Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

PavelVanekArt 

všechny recenze uživatele

„Dědku, to teď stříkáš nebo umíráš?" „Možná oboje!" V poslední době mi komedie vůbec nejdou po chuti, ale na tenhle sprostej, nadrženej a šílenej flák jsem se těšil hned ze dvou důvodů. A ty dva důvody hrajou hlavní role. Dědečkovi, bývalému mariňákovi, umře jeho milovaná manželka na rakovinu a dědu Roberta De Nira nenapadne nic lepšího, než donutit svého vnuka ať s ním zajede na Floridu na pár dní si orazit. Vnuk Zac Efron má těsně před svatbou, ale i tak na dědovo pozvání kývne. Hezká rodiná komedie, že? Jenže děda De Niro nejede jen na golf, v prvé řadě chce, dle jeho vlastních slov, šukat, šukat, šukat, šukat. Tak se jede šukat, což ale vnuk netuší. Road movie, kde se potkal veterán všech žánrů Robert De Niro a mladičkej šušeň Zac Efron, kterej má celkem nakopnuto směrem nahoru. De Niro se naplno předvedl už v trilogii Fotr je..., tady ale předvádí těžko stravitelnou ale hodně sympatickou postavu perverzního dědka, kterému nedělá problém ojet studentku, lhát všem na potkání, vypálit si držku marihuanou s bandou niggaz a neustále si utahovat ze svého vnuka. Zac Efron oproti tomu hraje ušlápnutého ťulpase s nudnou prací, s na pěst snoubenkou a naprosto idiotským vkusem oblékání. Dohromady jim to ovšem šlape jako hodinky a nebýt někdy až moc přehnané vulgarity (hlavně ze strany De NIra), tak je tu komedie roku. Několik narážek (lesbická vnučka, palec v řiti...) je ale přímo k posrapopukání. Do toho se zamotá několik dalších „sympatických" postav a je zaděláno na hromady průserů. Soundtrack potěšil (hlavně Duke Dumond), vizuál slunné Floridy paráda, technicky bez chyby. Jen trochu ubrat na vulgarismu... ale na to sere bílej tesák. Za mě palec hore. Teda, za mě palec Efronovi do řiti. Silné 4* a.k.a 85% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné a so šialeným tempom. De Nirovi poloha chlípneho dedka sedí a Efron skvelo sekunduje. Má to kopec naozaj vtipných scén - sfetovanie sa crackom a to čo príde po tom patria k vrcholom. Nevedel som sa prestať smiať. A zároveň je tam tradičný priestor pre typické americké emócie a hodnoty, ale funguje to. Podobne ako nedávno My sme Millerovci. Takéto oddychovky môžem. Nerobia z diváka hlupáka, sú plné štavnatých dievčat a rodinného puta, ktoré je na konci pevnejšie ako na začiatku. Dokonca ani sentimentálny koniec mi nevadil. Bol totiž zachránený titulkovou scénou. ()

