Reklama

Reklama

VOD (1)

Špičková agentka americké CIA Alice Racine (Noomi Rapace) je po nevydařené akci přeřazena do londýnské kanceláře. Po dlouhém čase ji kontaktují bývalí nadřízení, protože se dozvěděli o zvýšené aktivitě v prostředí radikálních militantních skupin. Alici se podaří lokalizovat hlavního podezřelého, ale během jeho výslechu přijde na to, že ji někdo podvedl a ven unikly přísně tajné informace. Najednou se ona sama ocitá v ohrožení a musí udělat vše proto, aby zabránila připravovanému útoku na Londýn. Závod s časem začíná... (Forum Film CZ)

(více)

Diskuze

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

to je škoda, vem si třeba toho nového Spider-Mana, to je v podstatě pubertální komedie, kterou drží jen Downey a Keaton nad odpadem a má to osmdesát procent. 

duckman

duckman (hodnocení, recenze)

Takova spionazni fraska, to snad ani nelze brat vazne, vsechny ty twisty pusobily az trapne, enco ve stylu dilu Walker Texas Ranger s Chuckem.

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Wacoslav1

No jo ty se prostě odmítáš přizpůsobit, dnešní vlně filmů ala John Wick, to chápu. Asi si potřebuješ od psaní odpočinout a najít znovu  chuť, já sem měl něco podobného před rokem, kdyby mně to vyloženě otravovalo, ale pak mně to zase začalo bavit, takže si prostě odpočiň od psaní, od csfd, však to znáš.  Hanbi se jak chceš, ale s tím plesknutím opatrně, to je můj patent, ten zlořád Lacike mi to furt krade, asi ho udám Babišovi že neplatí daně. 

na příspěvěk reagoval Wacoslav1

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

No řekněme, že v době kdy se tenhle typ filmů točil jako na běžícím pásu by to bylo standartní řemeslo na lepší 3* ale v dnešní době superčuráků v suprkostýmech neschopných johnů wicků a jiných rádoby blbostí musí bejt člověk za ten poctivej oldschol rád i proto jsem s chutí přidal i tu čtvrtou. Jinak kurva koment tejden po kině!!! musím si jí plesknout začínám to tu poslední dobou poněkud ojebávat a hlavně už na ty komenty nemám čas dřív jsem psal samý slohy teď to odbývám pár větami nějak jsem vyhasnul, hanba mi! :)

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Yoshitsune

Yoshitsune (hodnocení, recenze)

Ouwen , Ouwen

ale to je vlastně jedno, jestli se s ním bavíš nebo ne, na cokoliv se měn chceš zeptat, tak se ptej tady. Waca to určitě řešit nebude, jo Lacike možná bude prskat, ale on stejně teď po obědě spí, je to vlastně taky jedno. Co potřebuješ ? Něco ohledně filmu ? Tak jako u BvS ? taky sem ti to vypsal dokonce sem ti poslal tu bitku ve skladišti https://www.youtube.com/watch?v=MyVPh3Usrho nemusíš ty postavy a ten svět mít rád, ale kam se na to hrabe Bale se svýma ručičkama jak máchá na Hardyho 

na příspěvěk reagoval Lacike

Uživatel Yoshitsune smazal svůj příspěvek.

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Lacike

Věřím, že tohle by ti mohlo sednout. Nechal jsem se ohlasy nalákat do kina a rozhodně nelituji. Koment ještě rozmyslím :)

Wacoslav1

Wacoslav1 (hodnocení, recenze)

Vydařená oldscholl záležitost která ve velkém evokuje špionážní thrillery z 90 let. jako by ten film ani nepatřil do dnešní doby díky čemuž se obávám, že brzy zapadne prachem a až se k němu dostane současné většinové publikum, tak spadne do modrý barvy, ale já si to užil :)

na příspěvěk reagoval Lacike, Yoshitsune

jiriluk

jiriluk (hodnocení, recenze)

V Praze se to hemží spionama, teroristama a maniakama ze CIA a MI5, to je známa vec :)))

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

To vyzera na dalsi solidny nepodfinancovany akcny film. Len mi nesedi Noomi Rapace ako hlavna drsniacka. Prilis ju nemusim.

kriplozoik

kriplozoik (hodnocení, recenze)

z IMDB: Vyšetřovatel CIA je vlákán do léčky, která může ohrozit celý Londýn biologickým útokem.

premiéra stanovena na 2. listopad 2016

Sammya

Sammya (hodnocení, recenze)

Natáčení začne v Praze v listopadu a bude trvat 7 týdnů, především v interiérech.

Související novinky

Zemřel režisér Michael Apted

Zemřel režisér Michael Apted

09.01.2021

Ve věku 79 let zemřel britský režisér a producent Michael Apted. Rodák z hrabství Buckinghamshire započal svou kariéru v televizi, brzy se však proslavil sérií časosběrných dokumentárních filmů „Up“… (více)

Reklama

Reklama