Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Suzuki Saja je mladá slečna pro všechno pracující v kanceláři, která když přijde na lásku, tak je naprosto neschopná, protože z hlavy ještě nedostala tu první. Každý den dostává vynadáno od extrémně přísného nadřízeného Cugeho Susumua. Ale ten ji jednoho dne překvapí otázkou, zda by si s ním nechtěla vyjít. Ačkoliv ti dva spolu začnou randit, nic nenasvědčuje tomu, že by se Cugeho chování vůči Saje nějak mělo změnit. (Zíza)

(více)

Recenze (3)

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Viděno 15.11.2014 v kině MOVIX, Ario Kameari, Tokio. Chtěla jsem zajít na nějaký oddechový film, což ostatně tenhle určitě je. Začíná to v podstatě jako japonským způsobem naivní pohádka o obyčejné holce (Suzuki Saja) a panu dokonalém (její šéf Cuge Susumu) a docela dlouho to v podobném duchu i pokračuje... jen dokud se tam neobjeví nějaké ty osobnostní problémy, zamotané vztahy, Sajina bývalá láska atd. Chvíli to najednou působí o něco dospělejším dojmem, ale pak zas hodně dětinsky (trapnost se sbíhá obzvlášť v postavě Šiori). V druhé polovině jsem najednou přestala chápat, kam celý film směřuje, a kroutila jsem hlavou nad tím, že se s Cugua stal naprostý debil a slaboch. Ale tak to konec konců asi mělo být, aby celý film vyvrcholil v klasický happy end, který se opět vrací k pohádkové atmosféře. No, když to shrnu, byl to docela příjemný filmík, který ale nezanechal žádný skutečně silný dojem, snad až na hlášku: "Konečně jsem to pochopila - čtyřlístek je něco, co člověk musí najít sám", tedy ve smyslu, že člověk si své štěstí musí najít sám. To mi nějak utkvělo v hlavě. Hodnocení nechávám na silnějších třech hvězdách. ~(3,4)~ ()

Anet21 

všechny recenze uživatele

⚪Veľmi klasická japonská romantika, ktorá nebola prekvapivo rozťahaná na stopáž seriálu (paradoxne, väčšina japonských romantických seriálov má presne túto premisu, len každý v bledomodrom), ale ,,len" 2 hodinového filmu. Inak sa stali presne všetky žánrové klišé motívy, ktoré v tomto type filmu treba, od milostného trojuholníku s mužom z hrdinkinho detstva, cez nedorozumenie v komunikácii, až po prerod hrdinu a hrdinky a pochopenie sa navzájom. Záver potom pôsobí zbytočne ostentatívne a pateticky ako lacné americké '90 romantické komédie, kde sa láska vyznáva vo veľkom, pred všetkými, najlepšie na dôležitom stretnutí či oslave.⚪Nič, čo by si divák pamätal dlhšie, ako hodinu po dosledovaní.⚪ ()

Reklama

Vardara 

všechny recenze uživatele

Absolutní průměr. Přišlo mi, že by to vydalo určitě na pár dílů, jednu chvíli se tam totiž události střídaly příliš rychle. Více prostoru měl dostat i kamarád z dětství, aby se to trošku lépe zašmodrchalo. Takhle to bylo od začátku dost čitelné (což byl asi záměr – postě taková odpočinkovka a nad ničím moc nemyslet). Příliš mi nesedl ani konec (trošku po americkém stylu). Přesto kladně hodnotím dospělost příběhu bez nějakých hysterických grimas a neposlouchatelných ženských hlasů. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama