Reklama

Reklama

Nenávidím blondýnky

  • Itálie Odio le bionde (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Úspěšný spisovatel Donald Rose má velkou vášeň, pravidelně chodí do kasina prohrávat velké sumy peněz. Ještě že mu jeho nakladatel vyjednal v Americe nové vydání knihy za dvě stě padesát milionů dolarů. Nikdo však neví, že za Donalda píše romány úplně neznámý Emilio, kterého Rose posílá do Spojených států kvůli oné lukrativní zakázce. Na letišti má Emilio ještě vyzvednout Donaldovu milenku. Tam však dojde k záměně žen, která nastartuje spoustu komických situací. (MVanis)

(více)

Recenze (2)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Bláznivá komedie o velkém spisovatelském podvodu, jedné záměně a několika neuvěřitelných náhodách. Skvělý Viktor Preiss/Montesano, na Rocheforta mi neseděl Kanyza, ve vedlejších rolích Větrovec, Sejk. Část na večírku je příliš dlouhá a už hodně zatáčí do frašky. Téměř všechny ženy ve filmu jsou pěkné, a nahé (Corinne Cléry, Marina Langner, Paola Tedesco). ()

ricous 

všechny recenze uživatele

Už vůbec si nepamatuji, o čem ten film byl... Vím jen, že jsem na něm byl cca půl roku před vydáním občanky a děsně jsem se klepal, aby mne do kina vůbec pustili - byl totiž nepřístupný. Můj PRVNÍ nepřístupný film. Ale už tehdy jsem si říkal, že to byla hloupost (bláznivá taškařice?), ve které je občas vidět ženské prso a někdy dokonce obě... Ze sentimentu a hlavně díky mlhavé paměti... 25% ()

Reklama

Reklama