti život, skamarádí se s umírajícím chlapcem a zamiluje se do jeho krásné matky. První polovina příběhu je poklidná a nostalgická, ale už zde se jako spodní proud táhnou zlověstná znamení... Devin se nejen naučí obsluhovat kolotoč, ale dozví se, že zdejší Dům hrůzy skrývá nebezpečná tajemství... (text z přebalu knihy) Příběh Joyland vznikl podle 200 stránkové knihy Stephena Kinga v českém překladu známé jako Lunapark, která poprvé vyšla v roce 2013. (Nach)

(více)

Diskuze

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Mě se knížka líbila, takže bych to klidně zkusil. JInak by mě to taky nezajímalo. Tak s tím my nic nenaděláme. Já už stejně Kingovky několik let nekupuji, takže je mi v podstatě fuk, jestli někdo pracuje na nové či starší Kingovce. A pokud by jsi sem nenapsal, ani bych už nevěděl, že mám zaškrtlou diskuzi zrovna k tomuto. Ale myslím, že můžeš býti klidný, páč co jsem si tak četl (když pominu tento 2 roky starý profil, kterému se tradičně neposunuje rok) dodnes se nikdo nedostal dále, než ke scénáří k pilotu a to tento projekt byl oznámen již v 2018. Takže tak.;-) A imdb nemá v podstatě taky skoro nic až na obligátní...pracuje se na tom. Jasně, že jo. 5 let někdo pracuje na scénáři k sérii dle knihy, která má necelých 200str. hehe. 

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

PKD

alebo by sa na to mohli vysrať, beztak je to klišé jak hrom. v tomto subžánri už nič nové ani povedať nejde a prakticky ani nájsť neohraný soundtrack.

na příspěvěk reagoval PKD

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

dr.horrible

Tak nemusí to míti zrovna několikero sérií. Třeba to bude např. jen 8,10 dílů série. Ale na 105min. film by to taky stačilo. 

na příspěvěk reagoval dr.horrible

Mark1983

Mark1983 (hodnocení, recenze)

Jsem zvědav, kdy se do toho pustí, ač bych byl na to hodně zvědav. Kniha se mi líbila.

PKD

PKD (hodnocení, recenze)

Moc se těším. Knížku jsem přečetl na 1 zátah a dokonce si  i trochu pobrečel,což se mi u Kinga ještě nikdá nestalo. +ta super obálka,která mi příjemně evokuje Stopy Hrůzy (četli jste to všichni,se klidně přiznejte) a má dokonce,jako bonus navíc,přímou souvislost s dějem a otázku na přední straně obalu,což u Kingovek tedy zrovna moc běžné není. Vlastně vůbec.

gumolit

gumolit (hodnocení, recenze)

Psychor

Jasné ty by si to natočil lepšie to my vieme 😊 to že natočil jeden z najlepších filmov v rámci celej kinematografie to neznamená nič? A myslím že ani tie ostatné nie sú zlé a čo keď má jeden v čiernom? To má aj Camerom a čo? Ty sa považuješ za hororového znalca no možno sa trochu vyznáš ale vo filmovej histórii a znalostiach celosvetovej kinematografie vieš absolútne hovno! A odsudzovať film ktorý ešte ani nevznikol to je také logické

Reklama

Reklama