Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Recenze (347)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Denirovic Bobík je i excelentní komediální herec. Kdysi famózně Půlnočně běhával, Vrtěl psem, Přebíral si to nebo nezapomenutelně homokapitánil ve Hvězdném prachu. Kdo viděl tyto skvělé, opravdu vtipné a inteligentní filmy, musí mi dát za pravdu. Takže teď dost přemýšlím, jestli na stará kolena jeblo jemu nebo jeho agentovi. Nejdříve ta umělohmotná hnisárna s Hetevejovic pizdou, avšak tu svým přirozeným charizmatem ještě udržel těsně nad úplným dnem žumpy. Ale teď!!! Notypyčo! Pardon, chtěl jsem samozřejmě říct „Div se světe!“, jak jinak. Že tohoto fantastického herce někdy uvidím v Gáj skůl buzikálu, a to po depilovaném boku snad nejhnusnějšího a nejprkennějšího metrotranzistora, opravdového od Matela, jakého kdy Továrna na sračky vypustila před kamery, a navíc v ultimativně trapném a ubohém fekálu, jemuž se může chichotat snad jen nezletilý dvanáctiprstý nedonošenec mentálně obskurní stokilové dojičky a neméně oduševnělého horníka z uranových dolů, to by mě nenapadlo ani v té nejhorší noční můře! A to se mi nedávno zdálo, že jsem byl náplní do sendviče mezi Tildou Swinstvo a Melisou MekFárty. Samozřejmě nedobrovolně, svázaný a nadopovaný Roháčem. Ovšem v porovnání s touhle žluklou mykózou na tříslech Džonaha Hnila to byl pořád naprostý Mumulend, a já se opět děsím každého mentála, který tomu byl schopen napálit víc než jednu. Opravdu nechápu, proč má něco takového Bobík zapotřebí. Nahrabáno má minimálně na dvě další generace, a kdyby si na stará kolena zatoužil omacat nějakou odpornou osmnáctiletou cigošku, nemusel přece naprosto ztratit důstojnost veřejně a moh si třeba tiše skáknout do bordelu v El Pasu. Smutné. Každému soudnému divákovi, který ještě s tímto kataklysmatem ultimativní debility, vrcholného homonevkusu a nebetyčné trapnosti neměl to ponížení, vřele doporučuji raději si nakapat do očí kyselinu, vyválet se tak sto minut v obsahu septiku libovolné venerologické kliniky a závěrem vykloktat hovno. Garantuji vám, že to bude daleko příjemněji strávený večer! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorový příklad komedie, kterou ocení spíš chlap, než ženská. Postava Roberta De Nira se totiž dá vcelku pochopit, když jste chlap, ale když jste ženská a k tomu třeba ještě zajetá feministka, tak pro Vás každá narážka na cokoliv bude dost rasistická a hodně osobní. A možná proto tu je série odpadů, kterou vůbec nechápu. Já jsem se od srdce párkrát fakt zasmál. Dělá to ze mě horšího člověka? ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $11,5miliónaTržby USA $35,593,113Tržby Celosvetovo $94,073,028▐ zbytočná praštenosť /35%/ ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Nevim no. Mě to sedlo a smál jsem se i nahlas. Laciný humory s čůrákama na mě holt zabíraj. De Niro je furt skvělej a vůbec nepůsobí trapně. Naopak jsem se fakt gebil, když tam všechny stíral. Bavilo mě i to duo policajtů a kundózní Aubrey Plaza ujetá na důchodce. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

