Reklama

Reklama

UFC 178: Johnson vs. Cariaso

(pořad)
  • USA UFC 178

Obsahy(1)

Show se uskutečnila 27. září 2014 v MGM Grand Garden Arena (Las Vegas, Nevada). Na hlavní kartě se sešlo pět zápasů.
1) Amanda Nunes vs. Cat Zingano
2) Tim Kennedy vs. Yoel Romero
3) Conor McGregor vs. Dustin Poirier
4) Donald Cerrone vs. Eddie Alvarez
5) Demetrious Johnson (c) vs. Chris Cariaso (UFC Flyweight Championship) (TheSpearCZ)

Recenze (1)

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

(1) Zingano vs. (8) Nunes 5* Luxusní ženskej zápas plnej skvělých okamžiků ukončenej hodně krvavým TKO. ............ (6) Kennedy vs. (10) Romero 5* Tak tohle byl taky parádní mazec. První kolo pěkný, ale co se děje od půlky druhýho až do konce, to je masakr. I krve je ke konci hodně. Parádní TKO. ............ (5) Poirier vs. (9) McGregor 4,5* Hodně rychlej zápas ukončenej TKO. ........... (5) Cerrone vs. (14) Alvarez 5* Nádhernej strikovej zápas kterýmu sice chybí zakončení před limitem, ale za to je to celý svižný bez hluchýho místa. .............. (c) Johnson vs. (8) Cariaso 4,5* Taky parádní zápas, ale zase poněkud jednostrannej a žádný překvapení se nekoná. Ukončeno submisí. .............. Hodně povedenej event, kterej některými zápasy zvedá ze židle. Za mě 95% :) ()

Galerie (5)

Zajímavosti (2)

  • Podle diváckých ohlasů velmi vydařený turnaj UFC 178 nese velkou kaňku v podobě závažného porušení pravidel v zápase Yvel Romero vs Tim Kennedy, kdy Kennedy skoro knockoutoval Romera na uplném konci druhého kola a v pauze mezi koly (trvá 1 minutu) se tým okolo Romera snažil co nejvíce oddálit začátek třetího kola. Sám Romero ignoroval výzvy rozhodčího a zůstal sedět na židličce. Třetí kolo odstartovalo s 25vteřinovým zpožděním. (The Viper)
  • Jednalo se o debut známého MMA zápasníka Eddieho Alvareze v organizaci UFC. Alvarez se proslavil svými výkony v lehké váze organizace Bellator, která je nejbližším konkurentem UFC. (The Viper)

Reklama

Reklama