Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jak málo stačí ke kontaminaci neznámým virem z vesmíru. To zakusí záchranná skupina, která má za úkol najít a přivést zpět jednoho ze svých členů Whita Carmichaela z nejvzdálenějšího konce galaxie, planety Infini. Jakmile se ocitne záchranný tým na planetě, začíná se ukazovat pravá podstata viru, pouhá kapka krve nakaženého a ztrácíte kontrolu, převládá agrese a hněv a zdá se, že už není cesty zpět... nebo ano? (Standic1)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (102)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|30%| Náhodně jsem si toto dílko stáhl a vrhl se do něj. No, nudil jsem se, co k tomu asi tak dodávat ? Tu slabou druhou hvězdu dávám proto, že film neměl žádnou výraznou chybu. Začátek a konec (respektivě asi ta 3/3 filmu) – tam se něco aspon dělo. Nějaké ty nápady a v rámci nízkého rozpočtu prostředí nevypadalo zle. Herci – žádný mě nějak neoslnil a ani moc nezaujal. Mám k tomu ještě vůbec něco dodávat ? Asi ne, přežil jsem to, no. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Infini určite nemám v pláne úplne skritizovať, aj napriek viditeľne nízkemu rozpočtu to má pomerne dobrý vizuál, slušnú zápletku, ktorá síce pripomína mnoho slávnejších filmov, ale tvorcovia predsa len pridali aj niečo svoje, málo známych, ale obstojných hercov, ktorých repliky pôsobia normálne, ale aj celkovo mi to príde o trochu rozumnejšie, než je to pri podobných filmoch zvykom. Len jednoducho problémom je, že je to veľkú časť filmu výrazná nuda a ešte k tomu nanešťastie práve vtedy, keď sa to rozbehne. Pritom celá úvodná fáza je aj napriek svojej rozťahanosti, ktorá mi pritom prišla zbytočná, toto sa dalo podať aj podstatne dynamickejšie bez problémov sledovateľná a bol som zvedavý, čo z toho bude, ale potom ma to už úplne prestalo baviť. Stane sa z toho až príliš nenápaditá a stereotypná vyvražďovačka, kde nielen, že vôbec nefunguje atmosféra a napätie, ale ani samotná akcia nestojí vôbec za nič a tak mi bolo už úplne jedno, čo sa práve deje a kto prišiel o život. Záverečná dvadsaťminútovka celkový dojem opäť vylepšuje, o nejakom zaujímavom zvrate sa síce moc hovoriť nedá, ale aj tak sa mi to celé celkom páčilo, len jednoducho už je trochu neskoro. Takže celkom by ma zaujímalo, čo by tvorcovia predviedli pri vyššom rozpočte, schopnosti natočiť niečo solídne určite majú, ale teraz musím byť v hodnotení predsa len kritický, nudil som sa až príliš dlho. 45% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Ano, těch inspirujících filmů bude pěkná řádka - Věc, Horizont událostí, Invaze zlodějů/lupičů těl, ale třeba i jeden díl z původního seriálu StarTrek...tedy Vetřelec za mě ne. Osobně mám tyhle chladné nenápadné sci-fi filmy rád, zejména pokud mají tísnivou atmosféru a nezodpovězenou otázku na konec. Příjemné, i když nijak omračující. K tomu spousta zmrzlých mrtvol, čerstvých mrtvol, krve, rampouchů a chytrého slizu. Teď jde o to: kdo s koho..... ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Thriller / Sci-Fi / Horor ("Drama / Sci-Fi / Thriller" je špatně) ~~~ Překvapivě neblbé, australské, koukatelné a vypadající. Jak uvádí níže MrHlad, napadlo mě to stejné, tedy že se zde autoři inspirovali dost snímky Event Horizon, Pandorum, Thing, Doom, nicméně na tom není nic špatné, pokud se to podaří a tady se to celkem podařilo, obzvlášť, když hororové vyvražďovačky moc nemusím. Lidstvo si zase zahrává s něčím, čemu prd rozumí, daleko ve vesmíru, a parta vojclů se musí na onu vzdálenou těžební stanici vydat a zjistit, co se to sakra stalo a zabránit blížící se pohromě. A jak to tak na opuštěných vesmírných stanicích, postižených neznámým masakrózním exodem obyvatel, bývá, shit happens. Docela dobře to vypadá, ksichty hrají celkem dobře a nejsou příliš okoukané, ale rozjíždí se to dost pomalu a když se začíná něco dít, tak pak mi to přišlo docela krátké a zhuštěné, mohlo to déle gradovat a rychleji se rozjíždět, pak to mohlo na těch cca 120 minutách i zůstat a nevadilo by mi to. Stejně tak zbytečně lehce mimózní byl sociální žvást na začátku o tom, jak lidi musí při chudobě brát i nebezpečnou práci, přičemž všichni aktéři rozhodně nebyli civilové, takže úvod postrádal logiku. (Spoiler!) Závěrečný proslov a pochopení onou entitou byl taky poněkud WTF .) (/Spoiler) Čekal jsem od toho něco mnohem horšího, celkem překvapivá výjimka pravidla, že film, kdy je autor scénáře i režisérem = srágora řečená totální. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Celkom príjemné sci-fi. Námet aj keď je opozeraný, má stále čo ponúknuť - opustená planéta (vesmírna základňa) a v nej niečo čo nemá rado ľudí, prípadne až moc. Film s takýmto námetom však vyžaduje nutnú vysokú dávku mrazivej atmosféry a tá tu bola len na priemernej úrovni. Vlastne sa tu nešťastníci medzi sebou len naháňajú, pričom najpoužívanejší akčný motív je päsť do tváre a do brucha. Chcelo to nejaký hororový prvok (napr. masky v spojitosti s účinkami vírusu, niečo na princípe Carpenterovej Veci) a viac financií. Na druhú stranu sa mi však páčila finálna pointa a ako sa príbeh nakoniec uzavrel. Tiež myšlienka rýchlosti napádania vírusom v závislosti od emotívnej hladiny nie je zlá. Pre mňa priemer. 60/100 ()

Galerie (19)

Reklama

Reklama