Reklama

Reklama

Připravte se, že to Robert de Niro a Zac Efron pořádně roztočí! Všechno se totálně zvrhne, když upjatý Jason (Efron) vyrazí na road trip se svým přisprostlým dědou Dickem (De Niro). Barové rvačky, divoké večírky, epická karaoke noc - Dick je rozhodnutý užívat si života naplno a naučit to i Jasona, který se snaží včas vrátit na svou vlastní svatbu. Během nejdivočejší jízdy jejich života oba dva zjišťují, že se mají od druhého co učit. (Magic Box)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (347)

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Veľmi zábavné a so šialeným tempom. De Nirovi poloha chlípneho dedka sedí a Efron skvelo sekunduje. Má to kopec naozaj vtipných scén - sfetovanie sa crackom a to čo príde po tom patria k vrcholom. Nevedel som sa prestať smiať. A zároveň je tam tradičný priestor pre typické americké emócie a hodnoty, ale funguje to. Podobne ako nedávno My sme Millerovci. Takéto oddychovky môžem. Nerobia z diváka hlupáka, sú plné štavnatých dievčat a rodinného puta, ktoré je na konci pevnejšie ako na začiatku. Dokonca ani sentimentálny koniec mi nevadil. Bol totiž zachránený titulkovou scénou. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klidně mě nazvěte úchylem, ale na mě prostě tyhlety sprosťárny účinkují a rád na ně koukám. Zpočátku mě sice trvalo, než jsem se vyrovnal s faktem jestli má tohle Roberto vůbec ještě zapotřebí, jenže na druhou stranu, když ono je to tak krásně blbé až je to občas i směšné. Navíc Zac Efron se pro tyhle filmy snad i narodil. Měl jsem jej rád v Sousedech a tady je taky fajn. Prostě devadesátky ovládl Carrey, o dekádu později fungoval Sandler a v současné době se konkurence sice tříští, ale Efron v komediích dokáže zaujmout, stejně jako Hill nebo Tatum. 60% ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Vzorový příklad komedie, kterou ocení spíš chlap, než ženská. Postava Roberta De Nira se totiž dá vcelku pochopit, když jste chlap, ale když jste ženská a k tomu třeba ještě zajetá feministka, tak pro Vás každá narážka na cokoliv bude dost rasistická a hodně osobní. A možná proto tu je série odpadů, kterou vůbec nechápu. Já jsem se od srdce párkrát fakt zasmál. Dělá to ze mě horšího člověka? ()

Duotone28 

všechny recenze uživatele

Hlúpučkých filmov máme ako maku, všetky sa predbiehaju, ktorý z nich bude mať hlúpejšie/trapno/vtipný scenár a hlášky. Niekde sa dozvedeli, že to je cool a ľudí to baví. Nie, nebaví:)! To rozhodne nebaví, aspoň nie mňa!!! Každopádne toto je zástupca hlúpych filmov, ktorý ale určite za pozretie stojí, a pri troche šťastia (cháp ako tvoje psychicko/fyzické rozpoloženie v čase pozerania filmu) sa budete baviť celkom luxusne. Pozor, nečakať nič svetuborné, len tu dokonale šlapú vtipy a konečne po dlhom čase vidím starého dobrého DeNira vo forme! nazdar:) ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Zo začiatku ma to teda vôbec nebralo a uvažoval som o tom, že to naozaj vypnem a hodím do koša. Počítačového samozrejme. Nakoniec sa to od polky tak rozbehlo, že ma to aj začalo baviť a to sa mi už fakt dlho nestalo, aby som prvú polku uvažoval nad tým či to vyhodím do luftu alebo či to dopozerám. Nakoniec som aj rád, že som to dopozeral. De Niro rozbehol totižto hodne dobre show a Efron mu fajn prihrával. Update: na druhy krát je to ešte lepšie. 80% - 4* ()

Galerie (111)

Zajímavosti (12)

  • Scenár k filmu sa v roku 2011 ocitol na tzv. Blackliste, teda zozname najlepších ešte nesfilmovaných scenárov. (m.a.t.o.)
  • Po titulcích je možné zhlédnout ještě jednu scénu. (Will_X)

Reklama

Reklama