Reklama

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Denirovic Bobík je i excelentní komediální herec. Kdysi famózně Půlnočně běhával, Vrtěl psem, Přebíral si to nebo nezapomenutelně homokapitánil ve Hvězdném prachu. Kdo viděl tyto skvělé, opravdu vtipné a inteligentní filmy, musí mi dát za pravdu. Takže teď dost přemýšlím, jestli na stará kolena jeblo jemu nebo jeho agentovi. Nejdříve ta umělohmotná hnisárna s Hetevejovic pizdou, avšak tu svým přirozeným charizmatem ještě udržel těsně nad úplným dnem žumpy. Ale teď!!! Notypyčo! Pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „Div se světe!“, jak jinak. Že tohoto fantastického herce někdy uvidím v Gáj skůl buzikálu, a to po depilovaném boku snad nejhnusnějšího a nejprkennějšího metrotranzistora, opravdového od Matela, jakého kdy Továrna na sračky vypustila před kamery, a navíc v ultimativně trapném a ubohém fekálu, jemuž se může chichotat snad jen nezletilý dvanáctiprstý nedonošenec mentálně obskurní stokilové dojičky a neméně oduševnělého horníka z uranových dolů, to by mě nenapadlo ani v té nejhorší noční můře! A to se mi nedávno zdálo, že jsem byl náplní do sendviče mezi Tildou Swinstvo a Melisou MekFárty. Samozřejmě nedobrovolně, svázaný a nadopovaný Roháčem. Ovšem v porovnání s touhle žluklou mykózou na tříslech Džonaha Hnila to byl pořád naprostý Mumulend, a já se opět děsím každého mentála, který tomu byl schopen napálit víc než jednu. Opravdu nechápu, proč má něco takového Bobík zapotřebí. Nahrabáno má minimálně na dvě další generace, a kdyby si na stará kolena zatoužil omacat nějakou odpornou osmnáctiletou cigošku, nemusel přece naprosto ztratit důstojnost veřejně a moh si třeba tiše skáknout do bordelu v El Pasu. Smutné. Každému soudnému divákovi, který ještě s tímto kataklysmatem ultimativní debility, vrcholného homonevkusu a nebetyčné trapnosti neměl to ponížení, vřele doporučuji raději si nakapat do očí kyselinu, vyválet se tak sto minut v obsahu septiku libovolné venerologické kliniky a závěrem vykloktat hovno. Garantuji vám, že to bude daleko příjemněji strávený večer! ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Príšerne lacné a šuštiace papierom, ale DeNirova postava išla až tak do vulgárna, až som tomu musel začať fandiť. Rozhodne by sa z toho dalo vyždímať viac (a za Efrona by som uvítal akúkoľvek inú náhradu...), ale bavil som sa. A to je myslím alfabetaomegy. Neobjektívnu štvrtú však capnem za záver (SPOIER!), keď už to citeľne smeruje k tej morálno filmudevastujúcej lajne, že starký si to rozmyslel a nahú sexy študentku pošle kadeľahšie. A ono ne! :-) ()

castor 

všechny recenze uživatele

Netuším, proč bych se měl koukat na to, jak legendární herec Robert De Niro posuzuje velikost penisu Zaca Efrona, jak mu neustále rve palec do zadku nebo naopak jak mu Aubrey Plaza ocucává nos. De Niro zamlada místo měnění plínek sloužil vlasti, nyní se hodlá po odchodu manželky zchlastat do bezvědomí a poplácávat náctileté zadky. A v jeho „rafinovaném“ plánu se ocitl i jeho vnuk, který má před svatbou. Stokrát viděná story, kdy někdo pochopí, co od dosud jasně nalajnovaného života skutečně chce, je zabalená do přisprostlého balení, které je spíš drastickým trápením než pokusem o bláznivou komedii. Karikatura postaršího pána dá všem lekci, jak se bavit, jak někoho seřezat, jak řadu lidí pozurážet, jaký slovník je třeba používat. Postavy jsou nesmírně ploché (ty ženské obzvlášť), dialogy jsou spíš výkřiky, které chabě posouvají „děj“ kupředu. Snaha zalíbit se za každou cenu mladému publiku je trapná a k uzoufání. Pár gagů se podařilo, ale zbytek je jedno velké plivnutí na De Nirovu kariéru. Ten by měl na hodinu vyhodit agenta.. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Keď Nick (Adam Pally) ťukne do svojho bratranca Jasona (Zac Efron), aby ho objal na babičkinom pohrebe, je vidieť ako Nick v pravej ruke drží e-cigaretu a v ľavej pivovú fľašu. V druhom detailnejšom zábere, keď Nick prosí Jasona o objatie mu z pravej ruky zmizla e-cigareta. V ďalšom zábere, keď ho Nick objíma a vydychuje na neho dym je vidieť, ako ju v pravej ruke opäť drží. (Hudakfilms)
  • Zac Efron (Jason Kelly) počas propagácie filmu potvrdil, že scénu, v ktorej robí stojku na chrbte Roberta De Nira (Dick Kelly) zvládli obaja herci bez záskoku kaskadérov či dodatočných CGI trikov. (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama