Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Krátký film, který natočil režisérský mistr Martin Scorsese, má podporovat otevření resortu "MELCO - Koruny filmu." Ústředními postavami jsou známí a uznávaní herci - Leonardo DiCaprio, Robert De Niro a Brad Pitt. Scénář k tomuto "kraťasu" napsal Terence Winter (Vlk z Wall Street). (SimpanzJi)

Recenze (30)

kaylin 

všechny recenze uživatele

Je to vtipné, to zase ne že ne, protože škorpení De Nira s DiCapriem tu prostě funguje, navíc výstup Brada Pitta tomu zase trochu pomůže. Ale přece jen se z téhle spolupráce, i když jen v rámci krátkého filmu, dalo vykřesat mnohem více a mohlo to být ještě o něco vtipnější a třeskutější. Krátká stopáž ale neurazí. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kratas v ktorom Leonardo DiCaprio a Robert De Niro superia o ulohu v novom filme Martina Scorseseho a popritom cestuju po luxusnych kasinach na ktore je tento kratas akoze skrytou reklamou. No a ako to tak chodi, tak kde sa dvaja biju, tak vyhra ten treti slavny xicht v obsadeni. Spickovanie medzi DiCapriom a De Nirom je zabavne, ale ziadna pecka to nie je. Proste taka prijemna jednohubka. 6/10. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Vtipně podané a vtipně zahrané s vtipnou pointou, ale přesto to není zas tak vtipné, aby si to člověk pustil znovu a znovu pro pobavení vtipem. Jo, hoši si to užili a je to takovej bonbónek pro příznivce všech zúčastněných. A muselo to stát určitě hromadu prachů. Po pravdě nevím, jestli tímhle chtěli nějak vydělat nebo ne, ale nevím jak... (aha, jako reklamu na kasina - už tuším, kde se ty prachy vzaly...) ()

borec999 

všechny recenze uživatele

Scorseseho úsmevná sebareflexia natočená pre potešenie jeho fanúšikov. Vtipkovanie a dialógy medzi Di Capriom, De Nirom a Pittom sú miestami celkom zábavné, ak ste videli filmy v ktorých si títo páni pod Scorseseho taktovkou zahrali. Ale predsa len od filmu (aj keď len 15 minútového) s rozpočtom 70 miliónov dolárov!!! by ste čakali viac. To radšej v podobnom zložení mohli natočiť nejaký komornejší celovečerák. 60% ()

joker.george 

všechny recenze uživatele

Tahle reklama se mi pokusila zodpovědět pár otázek, které jsem měl ohledně dvorních herců Režiséra Scorsese a zároveň mi ukázala místa, která se mi pravděpodobně nikdy v životě nepodaří navštívit. To, že by z toho měla být ještě větší pecka, ze které si každý sedne na zadek a bude si ji chtít pouštět každý den, asi tušíme nějak všichni, ale dokud nevznikne celovečerní verze, tak s vděčností přijmu tento ,,kraťas" s nejdražší možnou sestavou. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (4)

  • Každý z tří hlavních herců (De Niro, Dicaprio, Pitt) si při natačení přišel na 13 milionů dolarů za den. Točilo se dva dny. (Punisher)

Reklama

Reklama