Reklama

Reklama

Kriminálka: Oddělení kybernetiky

(seriál)
  • USA CSI: Cyber (více)
Ukázka z filmu 7
USA, (2015–2016), 21 h 59 min (Minutáž: 40–44 min)

Hrají:

Patricia Arquette, James van der Beek, Peter MacNicol, Shad Moss, Charley Koontz, Hayley Kiyoko, Ted Danson, Kenneth Mitchell, Joe Reegan, Mckenna Grace (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(31)

Nový tým FBI vedený speciální agentkou Avery Ryan (Patricia Arquette) se vrhá na řešení případů z oblasti kyberzločinu. Mezi spolupracovníky patří otec-samoživitel a bývalý speciální agent námořnictva Elijah Mundo (James Van Der Beek), odborník na hackerství Daniel Krumitz (Charley Koontz), bývalí hackeři  Raven Ramirez (Hayley Kiyoko) a Brody Nelson (Shad Moss) či zástupce ředitele Simon Sifter (Peter MacNicol). Jejich úkolem je řešit všechny vraždy, sexuální přestupky či vydírání prováděné s pomocí internetu, kyberkrádeže, hackerské útoky a další podobné případy spadající do jurisdikce FBI. (AXN)

(více)

Videa (15)

Ukázka z filmu 7

Recenze (25)

numan 

všechny recenze uživatele

Na rozdíl od místních krasoprdů si nemyslím, že Kyberkriminálka je špatný seriál - pokud jí bereme jako science fiction, což místy taky bezesporu je. Největším failem téhle TV show je naprosto příšerná Patricia Arquette s vizáží Rusalky, věrohodná a realistická asi zhruba jako víla zubnička z nějaké mangy - kožená až dřevěná a prostě neuvěřitelná. Další mínus - ne moc povedený pilot, který spoustu ovcí odradil, od druhého dílu už je vše OK. Nejsem ajťák, takže nemůžu posoudit nakolik jsou jednotlivé epizody stravitelné pro odborníka, ale jsou zábavné a svižné - přesně jak mají podobná dílka být. Hezký koment od bestlamy - pobavil. :-D ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

Hezký, tlustej, blbá, neherec, černoch, magor a Dawson....kromě Džejmse fander Býka klasická sestava z castingu na další z podtitulů kriminálek...kde jsou ty časy když ještě Caruso během 20 epizod v Miami řekl dohromady deset vět ale byl to herecký výkon na úrovni..............moje hodnocení = 3,5 z 10. ()

Reklama

SaNcHeZ_cz 

všechny recenze uživatele

Nope. Takhle takhle teda rozhodně ne. Tahle snaha vyždímat z relativně absurdní značky její maximální potenciál rozhodně dopadla tak špatně, jak jen mohla. Mrzké obsazení kde možná snad jen James van der Beek za něco stojí, i když jeho postava je stejně hloupě napsaná jako zbytek. Zkrátka místo další stereotypní technologicky orientované kriminálky tentokrát přichází nesmírně hloupá a absurdní hovadina, která vykráda kde může, takže kromě zbylých třech kriminálek zde uvidíte Mentalistu, Lie to Me, trochu Sherolocka a v podstatě kteroukoliv jinou v poslední době populární kriminálku. Ne, tomuhle vážně nebudu obětovat ani jednu další čtyřicetiminutovku. A velký podíl na tom má neskutečně dřevěná Patricia Arquette, která narozdíl od svých mužských ekvivalentů z konkurenčních kriminálek nedokáže prodat ani trochu z toho, čím operuje. ()

Ivoman 

všechny recenze uživatele

Bohužel dost přehnané. Seriál jakoby by vypadl z roku 2040, kdy všichni všechno ovládají přes net a všichni všechno sdílejí přes net. Něco jako Rychle a zběsile 8 kde najednou desítky aut šlo hacknout během pár vteřin. :-) U nás jich hacknou v roce 2040 taky jen pár desítek, ale v celé republice. :-) Škoda že Patricia Arquette nevystupovala přímo jako přeřazená policistka z Miami. U Ted Dansona to šlo ho přeřadit z Vegas do Kybernetiky. ()

Tom Hardy 

všechny recenze uživatele

Vlastně úplně nerozumím tomu konceptu (ale je fakt, že jsem již nějakou dobu jiné CSI seriály nesledoval). Základ se snaží být realistický. Vyšetřovatelé ale občas mají postupy z ranku sci-fi a jindy zase nesmyslně zjednodušují, aby danou zápletku pochopil i ten naprosto největší ňouma, co má ještě mobil na tlačítka. Upřímně jsem to po prvním díle vypnul a na seriál si vzpomněl až ve chvíli, kdy ohlásili druhou sezónu. Prázdninové sucho, kdy jsem zkrátka v práci neměl na co koukat u obědů, nahrál tomu, že jsem dal CSI: Cyber druhou šanci. Ne, pořád to není bomba. Ale hodně jsem si (a věřte, že mě to dost překvapilo) oblíbil Avery Ryan. Patricia Arquette mi v té roli prostě sedí čím dál víc a já jí tu kombinaci výborných pozorovacích schopností a upřímných citů VĚŘÍM a rád se s ní u toho oběda čas od času setkám. ()

Galerie (207)

Reklama

Reklama