Reklama

Reklama

Žraločí tornádo 3

(TV film)
  • USA Sharknado 3: Oh Hell No! (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Popadněte deštníky, počasí na nejbližší dny je následující: budou opět pršet žraloci! Čeká nás další film, v němž se Fin a April budou i tentokrát snažit zachránit občany Spojených států před smrtícím nebezpečím. Bouře začne v hlavním městě Spojených států, ve Washingtonu D.C. V tomto boji už ale nebudou sami. Spolu s dalšími lidmi udělají vše proto, aby zastavili dravé predátory, kteří se postupně prokousávají až dolů k Východnímu pobřeží do města Orlando na Floridě. (Universal Channel)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (159)

Israha 

všechny recenze uživatele

Společně s jedničkou můj nejméně oblíbený díl. Poprvé v sérii je zde pokus o větší rozmach a jakousi pseudoepičnost, a spíš než zvířecí horrory a akčňáky se zde parodují katastrofické filmy. Cameům různých více či méně obskurních celebrit se věnuje větší pozornost (ovšem takový G.R.R. Martin nebo Chris Jericho stojí za to), než žralokům a nápaditosti scén zabití (ale Frankie Muniz si to zde odskáče asi více humorněji, než kterákoliv postava v ostatních částech série), a dostavuje se i jistá rozklíženost a zpomalení tempa, které už není tak bláznivé a nekontrolované, jako v předchozích dílech. Otevírací pasáž v Bílém domě je ovšem pekelně zábavná, závěrečná vesmírná i s absolutně ujetým "dvojitým porodem" na závěr ještě víc, potěší grindhousovsky stylizované úvodní titulky a návrat Cassie Scerbo s kolty a výstřihem proklatě nízko. Takže sranda to je, a pořád dostatečně velká. Jen se zde Ferrantemu zatím úplně nepovedl přerod série do podoby plnohodnotného mockbusteru, který své vysokorozpočtové "konkurenty" i sám sebe ironizuje nejen citacemi, ale i absurdním velikášstvím (ovšem pořád za tytéž malé prachy a tudíž v adekvátně levném stvárnění). To dokázala až čtyřka. Oh Hell No! je na brakové stupnici tak na 3,5 hvězdy...ale každý správný sharksploitation milovník zaokrouhlí nahoru ;). PS: Je to náhoda, nebo ta družice s laserovým dělem je opravdu tatáž, kterou sejme Mega Shark ve svém souboji s Kolossusem? A tím pádem se tedy Sharknado i Mega Shark série řadí do stejného univerza? ()

farfalla 

všechny recenze uživatele

Lidé si zvyknou na vše. I na tornáda, ze kterých padají žraloci a ukusují hlavy. Ale David Hasselhoff a žraloci plující vesmírem, jsou na mně příliš silný kafe. Naopak neotřelá je závěrečná výzva k hlasování. (Mimochodem Tary Reid už mám dost...) ['Sharknado' (2013) a 'Sharknado 2: The Second One' (2014)] ()

Reklama

Rominator 

všechny recenze uživatele

U filmu jsem nečekal kvalitativní posun k lepšímu, ale šlo mi o určitá camea. Lou Ferrigno (agent Banner) se snaží pomoci víceprezidentce a nechybí hláška odkazující na Hulka: "Don't make me angry." / "Nechtěj mě rozzlobit." Christopher Judge hraje agenta, který vede prezidenta USA do úkrytu. Wrestler Chris Jericho vypravuje návštěvníky zábavního parku na horskou dráhu. Na letecké základně se mihne Lorenzo Lamas (seržant Rock). George R.R. Martin je divákem na filmu Shark Wedding v parku Universal Orlando na Floridě. David Hasselhoff (plukovník Gilbert Grayson Shepard), Finův táta, hraje v regulérní vedlejší roli v závěrečné půlhodině. Ve dvou kratších záběreh z vesmírného střediska NASA se jako voják se zbraní v ruce objeví MMA zápasník a wrestler Josh Barnett. Tenhle příběhový guláš se snad nedá ani trumfnout, ale Sharknado 4 asi vznikne... ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Vo svojej podstate rovnako uletený crazy kúsok ako jeho predchodcovia. Kto sa na takéto filmy dokáže naladiť a páčila sa mu Sharknado jednotka či dvojka, v pohode sa zabaví aj tu. A kto nie, ten má k dispozícii kvantá iných filmov. Ja som spokojný a keď sa o rok objaví v závere sľúbená 4ka, tak si ju s chuťou pozriem. ()

Matli 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku dávám jen za to, že film je nabušenej akcí, jako že všude jsou žraloci a všude lítaj a někoho žerou a furt je někdo zabíjí, hlavně Steve a že to stále čiší tou hroznou typickou animací. Ale to co tvůrci předvedli na konci je už pomalu drzost (a blbost), takže soráč. 5% za Davida Hasselhoffa ()

Galerie (70)

Zajímavosti (8)

  • Mark McGrath hraje postavu jménem Martin Brody. Stejné jméno se objevuje ve filmu Čelisti (1975), kde Martina Brodyho hrál Roy Scheider. (Terva)
  • V jedné scéně okolo 47. minuty, kdy prší žraloci na zábavní centrum, je záběr do kina, kde diváci koukají na film Útok trojhlavého žraloka (2015), což je také film společnosti SYFY. (Terva)

Související novinky

Blíží se Sharknado 3

Blíží se Sharknado 3

19.03.2015

Žraločí tornádo vrací úder! A tentokrát dokonce s Davidem Hasselhoffem (Pobřežní hlídka), který bude s netradičním přírodním úkazem bojovat ve Washingtonu. Že se moc nechytáte? Tak to očividně… (více)

Reklama

Reklama