Reklama

Reklama

Charlieho farma

  • Austrálie Charlie's Farm
Trailer

Obsahy(1)

Partia štyroch mladých ľudí podniká dobrodružný výlet do areálu starej opustenej farmy, kde v minulosti za brutálnych okolností prišla rukami rozhnevaného davu o život jedna z miestnych rodín. Napriek mnohým varovaniam nerešpektujú pokoj zosnulých, ktorých miesto posledného odpočinku stráži samotné stelesnené zlo, jediný preživší z masakry - syn Charlie! (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (70)

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Na týhle Farmě toho moc nenajdete. Kromě zdlouhavého seznamování se s postavami tu za celou hodinu narazíte pouze na jeden flashback. Ten je sice krásně brutální, ale ze sílící letargie nevytrhne. Ta pravá sranda nastane až s nástupem váguse Charlieho, kterému stačí necelých deset minut k tomu, aby efektně vykydlil dvě třetiny zdejšího osazenstva. Masakr to sice je (useknutý péro narvaný do huby, urvaná čelist, hlava pod traktorem), otázka však zůstává i nadále: není už příliš pozdě? Ano, je. Závěr je natolik ukvapený a pitomoučký, že vám ta pachuť z jazyku jen tak nezmizí. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Australský Jason Voorhees ! Chris Sun, je opravdu talentovaný, ač jeho poslední snímek Boar, je nejslabší a je tam cítit hodně amatérismu, jeho prvotina Daddy's Little Girl, patří dodnes mezi nejsilnější exploitation snímky. A ani Charlieho farma není špatný krvák, sice nic co bych neviděl už jinde, ale nenudil jsem se a některé mordy byly fakt skvělé. Doufám, že se Chris co nejdříve opět přihlásí s novým Hororem, protože věřím, že to bude určitě stát za to. Na čtvrtou * tu chybělo více nahoty, když už tu pobíhala Tara s pěknou kámoškou. Top scény - úvod, chudinka přivázaná k posteli a ochutnávka vlastního penisu. (384. hodnocení, HD) ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Chris Sun má bezesporu talent na Gore, co předvedl v Daddy´s little girl nemělo obdoby a ujal se prvních příček v Torture filmech v historii hororu. Tentokrát se zaměřil na slasher a nedopadl opět vůbec špatně. Mínusem je, že se film rozbíhá šíleně dlouho, ta první hodina chvílemi bolela, mohla být okořeněna alespoň kozičkama či větší zábavou, avšak jakmile Charlie nastoupí na scénu, začne solidní ródeo. Charlie bude zřejmě nová ikonická hororová postava, jde z něj respekt, je to fakt macek a postavy nemají vůči němu žádnou šanci. Úmrtí jsou správně drsné a špinavé ( Scéna kde Charlie utrhne ženské kus čelisti se zapíše nejen do historie, ale také má náběh na Gore scénu roku). Líbila se mi i ta správná atmosféra Australského venkova, která dá zavzpomínat na TCM. Chrisi tentokrát pouze za 3*, v předešlém počinu ses vyřádil více. Uvidíme jak dopadne tvůj nový počin Boar. 65% ()

TomX2 

všechny recenze uživatele

Charlie's Farm si aj napriek svojim chýbam, medzi ktoré rátame napr. zdĺhavosť (akcia sa dostaví až po celej hodine), otravná Tara Reid alebo pôsobenie zaostávajúceho nezaujímavého vraha, získal moju pozornosť. Za to môže najmä prítomnosť Micka a jeho absurdné správanie, dobrý flashback a v závere aj slušná dávka vrážd. ()

TheDon 

všechny recenze uživatele

Jak už podotknul kamarád Marceloo, tak hixplo není jeden ze subžánrů se kterýma se pravidelně trhá pytel. Momentálně spíš okrajově,takže jsem na Charlieho byl hodně zvědavej. A musím říct, že zklamanej rozhodně nejsem. Charlie je tak hustej, že by k svačině sežral Mikea Myerse a vysral Jasona Vorheese. Parádní gorefest a záverečný protáhnutí Tarou Reid bylo bezchybný. Člověk si říká, kam se poděla ta roztomilá blondýnka z Prciček. Teď je z ní stará vyschlá bába, které to ´hraní´ už jeden ani moc nevěří. Naštěstí tu dostali prostor i jiní, jako můj oblíbenej Bill Moseley nebo světe div se, Kane Hodder a bez masky. Nutno také říct, že Nathan Jones jako Charlie už Kanea značně přerostl. Koukatelný, zábavný 70% P.s: Nathan Jones: "Je suis Charlie" :) ()

Galerie (19)

Zajímavosti (3)

  • Natáčané v Queenslande, v Austrálii. (Marceloo)
  • Charlie povie v celom filme len jediné slovo. (Marceloo)

Reklama

Reklama