Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (243)

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Vymyšlený Sci-Fi film, který by se mohl stát realitou. Důležité je, že snímek opravdu baví vším, jak tématikou, tak lokacemi, tak i Bloomem, kterej je závislej na hrách a celkově ve filmu neodvedl nějakou extra práci a chybělo mi u něho více prostoru, kdyby on byl ten hlavní protagonista, nestěžoval bych si. Rated R si snímek až tak nezaslouží, chybí mu z tohohle hlediska více. Škoda, že většinu materiálu jsme viděli už v traileru. 75% ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Utajenie maximálneho typu. Teda aspoň tak mal film pôsobiť. A chvíľku, skutočne chvíľku aj tak pôsobil. Potom to ale prekuknete a už sa len unášate na vlne prestreliek, vypočúvaní, nahaňačiek, dvojitých agentov a nepriestrelných viest. Ale solídne, minutážou neprestrelené, točené vo východoeurópskej Prahe a s príjemným obsadením. Slušné 3 z 5 ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že se film točil v našich končinách, je hlavní důvod, proč jsem se na něj podíval. Nicméně skutečnost, že z filmu Praha a okolí není cítit ani na krok, to je jen profesionalita tvůrců, kteří to tak chtěli. Ono udělat z Prahy Londýn asi nebude úplně legrace. Každopádně je fajn, že nás tvůrci zmínili na konci filmu. V tu ránu jsem si uvědomil, jak v těch amerických kamerách Praha nepůsobí vůbec blbě. Zřejmě používají nějaký dramatický holllywoodský filtr. Jen je ale škoda, že tu o nás opět mluví jako o Východní Evropě. Stejně tak je škoda, že tento film není ve scénáři trošku chytřejší. Mohla by to klidně být ženská odpověď na Jamese Bourna. Takhle se z filmu stala jednoduchá, ale za to v pohodě zvládnutelná jednohubka. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Stačil by lehce sofistikovanější scénář a mohl to být dokonalý ženský ekvivalent Jasona Bournea, ale i přes některé boty v podobě zbytečných twistů a podivných motivací jsem se bavil téměř dokonale. V první řadě je potřeba zmínit obsazení. Jestliže se dneska vedou spory o tom, která z hereček je nejideálnější pro roli akční hrdinky, tak já mám v tomhle případě jasno. Noomi Rapace navíc k tomu všemu ještě umí hrát. A když jí přihrávají taková jména jako Toni Colette, Douglas, jako vždy dokonalý Malkovich a překvapivě zábavný Bloom, tak není co řešit. No a pak je tu akce, která má koule, je přehledná, prostá digitálních nesmyslů a nebojí se nějaké té kapky krve navíc. To mi ke štěstí stačí. Praha v závěru je jen sladkou tečkou. Vůbec bych se nezlobil, kdyby se agentka Alice Racine dočkala dalších filmů. 85% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,POTŘEBUJEME VÁS PRO NALÉHAVÝ ÚKOL...“ /// Fór je v tom, že si říkáte… „hmm, thriller na současný téma, super…“ a vono to pak (takřka z hovňajze) vyletí ještě vo level vejš. O překvapení tady není nouze, má to fajnový vobsazení a našince potěší i česká stopa. Scénář je rozumnej, takže dělá ze hry na „kreténa“ zajímavou podívanou. Bohužel trochu ztrácí ve finále, který se snaží bejt (za každou cenu?) originální, ale kapičku mu to nevychází. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) U sousedů dochází ke zvýšený aktivitě radikálních militantních skupin. 2.) Viděl jsem muslima točit volantem škodovky. 3.) Thx za titule „urotundy@cbox.cz“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (28)

Zajímavosti (12)

  • Scénář k filmu byl v roce 2008 součástí seznamu nejlepších nerealizovaných scénářů roku. (oje)
  • Ve chvíli, kdy je Alice (Noomi Rapace) a Eric (Michael Douglas) na restaurační lodi, Alice vytáhne zásobník ze zbraně a poté naslepo vystřelí na Erica. To by nebylo možné, protože chvíli předtim vystřelila do stolu a po výstřelu vždy zůstane další náboj v komoře. (Palkaa)
  • Štadión v londýnskom Wembley, kde sa tiež natáčalo, má celkovo 6 podlaží a výťahy na jeho vonkajšej strane ako boli zobrazené vo filme, sa tak v skutočnosti nenachádzajú. (MikaelSVK)

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama