Reklama

Reklama

Série(9) / Epizody(108)

Obsahy(1)

Víkendové cestování nikdy nebylo tak zábavné! Projekt je koncipován ve formátu zábavného, ale i poznávacího a provokativního cestopisu. Moderátoři spolu s diváky poznávají zemi nabízející návštěvníkům vše, co aktivní turista od dovolené čeká. Každá epizoda mapuje jednu turisticky atraktivní oblast tak, aby byla inspirací k návštěvě a nabízela zajímavé kulturní, přírodní a zábavní aktivity především pro ekonomicky aktivní lidi s minimem volného času a touhou po nevšedních prožitcích. (Česká televize)

(více)

Recenze (45)

giovanni3 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem pouze pár novějších dílů v kterých je již dvojice Martin Písařík a Ivana Jirešová. Záběry jsou zde úžasné, zajímavosti dostatečné i ústřední dvojice je fajn. Co již moc fajn není jsou mnohdy přehrávané scénky, které by měly bíti vtipné, ale moc často se to nedaří. Tudíž řekněme průměrný cestovatelský pořad, který se dá sledovat. 3z5 ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nejsem si jist tím, že by mi na tomto cestopise něco vadilo, když to porovnám s tím, jak je zde hodnoceno. Naopak se mi líbí, jak moderátoři cestují v okolí po městech a ukazují příjemné tipy, které stojí za návštěvu. Když rádi cestujete s partnerem jen ve dvou, tak je to perfektní zdroj inspirace, u kterého jsem se i já nejednou inspiroval. Je pravda, že jsem neviděl všechny díly a všechny moderátory, ale osobně mě nejvíc baví Míša Maurerová s Petrem Rajchertem. Nejvíce mě pak bavilo Rakousko a Polsko. ()

Reklama

Brtniik 

všechny recenze uživatele

Doznávám, že cestovatelské pořady mám moc rád a je-li možno, přidávám(e) se. On je to tak trochu můj životní styl - od mimča mne rodiče tahali pod stan a pak to šlo dál, co věk, čas a prostředky dovolily. Znám několik samorářských cestovatelů i takové, co se bez party nehnou, ale „on a ona“ (i když tento převyvážený formát např. na „dvojce“ či v Meteoru, vše v českém rozhlase, dost nesnáším) tedy pár, je standardnímu jedinci tak nějak nejbližší. Hošík, ač na první pohled aktivní, nenarušuje několik desetiletí přetrvávající evoluční trend, totiž tzv. období pasivního samce... Sandra naopak zhmotňuje poněkud standardní, nezničitelnou babu, o kterou se stále zženštilejší muži mohou spolehlivě opřít. Není žádná evidentní krasavice, ale holka, se kterou je radost kamarádit. V Bedekru se docela doplňují (vím, je to dle scénáře), ale není to násilné a já jim to docela věřil. Osobně mne trochu otravovaly pasáže „já bych si s dovolením dal...“, leč nynější divák to žádá... Pořad ukázal mnoho zajímavých míst a určitě jsem se poučil a navnadil. Na to, že byl sponzorovaný, netrčí z něj PP, i když já ho (mnohdy i v reklamách) ignoruji. Závěrem – více Bedekrů! Rozhodně mi ani chviličku nechybělo posměšné místy až urážlivé hodnocení cizích krajů a jejich obyvatelů, kterými nás v jiném cestovatelském pořadu bohorovně oblažují mistři Bartoška & Donutil... Vnořená zajímavost: Dle stejného mustru byla druhdy v rozhlase sestavena relace Hudební cestopis, ve kterém hudební redaktoři paní Veronika Rezková a pan Leoš Kosek říkali zajímavosti z příslušné země a prokládali je tamní hudbou. Kdo pořad pamatujete (byl „odprojektován“), jistě vzpomenete na to jiskření mezi nimi... P.S.: Moje laudácio patří 1. řadě Bedekru. Ta druhá mne moc nebaví ať už kvůli dámě (pár jako celek mi rovněž neladí), tak kvůli obsáhlým finančním rešerším náročnosti pobytu v SRN. Mile mne překvapil p. Písařík v Benátkách. Edit 7.10.2019: Od čtvrtka pojede další řada. P. Písařík dostane novou partnerku - Jitka Ježková . Bude to jistě príma – je to milá holka a s cestovatelskými pořady má zkušenosti – dost často čte komentáře. Těším se! ()

gotham 

všechny recenze uživatele

Já jsem upřímně řečeno dost vysazenej na Pogodovou, jako ženská mi přijde totálně nevkusná a nesympatická, a tady je je opravdu dost často přímo trapná. Rajchert je dá se říct na stejný vlně, takže i když v tomto pořadu jsou zajímavé tipy na cestování, tak tito dva to totálně znegují. Zlatej Donutil s Bartoškou. 10% ()

Matamoroz 

všechny recenze uživatele

Chichi. ,,Tady je pochován francouzský král.,, ,,Ale já půjdu radši ven, je tu zima, chichi.,, ,,Nebuť takový škrt, chichichi,,. ,,Dal bych si něco slaného,,. Oči v sloup. ,,Fakt??,, Chichi, dala bych si dezert. A Nepij to víno!! Chichi,, Chichi chichichichi.,, Tož jo...exteriéry dobré, ale aktéři na dvě věci. ()

Galerie (155)

Reklama

Reklama