Reklama

Reklama

Démon minulosti

  • USA The Disappointments Room
Trailer 1

Architektka Dana Barrowová se spolu se svým manželem Davidem a synem Lucasem stěhuje z New Yorku do severní Kalifornie, kde se rodina má pokusit zotavit po úmrtí několikaměsíční dcery Catherine. Stěhují se do domu rodiny Blackerových, kteří zde jako poslední žili v 19. století a po úmrtí jejich dcery Laury už dům nikdo nekoupil. Dana již od nastěhování začne cítit, že v domě není něco v pořádku a brzy začne vnímat podivné zvuky a obrazy. Rovněž se jí začnou zdát podivné sny o násilném německém ovčákovi. Při procházení domu Dana objeví skrytou místnost, která nebyla uvedena v plánech domu. Za Danou se zamknou dveře a v místnosti se jí opět vyjevují děsivé halucinace. Vysvobodí ji až David. Dana se začne zajímat o historii domu a o to, co se vlastně stalo s rodinou Blackerových. Zjišťuje, že podle pověsti Blackerovi zavírali do tajemné místnosti vlastní postižené děti, které zde týrali. Daniny vize se začnou zhoršovat a vzrůstá také její strach o Lucase. David se vydává vyřídit pracovní záležitosti do New Yorku a Dana zůstává v domě sama s Lucasem a mladým opravářem Benem, který se ji pokusí neúspěšně svést. David se po návratu rozhodne, že Danu rozptýlí pozváním jejich společných přátel. Daniny halucinace jsou však stále horší, představuje si Benovu vraždu soudcem Blackerem a návštěvu přátel promění v hysterickou scénu... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (56)

majec4 

všechny recenze uživatele

Tak toto som dopozeral fakt len kvoli Kate. Aj ked to, ze to je ona, som si uvedomil az niekde v 3/4 filmu. Bolo to cele slabe musim povedat. Dost mi to pripominalo The Haunting of Hill House no niektore elementy filmu boli totalne tragicke. Taky vztah medzi muzom a zenou, ako nam bol ukazany v tomto filme, moze viest jedine k tomu, ze jednemu z dvojice prepne. Mohli ten scenar prerobit na slobodnu mamicku, lebo neviem naco tam ten chlap akoze bol. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

Ako väčšina, nebyť Kate ani si to nepozriem. A to je asi jediný dôvod prečo som to dopozeral a dal tomu hviezdu. Horor žiaden, príbeh cez kopirák a postavy úplne nezaujímavé. Straší v dome ,vidí to len matka ktorá ešte k tomu mala psychické problémy takže jej muž neverí. Mne by to ani nevadilo ale masky žiadne, lakačky žiadne proste nič. Ako hovorím aspoň na Kate sa dobre pozeralo ale inak strata času. ()

Reklama

kingik 

všechny recenze uživatele

V tomhle domě straší mrtvý pes, mrtvý kostelník se odstěhoval do Humpolce. Koupě venkovských panství s sebou nese určitá rizika. Nachází-li se v takovém stavení speciální místnost zvaná "pokoj zklamání", je o důvod víc být znepokojen. Tříčlenná rodinka Barrowových právě jeden takový dům zakoupila v rámci nového životního začátku. Svá rizika nese i obsazení hvězdné Kate Beckinsale. Divák se zavře do pokoje zklamání, neboť deepthroat neproběhl. Její blonďatá hříva a vzhled pornohvězdy, co se dala po ukončení aktivní kariéry na hraní, sváděl k namáčknutí její hlavy do klína, nicméně ráz vyprávění byl poněkud jiný. Poměrně to všechno tvůrcům rychle vystydlo, není se co divit, většinu filmu strašení probíhá formou halucinací. Než došlo na finále, došel divák k tomu, že se to nijak zásadně nezvedne. A tak to zase ne. Rafinovaný útok psa, dobrá práce hlavní hrdinky s kladivem a vysvětlení, jak manželé přišli o svoji dcerku. Pokoj zklamání je vlastně místnost, do které se zavřel potomek, za jehož znetvořený vzhled se jeho rodiče styděli. Šlo o dítě narozené s nějakou vývojovou vadou. A právě původní majitelé panství jedno takové dítko měli. Nápad celkem neotřelý, to je fuk, stejně se každý heterák bude chtít otírat jen o Kate, které to i bez latexu mimořádně sluší. Film pro mě rozhodně není zklamáním. Po slabých hodnoceních jsem čekal něco úděsného. Wentworth Miller, herec ze seriálu Prison Break, dodal celkem obstojný scénář, hudba Briana Tylera byla adekvátně zlověstná, zkušený D.J.Caruso režíroval standardně dobře, vizuál v pohodě. A Kate Beckinsale dodala rtíky, které si žádají Private Room. 6/10 ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No z počátku jsem si říkal, že to tak hrozné být nemůže, když na to Kate Beckinsale kývla, ale to jsem se zase jednou spletl. Caruso tu nabízí tu nejklišovitější duchařskou historku se strašidelným domem a ani se nesnaží jí něčím opepřit. Bubáci mají nulový efekt, atmosféra neexistuje a aby toho nebylo málo, tak Kate je, až na výjimky, totálně na pěst. Těch 10% je jen za to, že jsem vydržel až do konce. ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Mladá rodina sa presťahuje do opusteného sídla vzdialeného od mestského ruchu. Keďže je ich nové sídlo zanedbané, plánujú ho kompletne prerobiť. Matka Dana (Kate Beckinsale) nájde v podkroví zvláštnu izbu, ktorá je prázdna, dá sa zamykať len zvonku a jediné okno sa taktiež nedá otvoriť. Po tomto objave však začína mať pocit, že v dome sa odohráva niečo zvláštne. A to niečo má pôvod v nepríjemnej a temnej histórii domu, do ktorého sa práve nasťahovali. - The Disappointments Room bol pre mňa očakávaným návratom D.J. Carusa k hororu, ale už len to, že o hororoch dopredu nič nezisťujem dopredu a vedel som, že v zahraničí išlo o obrovský prepadák, mi pokazilo všetko nadšenie. Nejde o zle natočený horor, pretože technicky aj herecky to bolo zvládnuté slušne, ale ten scenár je tak neskutočne predvídatelný a ohraný, že sa tomu dá ťažko uveriť. A to každý, kto číta moje komentáre vie, že moja schopnosť predvídať dej u hororov je úplne minimálna. Tvorcovia sa snažili aj o nejaké prekvapenia, ako napríklad scéna so synom a jeho novým kamarátom, ale každému musí byť už od začiatku úplne jasné, kam to celé smeruje. Je to škoda, pretože rozpočet 15 miliónov sa u hororu len tak nevidí. A to, že môj oblúbenec Lucas Till nedostal vela priestoru, ma ani tak velmi nemrzí, pretože ani on by toto dielo nezachránil. Režisérov ďalší hororový projekt o mužovi, ktorý dostane šancu prežiť najhorší deň svojho života ešte raz, znie velmi nádejne, ale s výsledkom tohto hororu som rather disappointed. + herec z Fear Clinic, Kristy, Wolves a The Curse of Downers Grove + herec z Final Destination 2 a 11-11-11 ()

Galerie (52)

Zajímavosti (1)

Související novinky

G.I. Joe 3 má režiséra?

G.I. Joe 3 má režiséra?

13.01.2015

Akční série G.I. Joe opět mění režisérský dohled. První díl měl na starost Stephen Sommers (Mumie), druhý Jon M. Chu (Let's Dance 2) a o převzetí trojky momentálně vyjednává D. J. Caruso (Oko dravce)… (více)

Reklama

Reklama