Reklama

Reklama

Žena za zdí

(festivalový název)
  • Německo Stunde des Bösen - Die Frau hinter der Wand (více)

Obsahy(1)

Stydlivý student Martin se zamiluje do své krásné bytné Simone, která žije v sousedním bytě odděleném jen tenkou zdí. Postupně ale nabývá podezření, že žena jeho snů může být zodpovědná za podivné zmizení předchozího nájemníka a vášnivá láska získává hořkou a děsivou příchuť. (Finále Plzeň)

Recenze (2)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Germánom tieto veci fungujú ďaleko viac, ako vygumované gore vtipy. Dominantná neighbor Simona a sprvu ostýchavý Martin obývajúci byt, v ktorom predchodca " sublimoval " nadviažu fatální erokontakt, ktorý zúčastnených nepoteší. To je linka, ktorú Muskala previedol do pozeratelnej formy a podarilo sa mu nenudiť. Pre mňa povzbudivý, zatím jen v úzadí poškuľujúci režisérsky potentát, ktorý potrebuje štúdiovo zastrešiť. ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Docela weird film, který si ale můžete užít, pokud přistoupíte na jeho podivnou hru a vzpomenete si na Polanskiho Nájemníka. Příběh je plný nevyřešených, či nelogických bot a má dost upatlaného hlavního hrdinu. Zároveň má ale taky za hřích stojící femme fatale a docela fungující atmosféru, kterou se tvůrcům podařilo vybudovat a i celkem udržet po celou dobu stopáže. Film celkem dobře (na to, že se jedná o debut režiséra) pracuje s prostorem a mizanscénou a drží zajímavé tempo od začátku až do konce. Žena za zdí je tak vlastně docela příjemnou záležitostí z kategorie weird zážitků. 6/10 ()

Reklama

Galerie (15)

Reklama

Reklama