// Distribútor: Lionsgate // Počet premietajúcich kín v USA: 2,912 // Otvárací Víkend v USA: $11,111,875 // ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době téměř pětihvězdičková komedie. Dvojice Niro/Efron je naprosto úžasná, především De Niro na staré kolena hláškuje jak blázen a nejde mu o nic jiného než si to rozdat se sexy školačkou Aubrey Plaza !! :D Highlightem je definitivně scéna, kde si Zac Efron zakouří crack a co následuje potom je doslova k utrhnutí bránice. Solidně nahláškované, zvrhlé a se silným erotickým nádechem. Paráda víc podobných komedíí. 85% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Chci šukat, až mi z toho odpadne pták. Chci ošukat koně a pak vypít jeho krev." Já to tedy nechci, ale kdybych měl patnáctiletou pauzu v zasouvání, tak bych možná až tak kritický nebyl. A taky by mě zajímalo, jak bych reagoval, kdyby mě mladá rajda vyzvala, abych odpálil koule do její vagíny. Jelikož jsem neuvěřitelně statečný, tak bych se před ní asi odběhl schovat do atomového krytu, ale kdo ví? Já tedy ne. Já vím jen to, že tohle bylo spíš sprosté než vtipné, ale nejednou jsem při tom vyprsknul smíchy, takže moje seriózní JÁ prohrálo s mým zvrhlým JÁ, což mě stojí fant ve formě tří hvězd. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pařba v Daytoně. Je to dementní, sexistické, zhulenecké a krajně oplzlé. Strkají se tam palce do zadků, pšouká, pokládají ptáci k obličeji a co je vůbec nejhorší, Kotka Efrona dvakrát pustí k mikrofonu, ale pokud se mám dívat na tisíckrát omílané schéma romantické komedie s kapkou moralizování, tak raději v tomto dekadentním obalu. Bobby se rolí vilného vdovce sice dopustil dalšího inkontinentního projevu směrem k vlastní reputaci, ale já měl pocit, že si to mezi mladými užíval.. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Hrozná pitomost, horší než jsem čekal. Samozřejmě se našlo pár trefných gagů, ale ty ihned vystřídaly ty trapné. De Niro si ale evidentně natáčení užíval...5/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Netuším, proč bych se měl koukat na to, jak legendární herec Robert De Niro posuzuje velikost penisu Zaca Efrona, jak mu neustále rve palec do zadku nebo naopak jak mu Aubrey Plaza ocucává nos. De Niro zamlada místo měnění plínek sloužil vlasti, nyní se hodlá po odchodu manželky zchlastat do bezvědomí a poplácávat náctileté zadky. A v jeho „rafinovaném“ plánu se ocitl i jeho vnuk, který má před svatbou. Stokrát viděná story, kdy někdo pochopí, co od dosud jasně nalajnovaného života skutečně chce, je zabalená do přisprostlého balení, které je spíš drastickým trápením než pokusem o bláznivou komedii. Karikatura postaršího pána dá všem lekci, jak se bavit, jak někoho seřezat, jak řadu lidí pozurážet, jaký slovník je třeba používat. Postavy jsou nesmírně ploché (ty ženské obzvlášť), dialogy jsou spíš výkřiky, které chabě posouvají „děj“ kupředu. Snaha zalíbit se za každou cenu mladému publiku je trapná a k uzoufání. Pár gagů se podařilo, ale zbytek je jedno velké plivnutí na De Nirovu kariéru. Ten by měl na hodinu vyhodit agenta.. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

"Dúfam, že posledný krát vydýchneš pri lízaní mojej mušličky..." Ach jáááj...Ani vy sa nestačíte čudovať kam to až deNiro spadol? Mám z neho pocit, že by sa dal v pohode ukecať i na účinkovanie v Ordinácii v ružovej záhrade. Aby som len nekritizoval, asi 2-3 krát som sa dobre zasmial, ale to je asi tak všetko. Ostala len hromada trápnych kecov, nepodarených vtipov a príbeh, ktorý sa dá predvídať už po niekoľkých minútach. Neviem ani ako to hodnotiť. Pridať mu hviezdu za to , že sa mu vúbec podarilo rozosmiať ma? 50% je tak akurát, ale tri hviezdy sa mi zdajú dosť. A DeNiro?? Kurva spamätaj sa! 40%. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klidně mě nazvěte úchylem, ale na mě prostě tyhlety sprosťárny účinkují a rád na ně koukám. Zpočátku mě sice trvalo, než jsem se vyrovnal s faktem jestli má tohle Roberto vůbec ještě zapotřebí, jenže na druhou stranu, když ono je to tak krásně blbé až je to občas i směšné. Navíc Zac Efron se pro tyhle filmy snad i narodil. Měl jsem jej rád v Sousedech a tady je taky fajn. Prostě devadesátky ovládl Carrey, o dekádu později fungoval Sandler a v současné době se konkurence sice tříští, ale Efron v komediích dokáže zaujmout, stejně jako Hill nebo Tatum. 60% ()

juta 

všechny recenze uživatele

Film pro teenagery, jinak se to nedá nazvat. Pro mě, jako pro staršího pobudu použité nadávky a scénky ve filmu nejsou to pravé ořechové. Na to jsem už moc starej, abych dokázal něco takového ocenit. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédie nie sú práve žánrom, ktorý by som vyhľadával, pretože v posledných rokoch nestoja za nič a ja sa len tak nerozosmejem, no u tejto komédie ma doslova bolelo brucho od smiechu. Najlepšie a nezabudnuteľná je asi 5 sekundová scéna s Alfom. Nebudem preháňať keď poviem, že je to po dlhšej dobe naozaj vtipný film, navyše od začiatku až dokonca nabitý sexom - v kumulácii s De Nirovou postavou - proste skvelé. Bonusmi sú rýchle a svižné tempo, sympatické vedľajšie postavy, vychytané scénky a opäť neprekvapivo nulový odpor k Zacovi Efronovi. Asi aj preto, lebo si vo filme často z neho strieľajú, že je lezba. Určite sú lepšie a inovatívnejšie komédie, každopádne Dirty Grandpa chytí tiež za bránicu. Prekvapivo často sa budete smiať a výborne si oddýchnete. Ideálna snímka po ťažkom dni v práci, kedy si chcete pustiť odľahčenú komédiu. ()

Reklama

Reklama