Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Hlúpučkých filmov máme ako maku, všetky sa predbiehaju, ktorý z nich bude mať hlúpejšie/trapno/vtipný scenár a hlášky. Niekde sa dozvedeli, že to je cool a ľudí to baví. Nie, nebaví:)! To rozhodne nebaví, aspoň nie mňa!!! Každopádne toto je zástupca hlúpych filmov, ktorý ale určite za pozretie stojí, a pri troche šťastia (cháp ako tvoje psychicko/fyzické rozpoloženie v čase pozerania filmu) sa budete baviť celkom luxusne. Pozor, nečakať nič svetuborné, len tu dokonale šlapú vtipy a konečne po dlhom čase vidím starého dobrého DeNira vo forme! nazdar:) ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Komédie nie sú práve žánrom, ktorý by som vyhľadával, pretože v posledných rokoch nestoja za nič a ja sa len tak nerozosmejem, no u tejto komédie ma doslova bolelo brucho od smiechu. Najlepšie a nezabudnuteľná je asi 5 sekundová scéna s Alfom. Nebudem preháňať keď poviem, že je to po dlhšej dobe naozaj vtipný film, navyše od začiatku až dokonca nabitý sexom - v kumulácii s De Nirovou postavou - proste skvelé. Bonusmi sú rýchle a svižné tempo, sympatické vedľajšie postavy, vychytané scénky a opäť neprekvapivo nulový odpor k Zacovi Efronovi. Asi aj preto, lebo si vo filme často z neho strieľajú, že je lezba. Určite sú lepšie a inovatívnejšie komédie, každopádne Dirty Grandpa chytí tiež za bránicu. Prekvapivo často sa budete smiať a výborne si oddýchnete. Ideálna snímka po ťažkom dni v práci, kedy si chcete pustiť odľahčenú komédiu. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem větší prúser a road movie prolezlá oplzlými vtípky celkem šlape . Sice místy za hranou, zvlášť v podání De Nira, kterého již v podobné roli doufám neuvidím. Především mi vadila Aubrey Plaza, které by dal člověk přes tlamu při každé příležitosti. Je tam více světlých momentů, než těch trapných a zpívající Efron? Na pána !!!! ......5/10 ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Toto snáď ani nie je možné. Robert de Niro si na staré kolená pošpiní povesť takouto sračkou plnou nechutných vtipov, presexualizovania a kompletného hnusu. Ešte si tam dokonca aj honí a tvári sa, že je to je vlastne cool. Asi si chcel dokázať, že stále patrí medzi mládež a vôbec nie je starček na dôchodku. Neuveriteľné, obrovská hanba a strata reputácie u tohto muža. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Definitivně průměrně, avšak současně překvapivé, jakým způsobem si dvojice DE NIRO a ZAK EFRON vzájemně sedli. Poněkud znervózňující je skutečnost, že DE NIRO mluví jak cigán z východoslovenské pure cigánské osady. Na závěru samotném je překvapující to, že slaďouš ZAK opustí místo s ročním příjmem 200,000 USD, aby bez basketbalového míče a pomády vyrazil kvůli "svůdným očím" potencionální partnerky na roční trip na rybářské bárce. Bez kufru. 64% ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)
  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Zac Efron (Jason Kelly) používal dvojníka při jízdě na motocyklu, kde měl být nahý. (BloodMax)

Reklama

Reklama