Reklama

Reklama

VOD (1)

Když Magdu (Penélope Cruz) potká v krátké době několik životních tragédií, nesrazí ji to na kolena. Naopak získá novou chuť do života a uvědomí si, jak důležité jsou vztahy k těm nejbližším – desetiletému synovi i novému muži, který jí náhle vstoupí do života (Luis Tosar). Drama Julia Medema, jednoho z nejvýraznějších španělských tvůrců současnosti, ukazuje Magdu jako ženu silnou a milující, která i v těch nejtěžších chvílích dokáže brát věci s nadhledem. (Aerofilms)

(více)

Zajímavosti (4)

  • Scénář napsal Julio Medem již osm let před natočením filmu. K jeho realizaci došlo až když ho Penélope Cruz (Magda) oslovila s nápadem na spolupráci. (peeteno78)
  • Natáčení probíhalo v Tenerife na Kanárských ostrovech a ve Villajoyosa v provincii Alicante ve Valencijské komunitě ve Španělsku u Středozemního moře. Natáčelo se od 19. května do 16. července 2014. (noelcoward73)
  • Magda (Penélope Cruz) si v jedné scéně dá za levé ucho červenou květinu. To se dá chápat jako jasný odkaz na film (a především plakát) filmu Pedra Almodóvara Volver (2006), ve kterém hraje Penélope Cruz taktéž hlavní představitelku. (poz3n)

Související novinky

Reklama

Reklama