Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvaja nemožní tínedžeri Limus a Leonard cestou domov doslova zrazia sexi dievča a vezmú ho domov v domnení, že ho zabili. Dievča žije, ale zistia, že ide o ženu - robotku menom Bardot, vytvorenú na jediný účel. Úplné uspokojenie mužských túžob a chutí. Bardot je tak vernou napodobeninou krásnej ženy, že sa do nej Limus zamiluje. Nie je však sám. Bardot bola pôvodne určená úchylnému senátorovi, ktorý neváha použiť svojich agentov, aby mu Bardot priviedli... (xzajox)

(více)

Recenze (3)

Marze odpad!

všechny recenze uživatele

Je to smutné udělat z tak zajímavého námětu takovou pitomost. Tvůrci mají štěstí, že se v kině nevrací vstupné. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ok, co takhle natočit verzi pro trochu dospělejší diváky? Takhle promrhat potenciál námětu. Mám hrozně rád Anthony Andersona, ale ani na tohle to nestačilo. Když jsou z filmu nejzábavnější scény během závěrečných titulků, je to prostě špatně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Přesně taková komedie, jakou očekáváte. Je to místy hodně trapné, je to hodně o sexu a je to pubertální, prsa zde v podstatě žádná nejsou, což je velká škoda a velké pochybení, ale jinak dostanete to, co od podobně blbé komedie očekáváte. Několikrát jsem se docela pobavil, takže za mě fajn průměr. ()

Reklama

Reklama